banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 07:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Budućnost je u nadimanju KLS učesnika stoka razlikom i gubljenju mjesta u EL.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne treba biti previse pametan za ovakvu pricu,ovo sto bodiroga prica sad je vidio svako od nas i prije sezone....evo sta sam ja pisao na prvoj stranici ove teme,a ne sjecam se ni da mi je neko kontrirao

Citiraj:
bezveze....u najavi,jedna od dosadnijih sezona,sa kojom se necu zamarati uopste tamo do aprila....zahvaljujuci idiotskom uleb-u koji ne priznaje pobjednika regularnog dijela,i jos idiotskijem sidru koje nece bar da uvede play-off,ovdje ce se 6 mjeseci i 182 utakmice igrati fakticki nizasta,kao u nba,rekreativno,gdje je ovih prvih pola godine show biznis,a u ozbiljan sport se pretvara tek u aprilu pocetkom play offa.......tacnije,igrace se samo da se vidi koja jedna ekipa ce otpasti sa final-four,jer ne vidim da tu ima vise od 5 ozbiljnih kandidata....kao i lani,citava sezona ce se svesti na one dvije utakmice polufinala final foura,gdje cak ni finale nema neku tezinu,a o ligaskom dijelu da ne pricam....a tako malo fali da liga bude ultrazanimljiva....kad bi pobjednik ligaskog dijela isao u evroligu,svaka utakmica bi bila u kost!
ili ako vec uleb glumi majmune pa to ne da,onda bi lisac MORAO uvesti play-off,pa da gines da budes prvi ili drugi i onda znas da u play-offu mozes samo pobjedama kuci u-evroligu!
ovako je jako "bitno" da li ces biti prvi ili treci,vidjeli smo ove sezone...igokea osvoji prvo mjesto,i kao nagradu polufinale sa-partizanom

ovako je ovo jedna obicna boza...dosadno.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
E moj Bodiroga, ne zasluzujemo mi igrati evroligu, sto bi se brukali kad Cibonu i Cedevitu ne mozemo pobijediti ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2014, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ova će se liga prije ili kasnije ugasiti sama od sebe ukoliko ne uvdu značajnije reforme.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Шта бре лупа овај Бодирога, па Будућност већ годинама игра АБА лигу! Није му добро.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 08:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vise manje uspijeno, oko petog mjesta se koprcaju stalno :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 09:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

uspijeno :diabloanifire:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto Zvezdi Evrolige

Prvi osvojeni prsten u Jadranskoj ligi mogao bi da prođe bez adekvatne nagrade za Cibonu, pošto kriza u klubu iz hrvatske prestonice ne jenjava.
Strpljenje su počeli da gube i igrači koji su nosili najveći teret u finišu sezone, a sidro je prvi podigao Džerel Blesingejm, koji se odlučio na bojkot zbog neispunjenih obećanja uprave kluba.
"Dosta sam čekao i slušao prazna obećanja, niko se nije pojavio i objasnio o čemu se radi. Kako stvari stoje neću igrati protiv Cedevite", rekao je Džerel Blesingejm hrvatskim medijima.
Dakle kap je prelila čašu...

"Kad je na pola sezone ekipa ostala bez nekih igrača, postojala su obećanja kojih se klub nije držao. Mi smo uprkos tome napravili sjajnu hemiju između sebe i stigli do rezultata koje je malo ko očekivao. Zasluga je to i trenera i ekipe. No, stvari se ne popravljaju, čak ni nakon što smo osvojili ABA ligu. Još više smeta što se niko od onih koji bi trebali biti odgovorni za naš novac ne pojavljuje", dodao je Amerikanac.
Mediji u hrvatskoj pišu da priče o Evroligi u ovom trenutku izgledaju poput bajke.
Ukoliko Cibona odustane od učešća mesto u elitnom košarkaškom takmičenju zauzeće Crvena zvezda.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odustala Cibona od EL

edit: piše se po netu da jeZvezda dobila B licencu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Znaci Partizan ce u kvalifikacije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA ako je istina za b licencu, da. Mada tu još ima klubova za popunu ciboninog mjesta, kao da neće rusi i turci lobirati 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tri ekipe su odustale valjda (ne znam koja je treca), ima mjesta i za turke i za ruse i za nas :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cibona, Siena i vjerovatno Neptunas.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako Sijena nea para kru te ranio.

Joj cirkusijade ove evro lige, kolko god da je onaj PlatiMi seljak mnogo je bolje fudbalska organzacija uređena.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Jest, tamo se bar zna koliko se sta placa, kao npr. Svjetsko prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jes, al ti ne seru oko licenci, ko bude šapmion igra jedino ako nisi zvezda pa da imaš dugovanja i za posuđe.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oni su prsli totalno. Sledeće sezone 4. liga.

http://www.sportando.com/en/italy/serie ... eason.html

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нова Варош je napisao:
jes, al ti ne seru oko licenci, ko bude šapmion igra jedino ako nisi zvezda pa da imaš dugovanja i za posuđe.

Ne brini se, otprilike je to isto, samo na malo drugačiji, da ne kažem, suptilniji način vrše to probiranje ;) Većina jakih timova u LŠ nisu šampioni svojih zemalja, iz prostog razloga što 5-6 najjačih zemalja daje 5 šampiona i još 20 klubova pratilaca. Malo su u zadnje vrijeme dali koje mjesto viška i sirotinji, da glas... khm, da se igra, od PlatiMijevog dolaska.

Ako se pogleda NBA, kod njih ne da nema ispadanja, nego će Lejkerse bez problema premjestiti na Aljasku, ako tako odrede finansije. I opet su ubjedljivo najjači.

Ovo kao nije još sigurno, a, šta nam rade :(
Po svim parametrima normalna bi bila odluka da Zvezda uzme to Cibonino mjesto. Ista liga, odlično učešće u EL ove godine, stabilan klub.

Da ja ne drvim, ima kome je profesija uvijanje u oblande :D

http://novosti.rs/vesti/sport.295.html: ... a-Evroligu

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2014, 09:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Cibonino mjesto će uzeti neko iz ABA lige, tako je Bertomeu obećao čelnicima lige. Ne vjerujem da će Euroliga tu nekog favorizovati, pa će se gledati tabela. Zato u Zvezdi vjeruju da dobijaju B licencu, mada nije isključeno da bude i Partizan, jer se ovo sad pretvara u pozivnicu, mada su šanse Partizana minimalne u odnosu na Zvezdu.
Drugo odustajanje je Sijena i tim mjestom sad raspolaže Euroliga koja može dodijeliti pozivnicu bilo kome.
Treća pozivnica koju Euroliga ima je ista ona od prošle godine, Prokomova koji je izgubio A licencu. Takođe Euroliga može da je da bilo kome.
Neptunas će igrati Euroligu, jer su oni najavili odustajanje samo u slučaju da budu morali u kvalifikacije. S obzirom da su dobili B licencu i da imaju dvoranu koja prima nešto manje od 6 hiljada ljudi, oni su sigurni u Euroligi.

Ono što je dobro za Zvezdu, ukoliko dobije B licencu, je da će biti u četvrtom šeširu prilikom žrijeba i uz malo sreće na žrijebu može se nadati prolasku u Top 16 fazu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2014, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fala qrcu.

Citiraj:
The best four teams of the regular season will play the playoffs, which will include semi-finals and finals. The semi-finals will be played in the best of three games format (1-1-1), while the finals will be best of five (2-2-1).

http://www.abaliga.com/a7691/Official_A ... eason.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 988 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]