banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2014, 12:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Lapsus mislio sam na Mikela rekao Esien, ali Mikel je jos slabiji. Uglavnom ni on ni ovaj sto je za penzije Shola Ameobi nisu neke zvjezde ako cemo vec o igrackom kadru. Nigerija se vise od Bosne mora uzdati u kolektivnu igru i trku jer pojedinacno su slabiji. Ovdje iskustvo nema veze, mislim kad neko kaze iskustvo a totalno drugi igraci sad igraju u odnosu na nastup Nigerije nekad tako da to apsolutno ne mora nista da znaci. Jedino je bitna je prikazana igra na terenu i rezultat koji iz takve igre proizilazi sve ostalo je manje bitno. BiH ima odlicne sanse da prodje i jaci su na papiru, ali treba to dokazati i na terenu. Ja kao i jos neki ovdje smatram da ce BiH puno veci problem imati sa Iranom nego sa Nigerijom eto vidjecemo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
a čini mi se i da su skoro na svakom sp u grupi sa argentinom,i da uredno pobjede ako argentini ne treba,tako da mi nije jasno zašto pričaju o tom bodu bosne protiv nigerije kao sudbonosnom,i zašto misle da će argentina protiv nigerije rizikovati zamaranje,povrede,kartone ili bilo šta :-?

zato sto Mesi hoce da bude najbolji strijelac sp :lol: vidis da je covjek kritikovao trenera zbog defanzivne igre protiv BiH i trazi formaciju 4-3-3 sto ce vjerovatno i biti.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Treba napomenuti da se igra u onoj dzungli na velikoj itemperaturi i vlaznosti vazduha tako da tu crnci imaju prednost. Nigerija je podcjenjena, vidjece se.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ognjen Vranješ - Prvi Banjalučanin koji će zaigrati na Svjetskom prvenstvu

Ognjen Vranješ bi trebao u subotu u ponoć postati prvi građanin Banjaluke koji je zaigrao na jednom Mundijalu!

Pod uslovom da mu selektor "zmajeva" Safet Sušić ukaže povjerenje, o čemu se spekuliše u javnosti pred drugu utakmicu Grupe F protiv Nigerije u Kujabi.

"Spreman sam da igram protiv Nigerije i da odgovorim svim zahtjevima koje postavi selektor Sušić i njegovi saradnici. Nemam tu informaciju da ću biti prvi fudbaler iz Banjaluke koji će zaigrati na Mundijalu, ali to će mi pružiti dodatni motiv da pružim maksimum na terenu i što bolje reprezentujem i svoj grad", izjavio je nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca za "EuroBlic".

Prema Vranješovim riječima, susret sa Nigerijcima će biti jako težak i svi moraju da izvuku posljednje atome snage kako bi osigurali pobjedu nad afričkom selekcijom, prenosi portal Mondo.ba.

"Biće teško jer su Nigerijci dobro pripremljena ekipa. Posebno treba obratiti pažnju na Emenike i Mikela, koji su pakleni igrači i imaju veliko iskustvo", izjavio je Vranješ.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 16:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Izdajica.

Sent from my Galaxy Note 3 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 18:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Neven Subotić je rođen u Banjaluci.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Starcevica dobija svog prvog stanovnika koji ce zaigrati na svjetskom prvenstvu. 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
enc0re je napisao:
Neven Subotić je rođen u Banjaluci.

Moras ti sve da im pokvaris :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Ako ništa, Ogi još uvijek ima šansu da bude prvi Banjalučanin u osmini finala. :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Izdajica.

Sto izdajica? Sto igra za reprezentaciju drzave u kojoj zivi? Sto onda politicari iz RS idu u parlament BiH i u Savjet ministara i uzimaju velike dnevnice. Cemu taj dvostruki moral? On izdajnik a oni patriote kako da ne. Covjek gleda sebe i zna da je to jedini nacin da postigne bolju cijenu i pronadje bolji klub i tako vise zaradi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ne pocinjite bolje je.

Mada bi mu i ja drage volje odgovorio nesto slicno.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
BL Boy je napisao:
MuskoBre je napisao:
Izdajica.

Sto izdajica? Sto igra za reprezentaciju drzave u kojoj zivi? Sto onda politicari iz RS idu u parlament BiH i u Savjet ministara i uzimaju velike dnevnice. Cemu taj dvostruki moral? On izdajnik a oni patriote kako da ne. Covjek gleda sebe i zna da je to jedini nacin da postigne bolju cijenu i pronadje bolji klub i tako vise zaradi.

da, zašto da ne... kad već nema mjesta u reprezentaciji za koju bi radije igrao 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zato sto se za drzavu na prvom mjestu igra iz ljubavi,ponosa,i tome sl.Ako ti ne mozes da shvatis razliku izmedju cinovnicko-politicko-birokratskih poslova,onda nemamo o cemu pricati. A dodatna cinjenica koju spominjes,da mu je to jedini nacin da se bolje proda,jos vise potvrdjuje moju tezu da je izdajica.Neke stvari se ne rade,bez obzira na sve.Taj i njemu slicni bi prodali komplet obraz,samo da bi nesto usicarili i zaradili.Zasto Koroman nije igrao za BIH? Zasto Savo Milosevic nije igrao? Da ne nabrajam dalje.Imas primjer kosarkasa Kukica,koji nije bio dovoljno dobar za Srbiju,ali je imao vise poziva u BIH reprezentaciju,koje je naravno odbio.Neke stvari se ne rade,bez obzira na bilo koji benefit.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

A on nek i dalje igra za one koji cim izadju sa stadiona vicu kako je RS genocidna i treba je ukinuti.Ta ista RS za koju su mu ginule komsije. Za mene je izdajica,i bicr uvijek. I on,i razni Grujici,Maksimovici.Sve izdajica do izdajice.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mozda i igra iz ljubavi otkud znas ne mrze bas svi ovdje ovu drzavu i nisu svi Srbi koji su za Bosnu izdajice to je stara paradigma podjela na patriote i izdajnike. Sto se tice birokrata i oni bi ako rade za drzavu istu trebali voljeti jer kako raditi za nesto sto ti je mrsko. Nema tu razlike samo su oni politicari tako stvorili da ne bi ispalo da su i oni isti. Isto kao sto oni idu tamo da rade i on igra profesionalno i za novac jer fudbal nije samo sport vec i biznis.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa odlicno, nek igra za ljubav onih koji vicu kako su mu komsije i najblizi genocidni, jer su ginuli za genocidnu RS. Nek igra za ljubav onih koji mu na utakmicama vitlaju turskim zastavama. Mi takvih i najvise volimo da se kotarisemo sto prije. Izdajica.

Da su svi kao on, i dan danas bi bili dio Otomanskog carstva. Samo neki nisu htjeli vjeru mjenjati, pa su im sabljama sudili. A neki jesu, pa nisu placali harac i danak u krvi. Izdajica je uvijek bilo, samo ovi moderni se prodaju za evre i ugovore. On, i razni Grujici i Maksimovicu su bas to. Izdajice.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Našo bl boj sagovornika

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Valja i spomenuti Ognjena Kuzmića.

@BL Boy
Od koga činovnici brane boje BiH?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A mi ovdje smo bili fini i nismo nista radili ;-) i siguran sam da im to niko nije rekao, a budala usijanih glava i ljudi punih mrznje ima na svim stranama i to ne znaci da i ti moras mrziti.

Kako onda ovi nazovi svicarci igraju za svoju zemlju naravno iz postovanja prema istoj. Sve dok mi ovdje budemo mrzili zemlju u kojoj zovimo nema nam napretka, a od samostalnosti znamo da nema nista i kakva je onda perspektiva?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2014, 20:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Bl Boy,moram ici u grad, drogirati se alkoholom, pa nijesam sad kadar da ti ista pisem dalje. A vidim da nema ni funkcije. Alahimanet!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]