banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV BN
PostPoslato: 29 Jun 2014, 09:10 
Kome se ti obracas i apropo cega?

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Milan je napisao:
Govore Drinic zbog pozicije, nema ni jednog grada u blizini da je u tom dijelu RS.

Sa druge strane bio sam u Drinicu par dana...not bad za otici preko vikenda...

:cat:

Ma nemam nista protiv Drinica lijepo mjesto sve to stoji, ali opet nije to grad niti je neki turusticki centar pa da je bitno da se pomene u vremenskoj prognozi. Ako nema nema nije pod mus da se mora pomenuti. Uopsteno pricamo cak mislim da je RTRS taj koji izvjestava za Drinic, Istocni Mostar, a ne BN.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2014, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A čovjeka, pa odgovorio ti je Milan za Drinić zbog čega ga pominju :lol:

BL Boy je napisao:
ali opet nije to grad niti je neki turusticki centar

Kuš bolje reklame za mjesto do vremenske koju ljudi gledaju. Da su pametniji iskoristili bi to za razvoj turizma.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E sad dilema ko je u pravu danas citam na rtrs kazu imaju najgledaniji dnevnik 2 u RS, a sad citam isto to tvrdi i BN za svoj dnevnik 2. Doduse ne idu u istom terminu pa je moguce, ali opet zbrka. Mislim da je gledanost Bht zbog sp porasla kao i dnevnik tako da sumnjam i u jedne i u druge. To su i oni tvrdili i bar po sebi gledajuci mislim da je tako u ovih pola mjeseca.

Poslednji put menjao BL Boy dana 01 Jul 2014, 20:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pojasni kako im dnevnik 2 ne ide u isto vrijeme? :-?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znam i rekao sam, ali oni porede dnevnike medjusobno ne samo one koji idu u tom terminu i tvrde da je bas njihov najgledaniji.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd polako,jebo ga ti...procitaj sad fino zadnje postove,a ne samo glavom kroz zid.....kad pazljivo procitas,skontaces da im dnevnici 2 IDU u isto vrijeme,19 i 30.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam odavno ne pratim rezimski ;-) a sad citam na rtrs su odradili fintu gdje pise da je njihov dnevnik najgledaniji ali od njihovih emisija. A BN je poredio dnevnike gdje je njihov najgledaniji.
Zakljucak rtrs najgledanija, ali dnevnik je BN najgledaniji i dalje. Uzimajuci da BN je bio poplavljen onda nije ni cudo sto ih rtrs prestigao.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Nije to samo za vrijeme poplava. Već nekih 7-8 mjeseci se RTRS i BN bore za prvo mjesto u RS.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Kako može javni servis da se oko nečega bori sa nekom komercijalnom televizijom?

Javni servis ne treba da bude po svaku cijenu najgledaniji, on treba da je uticajan i da mu se vjeruje... Oni su očito ponovo pobrkali lončiće...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bore se da povrate to povjerenje koje su odavno izgubili jer malo ko vjeruje dnevniku rtrs.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BN je prije imao los dnevnik vecina info iz Srbije nije bilo puno domacih tema da bi se kasnije popravili mada jos uvijek mislim da imaju vise lokalnih vijesti iz Bijeljine nego sto bi trebalo. Mislim ok je to ali nisu vise samo lokalna tv i trebali bi u BL da imaju neki studio za emisije i inace brze informacije takodje i voditelji neki nisu bas najbolji, emisije su previse narodnjacke tako da BN ima jos dosta toga da popravi ali ono sto ljudi cijene jeste istina tj.hoce da cuju i drugacije vijesti od onih koje serviraju vladajuci i zato je BN tako gledan.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Bore se da povrate to povjerenje koje su odavno izgubili jer malo ko vjeruje dnevniku rtrs.

Bore se "šminkom" protiv konkurencije.
Dnevnik ima novi studio, dva spikera, live uključenja, stand up-ove našminkanih reportera... al' su i dalje light jer su priče bez "mesa".
Kakav je bio Dnevnik prije jedno 10-12 godina, a tada je i gledanost bila na vrhuncu.

Hercegovac je napisao:
Javni servis ne treba da bude po svaku cijenu najgledaniji, on treba da je uticajan i da mu se vjeruje... Oni su očito ponovo pobrkali lončiće...

Treba da ponudi kvalitet i da digne standarde. Ušminkani Dnevnik to nije. Tehnika je to već koliko-toliko uradila, ali novinari i, prije svega urednici - nisu.

Edit: Moj kompletan post se odnosi na RTRS, a ne na BN.

Poslednji put menjao Choban dana 01 Jul 2014, 21:49, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vecerasnji dnevnik je bas bio zanimljiv,zao mi je sto sam ga zbog argentine propustio....ali imaju sve ove zanimljive vijesti na sajtu! 8)

http://www.rtvbn.com/

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Samo da se pojasnimo, BN jeste na svojoj oficijelnoj veb strani objavila podatke za maj po kojoj je najgledanija tv kuca u RS - upravo BN. AGB Nielsane je povukao podatke, objasnjavajuci da su nekompletni jer korisnici piplmetara nisu bili u prilici dati podatke tokom 10 dana poplava.

Zakljucak - nemamo pouzdan podatak za maj. U januaru najgledaniji je bio BN. Februar, mart i april su pripali - RTRS-u.

http://teve.ba/article/18190/borba-za-gledanost-u-rs-u

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
BL Boy je napisao:
Mislim ok je to ali nisu vise samo lokalna tv i trebali bi u BL da imaju neki studio za emisije i inace brze informacije takodje i voditelji neki nisu bas najbolji, emisije su previse narodnjacke tako da BN ima jos dosta toga da popravi ali ono sto ljudi cijene jeste istina tj.hoce da cuju i drugacije vijesti od onih koje serviraju vladajuci i zato je BN tako gledan.

Ne pratis ti uopste. BN ima studio u Banjaluci. Nalazi se preko puta zgrade Vlade RS. :D

Choban je napisao:
Dnevnik ima novi studio, dva spikera, live uključenja, stand up-ove našminkanih reportera... al' su i dalje light jer su priče bez "mesa".

Novi dnevnik je za klasu bolji od onoga sto su radili ranije. Zivim ukljucenjima dnevnik je znacajno ubrzan i sada to izgleda - puno, puno bolje.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Choban je napisao:

Novi dnevnik je za klasu bolji od onoga sto su radili ranije. Zivim ukljucenjima dnevnik je znacajno ubrzan i sada to izgleda - puno, puno bolje.

Dnevnik RTRS-a vizuelno izgleda bolje, ali sadržaj je priloga... druga priča.
A ima i živih uključenja koja su suvišna, al' dobro, malo "slikanja" nekim "zvjezdicama" odgovara :wink:

drug je napisao:
BL Boy je napisao:
Mislim ok je to ali nisu vise samo lokalna tv i trebali bi u BL da imaju neki studio za emisije i inace brze informacije takodje i voditelji neki nisu bas najbolji, emisije su previse narodnjacke tako da BN ima jos dosta toga da popravi ali ono sto ljudi cijene jeste istina tj.hoce da cuju i drugacije vijesti od onih koje serviraju vladajuci i zato je BN tako gledan.

Ne pratis ti uopste. BN ima studio u Banjaluci. Nalazi se preko puta zgrade Vlade RS. :D

Što se može primjetiti jer često rade stand up-ove van tog studija ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pravo da ti kazem,meni ta bn tv ima bezveze koncept skroz,i nista osim dnevnika i one politicke emisije koju suzana vodi i ne gledam :( ..cak najradije odem na sajt i procitam sta me zanima.....kad vidim nadu obric kako sa 100 godina izigrava voditeljku,i one indijske serije,zgadi mi se zivot.... :( ...a sad jos na totalu traze 10 maraka mjesecno :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ovo sto rtrs pokusao sa sminkom dnevnika jeste podiglo malo gledanost koja se nece puno odrzati jer nije bitan samo izgled vec sadržaj. Kad sam rekao studio imaju ali i dalje glavne emisije se realizuju iz BN studija u Bijeljini. Ovaj u BL im sluzi samo za uzivo javljanja nema nekih emisija i ima samo dva dopisnika onog nosonju i Daninu Milakovic. Svakako kadar im nije vrhunski ali za bolje treba i vise platiti.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 22:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako ove mogu bar malkice gledat,rtrs ne mogu uopste :( ....ja tesko antipaticnije stvorenje mogu i zamislit od ove nove voditeljke dnevnika :( :( ..ove sto je nekad vodila onu politicku emisiju...dzaba im i ovakav studio i vizuelni identitet,koji je zaista lijep,kad nju vidim moram odmah prebacit kanal :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 01 Jul 2014, 22:03, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]