banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2014, 11:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
borat je napisao:
Свака част БИХ,.оне наше "жене" да су примиле гоо у 2 мин,попушиле би 7-0.,

E upravo to. Ja sam frapiran cinjenicom kako su se brzo digli i odigrali mirno. Tek ona iznosenja lopte iz 16...Naviknut na raspad sistema kod balkanskih ekipa u ovakvim situacijama, Srbije pogotovo, malo sam iznenadjen....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 11:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2014, 16:40
Procitah zadnjih pet stranica.
Iznenadili ste me. Niste puno srali.
Sto se tice utakmice, tako-tako.
I jesam zadovoljna i nisam.
Super je to kako se BiH brzo pribrala nakon autogola.
Dobro su se borili, nemam puno zamjerki, cak ni na Kolasinca nisam ljuta :)
Ono se svakome moglo desiti. Nisu mi se svidjeli slabi sutevi prema golu
koje je golman Argentine s lakocom skidao, kao ni onolike izbijene lopte
nasih u prazno.
Argentina je u prvom poluvremenu bila jako slaba i trebali smo
to iskoristiti da zabijemo go.
Nije BiH toliko dobra koliko je Argentina bila losa ali sve u svemu
dobri su bili i ocekujem pobjede u naredne dvije utakmice.
Eh, samo da jos danas Iran i Nigerija remiziraju.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Joj :lol: Je l' moze ofirnije :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 11:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2014, 16:40
Sta je ofirno?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 11:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
NFL fanatik je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Šta gluposti napričaše ova dvojica ali dobro uzbudil ise ljudi.
BiH nije loše, ali ne mogu da upute posljednji pas. Misimović je nešto pokušavao dok je imao snage. Moraju igrati 4-4-2.

Apsolutno se ne slazem da moramo (ili trebamo) igrati 4-4-2...osim kad ne "ganjamo" gol...veceras su blago zakazala krila (Hajrovic i Lulic, posebno Lulic) - sto kad igras sa jednim spicem nije dobro.

Eh sad, razlog sto krila nisu bila "poletna" je izmedju ostalog ogroman strah od kontre, gdje su Argentinci najjaci....toga nece biti protiv druge dvije repke.

Protiv Nigerije opet 4-5-1...ako bude trebalo onda 4-4-2

Lulić je bio baš loš, mada je na kraju dao asustenciju za gol. Njega treba vratiti na beka, a gore gurnuti Ibiševića. Mislim da je to bolje za vas.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Ne slazem se Lulic je u prvom poluvremenu bio mozda i najbolji u spicu, ali to nije njegovo mjesto nije on gol igrac kao Ibisevic koji bio od onoliko sansi koliko je Lulic imao sigurno i dao jos jedan gol. Nije Lulic kriv zbog formacije koja se morala mjenjati kad se ganjao rezultat, a selektor je smatrao da je rano da ubaci Ibisevica koji je trebao da udje odmah na pocetku drugog poluvremena.

Poslednji put menjao BL Boy dana 16 Jun 2014, 12:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 12:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Argentina je prestrašno precijenjena selekcija, ali bez obzira na to, BiH je odigrala odličnu utakmicu sinoć. Imaju fin protok lopte, ne igraju panično u odbrani, iznose loptu mirno, vidi se na čemu insistira Pape, ali BiH ipak fali kvaliteta na bočnim pozicijama pogotovo, da bi dobili neku širinu u napadu. Ovako se sve svodi na Lulića po boku i Pjanića i Misimovića, odnosno njihove momente inspiracije i kreativnosti. Džeko je dosta odsječen i osuđen da se sam bori sa komplet odbranom. No, bez obzira na sve, sa ovim pristupom, mogu da savladaju i Iran i Nigeriju, u to sam siguran.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To je tako kad igraju sa jednim spic igracem Dzeko gore sam ne moze nista sto se sinoc i pokazalo. Misimovic uz sve postovanje nije vise u kondiciji za velika takmicenja iako on jednim potezom i asistencijom moze mnogo ipak trkacki je ispod svakog nivoa. Sinoc kad mu Dzeko u kontri dao onu loptu na stranu on je samo pogledom isprati u aut a ono bi stigao iole bolje kondiciono pripremljen igrac. Sinoc kod Bih po meni najbolji Besic, Pjanic, Lulic i Ibisevic. Ne znam sto Pjanic ne izvodi slobodnjake sinoc je bilo par prilika bas za njega.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2010, 13:17
Kad su ovakvi hvalospjevi prilikom poraza, šta bi bilo u slučaju pobjede!? :D Pretendenti na titulu? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa poraz od 2:1 i prikazana igra zalaganje i to da nisu nadigrani jesu za pohvalu. Znalo se i prije utakmice da bi i nerjesen rezultat sto i nije bilo nedostizno sinoc bio velik kao pobjeda. Utakmica je mogla imati i drugaciji ishod da nije bilo onog autogola koji bi psihicki svakoj ekipi tesko pao da na pocetku odmah imas gol zaostatka. Treba cestitati momcima na hrabroj igri. Nisu napravili senzaciju, ali su pruzili dostojan otpor velikoj Argentini.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ljuka988 je napisao:
Kad su ovakvi hvalospjevi prilikom poraza, šta bi bilo u slučaju pobjede!? :D Pretendenti na titulu? :D

A ne pretendent na titulu niti to iko razmislja tako,nego nemamo Messija,vec kolektiv koji igraju jedan za druge,to se zeli reci.Svi 11 igraca su zvijezde.Pa zamisli u ovoj reprezentaciji imati jednoga Messija ili Ronalda,dokle bi dogurali sa ovim borbenim duhom.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Ne bi dogurali niđe da je u ovoj repki jedan Messić ili Ronaldović. Ne bi to ta igra bila.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pošto sam ravnodušan prema rep. BiH mogu malo realnije da sagledam atmosferu koja se stvara i komentare u vezi iste. Ne navijam za BiH, niti protiv. Navijači, a bogami i igrači su sebe stavili u ulogu favorita protiv resprektabilne Nigerije i neugodnog Irana. ;)
A, favoriti na ovom svjetskom ne briljiraj. ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Schlager je napisao:
vala baš :lol: ..izgleda da bismo više trebali vjerovati medijima,nego svojim očima,kao da nismo istu utakmicu gledali,pogotovo drugo poluvrijeme gdje se argentina šetala po šesnasetercu bih!

još samo nisam nigdje pročitao kako ga je ibišević zabio pod prečku!!

..sve ostale gluposti jesam!! :lol:

Stvarno ne vidim sta je sega :roll:
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa druže,čim sam progledao jutros,prvi članak na index.hr....... (vjerovatno stoji i sad).................... SVJETSKI MEDIJI BRUJE-KO JE FUDBALER IZ MAĐARSKE LIGE KOJI JE MESSIJA UČINIO NEVIDLJIVIM!!!!!!

:roll: :roll:

Baš taj članak me natjerao da napišem to,da samo čekam da još neko napiše kako je vedo zabio pod prečku!!!.....jer messi je sinoć bio zapaženiji od preostalih 21 igrača zajedno!!!

što po dobrom,što po lošem...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Budalo, ne trebas kaciti statistiku, pretpostavljam da si gledao utakmicu, velika vecina suteva Bosne je bila samo da se upise recka u statistiku.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Sad kad sam vidio ovu statistiku kornera opalio sam se smijati. Komentator u jednom momentu je galamio "IIII STATISTIKA JE NA NAŠOJ STRANI!!! U KORNERIMA VODIMO ČAK 5 NA PREMA 1!" :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

"Himna Bosne i Hercegovine nema tekst već 16 godina jer su predstavnici srpskog naroda u BiH odbili dosad svaki prijedlog teksta." Iz jednog članka sa Index-a., našlo se i prostora za malo Srbe prozvati. Iako čak i Španska himna nema teksta naprimjer

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
:lol: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pYO7zG5XKXc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 15:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ljuka988 je napisao:
"Himna Bosne i Hercegovine nema tekst već 16 godina jer su predstavnici srpskog naroda u BiH odbili dosad svaki prijedlog teksta." Iz jednog članka sa Index-a., našlo se i prostora za malo Srbe prozvati. Iako čak i Španska himna nema teksta naprimjer

ma ne brini se zbog toga...pjevaju oni za vrijeme intoniranja "jednu jedinu",kao što sam i ja deset godina na marakani pjevao "od topole pa do ravne gore" dok su mi mira i slobo na silu gurali "hej slaveni" (koju sam nekad jako volio :( :( )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]