banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jun 2014, 12:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Moze li malo pojasnjenje za nas koji nismo nikad trcali za loptom :lol: , al samo aktivno gledali :evil3: .... Kako se tepira forma, evo sad na svj. ima 7 utakmica kako tempirati formu za zavrsnicu prevnstva gdje odlucuje jedna utakmica...a, kako uci u prevnstvo sa 3 utakmice (u grupnoj fazi) igrati dovoljno da se prodje, a ne potrositi se puno... :wink:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ma joj mislim da tu nema tempiranja forme, to je vise stvar motivacije, uigravanja, kolektiviteta, da se sacuvaju kljucni igraci ne povrijede da odigraju i budu dovoljno inspirisani da budu na nivou. A uvijek se desava da neka ekipa pada u formi neka se dize na to se ne moze uticati to je stvar pojedinaca da li su na nivou ili ne.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Slika

nije peder k'o messi!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ljuka988 je napisao:
Moze li malo pojasnjenje za nas koji nismo nikad trcali za loptom :lol: , al samo aktivno gledali :evil3: .... Kako se tepira forma, evo sad na svj. ima 7 utakmica kako tempirati formu za zavrsnicu prevnstva gdje odlucuje jedna utakmica...a, kako uci u prevnstvo sa 3 utakmice (u grupnoj fazi) igrati dovoljno da se prodje, a ne potrositi se puno... :wink:

Pitaj Italijane. Grupu prodjes bilo kako, bod po bod a onda zaigras ozbiljno i punim kapacitetom.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Вечерас за браћу Русе!
И наравно, Алжир. Не браћа, али опет... Алжир!

За Мексико не морам навијати, они ће одучити Бразил од фудбала и сами, не требам им ја.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 13:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Erazmo Roterdamski je napisao:
Daleko od tog da će biti lako, ali bolji su od Amera dosta. Da je Gana juče dobila onda bi bilo gore jer su nekako bolji.

Tačno, Ameri nisu bog zna šta, ali ih je teško pobijediti. Nije da vrše opstrukciju igre, kao Talijani ili Grci, kad im treba, ali ih je teško pročitati. Ne sjećam se da ih je iko dobio nekom većom razlikom (koja Portugalu treba).
Hertzog je napisao:
Ali sl utakmicu nemaju 3 vazna igraca, plus pitanje kako ce FIFA protumaciti one kaziprste Sulejmana Velicanstvenog

To je upravo odlučujući faktor. Portugal nema onaj isti tim koji je Švedsku isporio po šavovim u baražu. Osim onih koji su povrijeđeni ili pod kaznom, tu je i Ronaldo koji se još nije oporavio 100% nakon povrede (nije se naigrao baš u pripremama za prvenstvo). Ostatka tima se malo ko boji, jer su Nijemci pokazali kako se to radi, lagano.
spijo je napisao:
STRATOKASTEL je napisao:
Portugalu se ne piše dobro, nisam baš ubijeđen da će proći grupu. Ako uzmu po bod od Gane i Amerike mogu biti zadovoljni učinkom (s obzirom na pokazano).

Ćiro Blažević je prije početka šampionata rekao da su švabe i amerikanci sigurni za prolaz u grupi.

Nakon Miljana Miljanića, Ćiro je najveći demagog ex-Yu fudbala, ali ovdje je ubo pravo...

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Alzir i Vaha Halilhodzic mozda prirede iznenadjenje. Ocekujem slican bunker kao juce sto je Iran napravio. Ne vjerujem da mogu izvuci bod, ali pokusace. Belgijanci imaju strasnu ekipu koja tesko da ce kiksati.

Meksiko je tradicionalno vrlo neugodan za Brazilce mogli bi iznenaditi Brazil koji u prvoj utakmici nije nista posebno prikazao.

Rusija bi trebalo lagano da zavrsi posao protiv Juzne Koreje jer imaju odlican sastav i mogu biti i favoriti iz sjene.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Ташко je napisao:
И наравно, Алжир. Не браћа, али опет... Алжир!

За Мексико не морам навијати, они ће одучити Бразил од фудбала и сами, не требам им ја.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 15:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sad nakon prvih utakmica,i dalje sam uvjeren da će od ex-yu zemalja u drugi krug proći samo švajcarska.

za bosnu sam i ranije prognozirao da bi za mene bilo baš veliko iznenađenje da prođu grupu,i da će čak hrvatska prije njih proći,mada i za hrvate sumnjam....ali s druge strane,čini mi se da mehmedi,dzaka,behrami,drmić,đemailji,seferović,šaćiri,gavranović i ostali momci imaju i boljeg trenera,i da u glavi nemaju tu vrstu psihološke blokade koju ja nazivam "joj proću dalje u pizdu materinu!!!"

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Slika

:lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gugl.

Slika

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 16:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Schlager je napisao:
sad nakon prvih utakmica,i dalje sam uvjeren da će od ex-yu zemalja u drugi krug proći samo švajcarska.

za bosnu sam i ranije prognozirao da bi za mene bilo baš veliko iznenađenje da prođu grupu,i da će čak hrvatska prije njih proći,mada i za hrvate sumnjam....ali s druge strane,čini mi se da mehmedi,dzaka,behrami,drmić,đemailji,seferović,šaćiri,gavranović i ostali momci imaju i boljeg trenera,i da u glavi nemaju tu vrstu psihološke blokade koju ja nazivam "joj proću dalje u pizdu materinu!!!"

Pogledao sam jučer Iran-Nigerija. Osjećaja sam da kada bi se skupili mi iza škole i odradili dva treninga, pa ne bi izgubili od nijedne navedene momčadi. Tako su loš dojam na mene ostavili. Stoga mislim da BiH ima odlične šanse. Možda ne toliko znanja da prođe svaku skupinu. Ali fortuna ju je pomazila i ovu može glat proći.
Što se tiče Hrvatske. Mislim da Kamerun nije sporan i da će to Hrvatska pobjediti. Barem se nadam da hoće. Inicijativu će sigurno imati. Mene je strah Meksika. Nikako nam ne leže.

Ako će Rusija igrati kao na Euru, onda bi večerašnja utakmica mogla biti odlična. Tome se nadam od njih.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne brini se, nece te nasi iznevjeriti.
Samo mi je zao sto Dzagoev vrlo vjerovatno ne igra, propade jadan, a mogao je biti igrac.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2013, 19:03
Ташко je napisao:
Ne brini se, nece te nasi iznevjeriti.
Samo mi je zao sto Dzagoev vrlo vjerovatno ne igra, propade jadan, a mogao je biti igrac.

A baš sam se pitao što bi sa tim likom.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
inače,danas su moje simpatije na strani alžira,mexica i južne koreje...mada ću na toj zadnjoj garant zaspat,kao i sinoć na usa-gana :(

Poslednji put menjao Schlager dana 17 Jun 2014, 17:20, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sinoc izdrzao zadnju, ali veceras sumnjam

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Belgija ne izgleda kao neka ekipa sa koncepcijom, ili koncepcija jednostavno ne prolazi.
Vaha je odlično postavio odbranu, misao vodilja je Staljinova:" Kvantitet je kvalitet za sebe."
Opa, penal!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Belgija je nas tip, dobri za kvalifikacija :)

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 17:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vahiideeee! (ako vam je nepoznata zvučna slika, pitajte Šlagera)!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]