banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 02:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jun 2014, 03:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
I ovi su jaki je napisao:
Posle početnog šoka, odbrana Bosne sada uspeva da kontroliše svoje igrače
12:23 am

Mesi se izdrao na Kolašinca zbog lošeg postavljanja u poslednjem napadu
12:45 am

Zanimljiva činjenica: Kolašinac nije iz Kolašina, a nije ni Mesi
12:40 am

Aca Stojanović ne može da veruje kakve gluposti priča bosanski komentator
1:16 am

Reporter Tarzanije u 88. minutu…čekaj, reporter Tarzanije? Hahahaha!
1:44 am

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 07:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Vratite se nazad par strana i vidite da sam znao tačno kakva će biti utakmica. Argentinci su se tako pripremili za BiH, sa 10% napora pobijediti igrače koji objektivno nemaju kapacitet za svjetsko prvenstvo a koje je politika plasirala tamo, i štediti snagu sa važnije tekme. Mislio sam da da bosanci neće moći ni disati tamo ali prevario sam se, ipak ne potpuno jer od 50. minuta nisu mogli ni disati. Argentincima je to bila tek relaksacija, em prva em najlakša utamica.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kakav je onaj trener debilčina, čuj da se napadači ne vraćaju u odbranu. PA njih će neko nasankati u 1/8 već. Mesi i aguero se šetaju. Gori su od Brazila. Bih se fino pokazala. Svaka im čast.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
zasto se ljudi iz malih zemalja stalno bave teorijama SBBKBB , pravdajuci ili tjeseci sebe do granica idiotizma ? Selekcija BiH jeste hrabro usla u mec i to je apsolutno sve, ali sad ide ona fantazija, e da Kolasinac nije dao autogol bilo bi svasta! Pa bilo bi 1 -0 za Argentinu, taman koliko treba za pocetak takmicenja tj. prvu utakmicu ( tri boda su tu), a imao sam utisak da su gaucosi igrali sa smanjenim gasom koji su povremeno pojacavali.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
PKT je napisao:
Argentinci su se tako pripremili za BiH, sa 10% napora pobijediti igrače koji objektivno nemaju kapacitet za svjetsko prvenstvo a koje je politika plasirala tamo, i štediti snagu sa važnije tekme.

Ne seri.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Moj stari sinoć gledao prvo poluvrijeme i reče da je BH u tom intervalu bila bolja. Još kad se uzme u obzir da su se morali oporaviti od šoka u trećoj minuti....Je l' stvarno bilo tako?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bili su ravnopravni, al' kad sumiras cijelu utakmicu zakljucak je da su oni zujali okolo, a sve jalovo

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 08:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa, ouvaj.
Znas kako. Da su vise pokusavali i napadali, jesu. Ali to je i do toga sto je Kolasinac ovjerio go, pa je Argentina mahom cekala kontre i brze akcije, ko sto uglavnom i radi u ozbiljnim utakmicama.
Ti napadi su uglavnom jalovi i najbolju sansu su imali nakon kornera.
Pretpostavljam da si drugo gledao onda?

Ma svelo se na to da se Argentini moze ali ne srlja, Bosna, a i Hercegovina, uglavnom hoce ali sinoc ne moze, a neki i ne znaju.
Pjanic je kontrolisao dobro sredinu. I Besic isto. Krila su bila losa. Tj. jedno krilo i jedan bek koji igra krilo.
Dzeko odsjecen i isto ispod nivoa; nije ni fizicke duele dobijao, a jaci je od vecine.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Mene je iznenadio i to pozitivno Besic, odigrao je odlicno uvijek bio gdje treba.
Susic je zelio da zatvorio krila, zato je igrao sa dva povucena vezna koji su ocigledno imali naredjenje da paze na prodore, Besic je zatvarao Mujdzu a Lulic Kolasinca.
Problem ce biti kondicija jer NIgerija je bas dobro fizicki pripremljena.
Posto su u Zvezdu trebala doci dva igraca pratio sam ih ove sezone i igraju bas jako, problem ce biti prekidi gdje se bIH ni sinoc nije snalazila, a Afrikanci su tu itekako opasni.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Egwuekwe i ko još? :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Solomon Kwambe
isto stoper mlad

Ako Susic opet bude igrao sa jednim spicem bice tesko jer Dzeko sam ne moze nije taj tip centarfora

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Brigate BL je napisao:
Solomon Kwambe
isto stoper mlad

Ako Susic opet bude igrao sa jednim spicem bice tesko jer Dzeko sam ne moze nije taj tip centarfora

Nece sigurno ici ce se na pobjedu. Iako se mislilo da BiH moze sa jednim gore da bude ubojita kao u prijateljskim mecevima sinoc se vidjelo da ipak bolje djeluju sa 2 napadaca i u formaciji sa kojom su obezbjedili kvalifikacije 4-4-2.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kao sto napisase oni na Njuzu - africke ekipe nisu takticki potkovane, nemaju tehniku, al' im ona i ne treba jer mogu svaku loptu stici :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
još što me nerviraju ovi stručnjaci po studijima svih televizija:angry4: :angry4:

odjednom holandija favorit,brazil i argentina loši,španija najgora.. :( ..jedan rezultat,i odmah gomila "stručnjaka" se sjati sa kojom "pametnom"...

a kao da gledam,dalje će dogurati španija nego holandija,a za brazil i argentinu da ne pričam...al navikao sam...uvije je tako bilo....na prošlom sp španija izgubi prvu od švajcarske,i isto ovakva priča...ljudi na kraju postaše svjetski prvaci...ili prvenstvo prije toga,kad su italijani jedva izvukli bod protiv amerikanaca u kajzerslauternu,opat se ovako gomila "stručnjaka" našla da priča kako ih je uništila afera calciopoli i kako od italije nema ništa :( :(

da bar mi na forumu ponovimo gradivo,da takve ekipe planiraju mjesec dana ostati ovdje ,da će lagano dizati formu i vrhunac forme tempiraju za šestu ili sedmu utakmicu...zato bar vi ne nasjedajte na "stručne komentare" ko je dosad pokazao šta i koliko :roll:

Poslednji put menjao Schlager dana 16 Jun 2014, 09:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čile ide iz grupe B, nek se Španija i holandija bore za preostalo mjesto.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Kao sto napisase oni na Njuzu - africke ekipe nisu takticki potkovane, nemaju tehniku, al' im ona i ne treba jer mogu svaku loptu stici :lol: :lol:

Vidjecemo veceras Nigere Iran je tvrd orah.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ma tu nema puno racunanja, BIH ako hoce dalje da uzme obe i to je to.
Ako ne uzmu nigeriju i iran onda bolje da i ne idu u drugi krug jer nisu zasluzili.
Ali vec rekoh mogu uzeti obe. Samo da ne proradi balkanski sindrom pa se sad zajebu kad treba najvise stisnuti.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nevjerovatno je kakav pritisak su na plecima sinoc nosili zmajevi, prvo sto sam primjetio ja da su zakasnili sa izlaskom na teren, cak ih je neko od sluzbenih lica pozivao da izadju, onda kad je svirala himna, oni stali ukoso po sred terena, ako se nekom da neka potrazi tu sliku, tacno je vilo za ocekivati da sebi zabiju i gol, jer je Susic na momente izgledao kao da ce ga strefiti i srcani i mozdani al zajedno...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Teoretski mogu i sa 4 boda, ali realno mogu uzeti obe ako budu igrali kako znaju. Ja se vise bojim utakmice bih-Iran jer Iran igra tvrdo i zatvoreno bice tu tesko zabiti, a sa Nigerijom ce biti otvoreno pa ko koga a tu vec ima vise prostora za napadace bih i njihov kvalitet koji je na strani BiH

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 09:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nisam dosad htio stavljati prikladni avatar podrške gaučosima,da ne iritiram neke ljude po forumu,ali vrijeme je...tim prije što sad i svi navijači bosne moraju navijati argentinu zbog sebe :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]