banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 18:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: sexualno ponashanje!
PostPoslato: 02 Dec 2004, 12:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Sep 2004, 08:12
Od zemalja istocne Evrope, u Srbiji i Rumuniji zabeležen najveci rast novozaraženih od pocetka
90-ih godina.Žene su cetiri do pet puta chešce inficirane seksualnim putem, što zbog vece biološke osetljivosti, što zbog stava o neprihvatljivosti toga da žena sa sobom nosi kondom ili da insistira na njegovom korišcenju, i to je ono što treba da bude promenjeno u svesti žena, nekadašnji odnos zaraženih muškaraca i žena sa 5-6:1 smanjen na 4:1.Od ukupnog broja cak 64 odsto cine osobe u dobu od 30 do 49 godina, a medju populacijom od 15 do 24 godine je svega pet odsto zaraženih!!!!!!
Medjuu novozaraženima je 57 muškaraca i 18 žena, pri cemu je dve trecine zaraženo seksualnim putem, što još više ukazuje na znacaj korišcenja kondoma koji su najefikasnija zaštita od HIV-a.
Poslednjih godina posebno velik porast broja zaraženih HIV-om u istoènoj Evropi, gde je sa 27.000 1995. godine broj HIV pozitivnih porastao na 320.000.

Od ukupno 1,7 miliona inficiranih HIV-om u Evropi, cak dve trecine živi u bivšim republikama SSSR-a, a cak milion u Rusiji. U Rusiji je zaraza pocela da se širi kasnije nego u drugim zemljama, tako da je u toj zemlji najviše zaraženih intravenoznih narkomana, kod kojih se infekcija uglavnom širi seksualnim putem.

E pa deco draga,ovo je par podataka samo o AIDS-u(juche bio 1.decembar),naravno tu su sex. prenosive bolesti,epidemije(kazu bogami i pandemije)!
Kakvo je vashe ponashanje(mishljenje)!ide li se glavom bezobzira ili "pamet u glavu,kondom u dzep)
Slozicete se,ovde ne sme da postoji "samo jednom"...toliko je dovoljno :wink:
Ko je taj(sme li se to pitanje uopshte postavljati??!!) ko treba da nisi zashtitu??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
Oce to kad svagdje bacash patka u plicak.

Dvaput mjeri, jednom sijeci ... reche moja baba i dozhivi 90 godina ... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ma nema zaStite to ne postoji......

sex sA kondomom je SRANJE ZIVO!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 15:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Nov 2004, 22:12
P-I-M-P je napisao:

Ove god.negdje u julu u Zagrebackoj bolnici transfuzijom krvi su bile zarazene 2 osobe a za ostalih jos 6 se jos nije znalo.

'sex sa kondomom je sranje zivo'=ko dijete na izlogu slasticarne....
Mislim da su ljudi istocne europe jos uvijek malo stromodni i poprilicno konzervativni sto se tice upraznjavanja sex-ualne zastite(posebno kod zena),a osnova zenskog prezivljavanja u tim navedenim zemljama je uglavnom u vecem postotku prostitucija.Koda one znaju uputstvo za upotrebu.........
prije upotrebe cep dobro zatvoriti i dobro promuckati :-k

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 18:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2002, 01:00
Posto je nofrksica spomenula AIDS :

Nakon slučaja smrti ukrajinske prostitutke Olene Popuk, zbog koje su se na tisuće muškaraca u BiH testirale na AIDS, nešto slično moglo bi se dogoditi i u Hrvatskoj. Naime, anonimno pismo riječkog mornara o tome kako je HIV-om namjerno zarazio nekoliko prostitutki izazvala je brzu reakciju policije, koja traga za dotičnim "prijateljicama noći" kako bi ih uputila na testiranje.

Kako javlja Jutarnji list, policijska akcija krenula je nakon što je ovih dana na nekoliko adresa u Rijeci i Zagrebu pristiglo anonimno pismo koje sadrži ispovijed 38-godišnjeg mornara iz Rijeke zaraženog virusom HIV-a.

Dotični se navodno zarazio u kontaktu s prostitutkom u jednoj od svjetskih luka u koje je doplovio, pa je iz osvete namjerno zarazio nekoliko prostitutki u Hrvatskoj, dvije u Zagrebu i nekoliko u Rijeci.

Nepoznati muškarac inzistirao je na nezaštićenom odnosu, a ako bi prostitutka to odbila, namjerno bi probušio prezervativ. U anonimnom pismu navode se i imena, adrese i cijene zaraženih prostitutki, a upravo tragom tih informacija policija je zatražila hitno testiranje navedenih prostitutki na HIV.

"Provest ćemo mjere identifikacije osoba spomenutih u pismu i ako ih pronađemo, pokušat ćemo doznati jesu li zaražene i poraditi dalje na identifikaciji osobe koja namjerno prenosi zarazu. Za to kazneno djelo predviđena je novčana kazna ili zatvor do godine dana zatvora." - izjavila je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama komentirajući slučaj.

Divni zakoni stupaju na snagu :roll: Neko te namjerno zarazi sidom i onda plati i miran je :evil: Mislim, stvaarno nema smisla :-?

Sem da ti kaľem - ne udaraj me nisko...

Poslednji put menjao indijanka dana 02 Dec 2004, 18:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 18:49 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2004, 13:56
kolko covek mora da bude uopste bolestan u glavi da dodje uopste na tu ideju :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2004, 23:58 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ee lijepo sam ja svom starcu kazao, blago tebi imas dvoje djece i to samo sa jednom zenom. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2004, 00:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2004, 00:56
Ma zato lepo kondom na glavu, i do zore...
:D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Feb 2005, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
nema izgovora! i mislim da je skroz bezveze da djevojke ne nose kondom... ili da je nekoga blam da kupi ili nosi sa sobom kondom! ne vidim nikakvu blamazu u tome! sto neko reko pamet u glavu kondom na glavu... ;)

pozdrav cuvajte se

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Feb 2005, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
kefalo je napisao:
nema izgovora! i mislim da je skroz bezveze da djevojke ne nose kondom... ili da je nekoga blam da kupi ili nosi sa sobom kondom! ne vidim nikakvu blamazu u tome! sto neko reko pamet u glavu kondom na glavu... ;)

pozdrav cuvajte se

Ajmo cure...da upitamo koja of vas nosi kondom?Mislim da bi trebali otvoriti temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 17:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Okt 2004, 18:55
ma ko vam je to napricao da je kondom sranje ???

osim ako neko ne koristi gumu od ponija kao kondom ....

a tek sto ima raznih "opcija"
sa bobicama, sa obrucima, sa razlicitim okusima, itd.....
napraveljeni da vas riba poslije sexa vise voli ...............
u stvari sad su vecina very thin ..and they call it super sensitive.....
nema razlike ..ili go ili obucen ....it feels good ...very good ...

kondom je stvar prva liga.......
zivot je mnogo mirniji i bezbrizniji sa kondomom .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
P-I-M-P je napisao:

Shto?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Feb 2005, 23:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Okt 2004, 00:16
kefalo je napisao:

pozdrav cuvajte se

Slazem se, nenosenje kondoma i ulazenje u "one night stand" situacije je kriminalno ponasanje. Jedna stvar je ako par u duzoj vezi odluci da radi bez kondoma, ali izvan duze veze obavezno...

A sto se samih kondoma tice, mora se eksperimentisati da se nadju oni koji odgovaraju; ja sam probao bukvalno sve i jedan tip koji se moze kupiti u BL (naravno, a da necem valjaju) dok nisam pronasao koji mi odgovaraju i u kojim situacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2005, 22:55 
warlord je napisao:
kefalo je napisao:

pozdrav cuvajte se

Slazem se, nenosenje kondoma i ulazenje u "one night stand" situacije je kriminalno ponasanje. Jedna stvar je ako par u duzoj vezi odluci da radi bez kondoma, ali izvan duze veze obavezno...

A sto se samih kondoma tice, mora se eksperimentisati da se nadju oni koji odgovaraju; ja sam probao bukvalno sve i jedan tip koji se moze kupiti u BL (naravno, a da necem valjaju) dok nisam pronasao koji mi odgovaraju i u kojim situacijama.

A shta cemo sa analnim sexom - mnogo cura to gotivi, a ne ide bez ulja, a ulje razvaljuje kondom :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2005, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
ti bi da ga prve veceri strpas u krivu rupu? ehhh
neznam sta bih ti rekao!

tu se takodje postavlja pitanje kako se uopste odluciti na prestanak upotrebe kondoma ako ste sa osobom vec neko vrijeme intimni.... na osnovu cega treba odrediti da li to treba da se uradi ili ne?

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2005, 01:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ljudi, bolje je da koristite kondom jer nikad ne znate da li ste skloni nekim bakterijama... Bez obzira shto ste dugo u vezi, kondom nije na odmet... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2005, 02:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Lisa_Simpson je napisao:
Ljudi, bolje je da koristite kondom jer nikad ne znate da li ste skloni nekim bakterijama... Bez obzira shto ste dugo u vezi, kondom nije na odmet... :wink:

tako je. i kako da budete sigurni da partner ne svrlja okolo????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2005, 03:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
xPAINx je napisao:
A shta cemo sa analnim sexom - mnogo cura to gotivi, a ne ide bez ulja, a ulje razvaljuje kondom :(

Ulje ostavi za peci jaja,a ti fino prosetaj do apoteke ili nekog sex shopa pa pitaj za lubrikant koji nije na bazi ulja,koji je na bazi vode (a imaju i neki na bazi silikona ako sam dobro shvatila).

Flutschi ima vise vrsta lubrica na vodenoj bazi,pa i onih namjenjenih bas za analni sex.

Ili pitaj za kondom koji nije od lateksa (valjda oni na bazi poliuretana podnose sve vrste lubrikanata).

Ili kupi glicerin. :D

I otkrij nam gdje nadje te mnoge cure koje gotive analni sex. :D

http://www.yucybershop.com/catalog/inde ... d3303ef6a0
http://www.scorshop.com/40/47/1620840
http://www.scorshop.com/40/47/1620335

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Mar 2005, 13:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 12:25
Kao sti znamo 100%-tna zastita ne postoji,samo mogu dati savjet,uvjek budite sa istom osobom i neka vam je na pameti...Chizma glavu cuva!

:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Uzasne statistike.

Valjda ce napokon ljudi i kod nas shvatiti da jednostavno moraju biti krajnje oprezni kad su ove stvari u pitanju.

Jedina 100 % zastita je potpuna apstinencija nazalost. Slijedeca "najbolja svar" je kondom.

Rusi su ocigledno mislili da se "to njima ne moze desiti." Kao rezultat tog nerazumnog stava i bazicne neobavijestenosti i neznanja sad imaju epidemiju AIDS-a.

Pa vi skontajte

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]