banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 08:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
MaminoDijete je napisao:
Banja Luka uz Zmajeve: Dresove i rekvizite kupuju i stari i mladi, vjeruju u uspjeh BiH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/banja-lu ... /140612109

:D

Kada igra BiH uvijek su na udaru Srbi jer ne navijaju za BiH. Sto ne dodju malo u zapadni dio Mostara kao da jecentar Zagreba, puno zastava Hrvatske i rekvizita ostalih. To se nespominje,ali ne daj Boze da Srbi za Srbiju navijaju.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:53 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma gdje u Banjaluci nadje Rusmira...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 12:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,danas ste euforicni,humoristicni i duhoviti,a sutra nakon poraza 6-1,bice "susic nije poveo zukanovica,debilni savez nije sredio vizu,sejo jebe miretovu avu,dzekina amra se prokurvala pa je on tuzan,spahic i edin bojkotuju jer je pozvan hajrovic,sefet stavio onoga na neprirodnu poziciju,itd,itd,itd.."

svakakvih gluposti cu se sutra nacitati,osim jedine istine,a to je da su gaucosi za vas doktori fudbala i da su bolji 10 puta...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ovu temu treba zaključati dok traje SP.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Baš tako...kao Lajović protiv Nadala...prije meča govori o uspjehu, nakon poraza: nije išlo, Sunce tuklo u oči i to.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:

svakakvih gluposti cu se sutra nacitati,osim jedine istine,a to je da su gaucosi za vas doktori fudbala i da su bolji 10 puta...

A šta ako ipak, nekim čudom, BH izvuče nerješeno ili čak pobijedi?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jesam ja tebi zoka ikad pricao svoj san...da postanem kapetan od belu ladju? :D

bih ce da pobjedi argentinu....ali kad ja postanem kapetan od belu ladju! 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene zanima kako je došlo do toga da ovi likovi predstavljaju BiH ? Ko je ako je uopšte iko aminovao ovu reprezentaciju iz RS-a ili su Bošnje napravile tim i jednostavno ga prozvali BiH timom i to tako ostalo.Ne pratim previše pa mi nije jasno.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zahvaljujuci nama uopste igraju u brazilu...fifa je bila izbacila tj,suspendovala fudbalski savez bih 2011 godine,i onda smo mi ispali ljudi,prihvatili komitet na celu sa svabom osimom,i dozvolili im da igraju...osim dolazio na noge mili dodiku u zgradu vlade da ga moli,jer je rok isticao....nakon tog sastanka i srpskog prihvatanja,dozvoljeno im je da pocnu kvalifikacije..

to neces procitati ni od koga od njih,ali zato imas mene :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čekaj malo,hoćeš reći da je srbe neko pitao nešto i mi prihvatili?

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Nesreca u sreci je sto smo mi te godine bili prvaci :lol: da nismo sigurno nista ne bi bilo od Brazila :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:

bas tako!!

fsrs nije jebao zivu silu,odbijao sve,i svabo osim direkt u zgradu vlade kod dodika!!

ali da budem iskren do kraja,i mi smo tad to vecinom podrzavali,jer ne bi samo bh reprezentacija bila diskvalifikovana,vec ni borac ne bi tog ljeta igrao kvalifikacije za ligu sampiona protiv makabija...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Realno prvo poluvrijeme 1-1

Kraj 2-1 za ARG

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Schlager je napisao:
apokalipto je napisao:

bas tako!!

fsrs nije jebao zivu silu,odbijao sve,i svabo osim direkt u zgradu vlade kod dodika!!

ali da budem iskren do kraja,i mi smo tad to vecinom podrzavali,jer ne bi samo bh reprezentacija bila diskvalifikovana,vec ni borac ne bi tog ljeta igrao kvalifikacije za ligu sampiona protiv makabija...

Pa naravno da su prihvatili najvise zbog Borca, ali i zbog fudbala uopste jer bi mogli igrati samo rekreativno komplet fudbal kao sport bi bio ugasen sto nije bio nikom u interesu. Glupo je da se nesto koci ako je to u zajednickom interesu. Dodik je tu ispao covjek i na kraju krajeva i on ce navijati sad za BiH tako da nije ni on bio protiv da Bosna ide u Brazil sto je i normalno neko razmisljanje. Sto se tice navijanja neka navija ko god za koga hoce, ali malo je besmisleno navijati protiv nekoga pogotovo protiv drzave u kojoj se zivi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
BL Boy je napisao:

Pa naravno da su prihvatili najvise zbog Borca, ali i zbog fudbala uopste jer bi mogli igrati samo rekreativno komplet fudbal kao sport bi bio ugasen sto nije bio nikom u interesu. Glupo je da se nesto koci ako je to u zajednickom interesu. Dodik je tu ispao covjek i na kraju krajeva i on ce navijati sad za BiH tako da nije ni on bio protiv da Bosna ide u Brazil sto je i normalno neko razmisljanje. Sto se tice navijanja neka navija ko god za koga hoce, ali malo je besmisleno navijati protiv nekoga pogotovo protiv drzave u kojoj se zivi.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Dodik je primjećen kako kupuje žutu i plavu boju lice.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Srecno momci, najiskrenije to mislim.

Isto tako necemo se puno zanositi, ocekuje se pobjeda argentine od bar dva razlike, nema potrebe sanjariti..

Jako bitna stvar je kako ce igraci prihvatiti potencijalni ubjedljiv poraz od tipa 5 razlike, hoce se moci psihicki pripremiti za ostale 2 utakmice.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
kristijan borik je napisao:
Selektor reprezentacije BIH za Argentinske medije rekao , da je jako sretan kad je sinoc dobio vijest da banjalucanin kojeg nazivaju popularno Schlager navija svim srcem za Argentinu ..
Susic je dodao : Gospodin Schlager za koga god da navija taj tim je pred katastrofom i raspadom pa (Borac ,Partizan , ruk.. Srbija , Srbija u fudbalu, Borac u kosarci , Partizan u kosarci ) mu unaprijed zahvaljujemo sto navija za Argentinu ! Argentinski novinari ostali su u soku na ovu informaciju Klix.ba

Заборавио је да помене и Ђоковића. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2014, 13:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
BL Boy je napisao:
Sto se tice navijanja neka navija ko god za koga hoce, ali malo je besmisleno navijati protiv nekoga pogotovo protiv drzave u kojoj se zivi.

Да цитирам једног лика из Бјељине интервјуисаног на ТВ прије "историјске" текме Србија - Бих. На питање како то да навија за Србију а живи у Бих, одговорио је: ја у БиХ само станујем. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]