banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 05:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 260  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jul 2014, 21:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
zoks, ti si ipak prestar da budeš u jugendu...il' se ipak osjećaš mladim? :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
OKC poziva volontere da se pridruže volonterskim radnim kampovima u Doboju i Bijeljini pri uklanjanju smeća, čišćenju i sređivanju prostorija i kuća starijeg seoskog stanovništva.

Kampovi u dvije smjene će trajati od 28. jula do 10. avgusta. Za sve volontere obezbijeđeni su smještaj, hrana, prevoz, alat te razne radionice.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
eric_cartman je napisao:
Meni su se javili iz volonterskog saveza RS...organizovani kampovi u Bijeljini i Doboju...ako ima zainteresovanih - prijave i ostalo mogu poslati u pp.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 12:07 
Zato odes u Doboj i vidis pune kafane njihove vrijedne omladine...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 12:11 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Koliko su građani nakon Katrine dobijali u AmeriKi ? Ne mogu da nađem info, čisto me zanima.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Aleksandar MK je napisao:
Koliko su građani nakon Katrine dobijali u AmeriKi ? Ne mogu da nađem info, čisto me zanima.

Uf, nemoj to porediti. Iako mrzim amere iz dna duše, tačno mi ih je onda bilo žao.
Amere je pogodila dosta teža tragedija, samo imajući u vidu koliko je to bogata i snažna zemlja i nije se mnogo osjetilo.
Kod nas je druga priča. Narod je prije poplava imao krov nad glavom i neka primanja sa kojima je preživljavao od prvog do prvog. Međunarodna zajednica to zna, i oni su pokušali pomoći, i vjerovatno će opet, ali ne može para doći do jadnika pogođenog poplavom, jer da bi njemu dao marku, moraš Dodiku dati 10.
Tako da će se narod snalaziti sam kao i do sada, pomoć iz vana od rodbine ili spavaj na podu, jbg.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmhT_Ag0cEU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2014, 20:38 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

To stoji da će stranke za izbore zavrnuti sebi proviziju. Treba finansirati šatore, krkanluke i reklame. Nažalost. I to mi je odmah prošlo kroz glavu čim su nas poplave zadesile.

Ali opet 5000 nije malo. Taman da ih Izmetbegović da ja bih bio zahvalan. Šporet, frižider, veš mašina se mogu naći za 1500 KM. Dva solidna ležaja 800-900 maraka... -primjeri. Ne može pokriti sve troškove, posebno ko je imao nadprosječno sređenu kuću, ali za početak...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ideš dalje, pod, stolarija, tepisi... sve to treba kad dođe novembar, a o decembru i januaru da ne govorim. Svi mi koji nismo poplavljeni imamo sreće što ne moramo razbijati glavu, 5000KM je prije 10 godina bilo jedno a sada je glavobolja, šta je preče. Još nisam ni naveo nabavku drva, jooooj.
Eto, ako neko ima mogućnost neka izganja subvencioniranu struju poplavljenima u iznosu od bar 100KM mjesečno da se ljudi mogu grijati kad upekne minus.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
To stoji da će stranke za izbore zavrnuti sebi proviziju. Treba finansirati šatore, krkanluke i reklame. Nažalost. I to mi je odmah prošlo kroz glavu čim su nas poplave zadesile.

Ali opet 5000 nije malo. Taman da ih Izmetbegović da ja bih bio zahvalan. Šporet, frižider, veš mašina se mogu naći za 1500 KM. Dva solidna ležaja 800-900 maraka... -primjeri. Ne može pokriti sve troškove, posebno ko je imao nadprosječno sređenu kuću, ali za početak...

Neko mi reče da se ta kartica od 5000km moze koristiti samo kod pojedinih prodavaca od kojih dobar dio ne radi zbog ovog ili onog razloga :-?. Da li je to istina?

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
u mojoj opštini malverzacije oko vaučera,pojedinci unutrašnjost kuća mazali blatom i vodom prije dolaska komisije.ima slučajeva da je jedno domaćinstvo dobilo vaučer a prvi komšija nije iako nikome nije voda ulazila u kuće.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 12:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A.J.V.A.R. je napisao:

Neko mi reče da se ta kartica od 5000km moze koristiti samo kod pojedinih prodavaca od kojih dobar dio ne radi zbog ovog ili onog razloga :-?. Da li je to istina?

Tako nekako, tj mozes trositi samo u prodavnicama koje su potpisale ugovor sa gradom/Vladom, a vecina privatnika to nije prihvatila, jer je neki vid samoubistva, jer ti ljudima das robu za te vaucere, a onda ti drzava u nekim ratama isplacuje te pare od bonova, tako da u sustini das robu, a para ni za leka u narednih 4-5 godina

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Para ni za lijeka, para koje će vlada dobiti. Znači vlada se ne može opravdati nedostatkom sredstava jer sredstava ima, i to sredstava koja je Vlada dobila za sanaciju šteta prouzrokovanih poplavama, ali teroristička organizacija Vlada Republike Srpske nema ni najmanju namjeru da ih podijeli nekome, a najmanje poplavljenima. Neće to otići na finansiranje izbora, imaju oni sredstva za to, to će otići većinom u Dodin džep, pa malo sa strane za podmazivanje da se ne laje mnogo o tom.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 15:31 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Ma kakav Dodik, otići će bagri koje se sakrila iza njegovih leđa. Kojekakvim ministrima, direktorima, zamjenicima direktora, zamjenicima zamjenika, podpredsjednicima, zamjenicima podpredsjednika, savjetnicima, savjetnicima savjetnika, komisijama, upravnim odborima i ostalim neradnicima i državnim virusima.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 15:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
A.J.V.A.R. je napisao:

Firme su potpisivale ugovor sa Vladom, ko je htio da bude u "rosteru".
Ali mislim da se ne radi o nekoliko, nego vise od 100 firmi.
Dokle se stiglo sa podjelom? Je l' bar pri kraju?

Sta je sa Bratuncem? Juce kazu opet poplava i to u vise od 100 kuca?!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Da, Bratunac opet poplavljen, i to neki lokalni potočić nabujao i pretvorio se u bujicu.. :( Jadni ljudi.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... u-bratuncu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2014, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma kakav Dodik, otići će bagri koje se sakrila iza njegovih leđa. Kojekakvim ministrima, direktorima, zamjenicima direktora, zamjenicima zamjenika, podpredsjednicima, zamjenicima podpredsjednika, savjetnicima, savjetnicima savjetnika, komisijama, upravnim odborima i ostalim neradnicima i državnim virusima.

Ma neće se ni Dodo odreći svog dijela, nije to ni mala para, to je blizu milijarde.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 09:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Maj 2013, 20:35
Banjaluka: Od 29. jula besplatna dokumenta za pogođene poplavama

Citiraj:
Građani sa poplavljenih i klizištem ugroženih područja na područja Centra javne bezbednosti Banjaluka od utorka, 29. jula, privremeno se oslobađaju plaćanja naknada za lična dokumenta ako su ih izgubili ili oštetili u proteklim poplavama, saopšteno je danas iz ovog centra.

Ova odluka je doneta na osnovu usvojenog Pravilnika o dopunama Pravilnika o ceni dokumenata koji je Savet ministara BiH usvojio 25. juna.

Pravilnik o dopunama Pravilnika o ceni ličnih dokumenata precizirao je da privremeno oslobađanje od plaćanja naknada za lična dokumenta traje 45 dana od dana stupanja na snagu ovog pravilnika.

Svi građani koji su lična dokumenta oštetili ili izgubili u poplavama i klizištima mogu zahteve predati do 11. septembra, navode u CJB Banjaluka.

http://www.blic.rs/Vesti/Republika-Srps ... -poplavama

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Citiraj:
Kupanje na vlastitu odgovornost: Vrbas i Vrbanja puni mina?!

http://www.banjalukalive.com/banjaluka/ ... -mina.html

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2014, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A na svoju odgovornost se kupaš gdje god da se kupaš. Naša država ti garantuje samo to da ćeš kad tad umrijeti.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Citiraj:
Jebite se Japanci!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 260  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]