banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jesu ovi iz kafe zone pogubljeni, i Panamci a i Meksikanci, ne kontaju da su u pitanju prijateljske utakmice gdje gotovo nista nije bitno od provjeravanja nekih zamisli trenera :)

http://istinito.com/index.php/sport/item/20376-meksicki-trener-susic-i-bosanci-sluze-se-prljavim-trikovima-nemaju-postovanja-i-nisu-gospoda.html

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
skeva je napisao:
Jesu ovi iz kafe zone pogubljeni, i Panamci a i Meksikanci, ne kontaju da su u pitanju prijateljske utakmice gdje gotovo nista nije bitno od provjeravanja nekih zamisli trenera :)

http://istinito.com/index.php/sport/item/20376-meksicki-trener-susic-i-bosanci-sluze-se-prljavim-trikovima-nemaju-postovanja-i-nisu-gospoda.html

Ma to je neki komad budale od trenera,pa uvijek moras biti spreman i imati taktiku :lol: za svaki sastav suparnicke ekipe,cuj nije izveo one sto je najavio,e jeb...emte pameti :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
@BOSS,ako u nedjeljama pred nama pročitaš da je potpisao za Rapid,znaj da će te čekati ovaj adidasov dres koji danas prvi put koristi u Poljskoj,jer,zbog onoga, i ti ćeš udjela u tom transferu imati,pa makar 0,01%!! :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Bešić je bio strašan talenat, prošao svu školu HSV, debitovao sa 17 god za prvi tim. Međutim, balkanski sindrom proradio, izlazio, cugao, tako da ga je HSV izbacio. Imao je poslje konflikt sa Vladom u mladoj repki, gdje se nije pojavio na utakmici radi poverede, a igrao utakmicu za klub. Međutim, ovo godine se sabrao, proglašen za najboiljeg igrača mađarske lige, a nama je došao kada nam je najpotrebniji. U ove dvije utakmice je razvalio.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
@BOSS,ako u nedjeljama pred nama pročitaš da je potpisao za Rapid,znaj da će te čekati ovaj adidasov dres koji danas prvi put koristi u Poljskoj,jer,zbog onoga, i ti ćeš udjela u tom transferu imati,pa makar 0,01%!! :wink:

Mislim da bi ovdje prvo trebalo izbaciti http://www.skrapid.at/ al vidjecemo,samo da on potpise jer i mi dobijamo onda sa tim,ovako dok ganja loptu po ovim nasim livadama daleko je od ociju selektora,nazalost :-?

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 16:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ne znam šta se treba desiti da ne izgubite od Argentine. Ako to izvučete bod, svaka čast. Realno, Iran se isto tako mora dobiti, pa sa Nigerijom šta bude. Mada, ako se sjećate, i mi smo 2010. bili baš jaki, mislim dosta jači i bolji nego vi sada, pa ste vidjeli šta je bilo. Kakve su se gluposti radile. Nije nemoguće da tako nešto bude i sa BiH.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
De ljudi budite realni.

Protiv argentine sve osim debakla je odlicno. Pa pogledaj im samo napad.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ovaj komentator na polsat sport za igrace bih kaze bosnjaci,a za napadaca-napasnik :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Složio bih se sa Mandrakom, minimalan poraz je sasvim OK, bodove treba otimati na druge dvije utakmice, realno. I nadati se će Argentina da nagrdi Nigeriju i Iran mnogo gore nego BiH. Sasvim dovoljno za prolaz, pod uslovom da se da 100% Protiv Nigerije.

Vranješ odigrao perfektno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Složio bih se sa Mandrakom, minimalan poraz je sasvim OK, bodove treba otimati na druge dvije utakmice, realno. I nadati se će Argentina da nagrdi Nigeriju i Iran mnogo gore nego BiH. Sasvim dovoljno za prolaz, pod uslovom da se da 100% Protiv Nigerije.

kako mi je to promaklo gdje mandrak tako stalozeno,racionalno i analiticki pise o reprezentaciji bih? :lol: :lol:

sta je sledece...realni postovi o zvezdi?? 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 18:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BeckaSkola je napisao:
De ljudi budite realni.

Protiv argentine sve osim debakla je odlicno. Pa pogledaj im samo napad.

Niko i negovori da se pobjedi Argentina,nego se prica o tome da se izgubi sa manjom razlikom (mada se nadam nerjeseno,glupo bi bilo da razmisljam drugacije),a tome se i ja nadam,znaci minimalno poraz od 2-0 za mene bi bilo odlicno jer vjerujem da ce Argentina uvaliti Nigeriji vise od dva gola,a isto vjerujem da se i Iranci nece lako predati Nigerijcima.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2014, 19:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Schlager je napisao:
Citiraj:

kako mi je to promaklo gdje mandrak tako stalozeno,racionalno i analiticki pise o reprezentaciji bih? :lol: :lol:

sta je sledece...realni postovi o zvezdi?? 8)

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 19:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Sep 2013, 18:12
Cijena dresa je 80 eura default i 100 eura u slucaju da zelite ime nazad. Dres se pojavio na zapadu, uskoro u BIH koliko sam cuo. Potraznja izrazito velika, prve posiljke razgrabljene.

Why Sead Kolasinac Will Be Bosnia-Herzegovina's Surprise Weapon at the World Cup
http://bleacherreport.com/articles/2049 ... -world-cup

World Cup 2014: Bosnia-Herzegovina tactics – the expert's view
http://www.theguardian.com/football/blo ... l-analysis

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
moracu uzeti jedan

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sumnjam da ce im prodaja dresa ici tako dobro i ovdje, pa treba ti jedna prosjek plata da kupis recimo dres za 2 djece. Za dijasporu ne brinem, Adidas se drzi principa u svakoj drzavi cijena ista, tako da ce za njih biti to mnogo podnosljivije..

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 19:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
BeckaSkola je napisao:
Sumnjam da ce im prodaja dresa ici tako dobro i ovdje, pa treba ti jedna prosjek plata da kupis recimo dres za 2 djece. Za dijasporu ne brinem, Adidas se drzi principa u svakoj drzavi cijena ista, tako da ce za njih biti to mnogo podnosljivije..

Neka Kineza i ostalih "plagijatora", biće dres za 10 KM uskoro

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Таригуз папир је много јефтинији. :) И употребљивији.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:09 
Početnik
Početnik

Rudar Sejad Plasto i električar Amir Mlinarević putuju u Brazil

Citiraj:
Sejad Plasto, zaposlen u pogonu Haljinići Rudnika mrkog uglja Kakanj, i Amir Mlinarević, radnik Elektroprivrede BiH, bodrit će Zmajeve u Brazilu na predstojećem Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

U zgradi Vlade Federacije BiH danas su Plasti i Mlinareviću nagradna putovanja uručili premijer Nermin Nikšić i direktor Elektroprivrede Elvedin Grabovica. Premijer Nikšić im je poželio sretan put i uručio dresove naše reprezentacije.

Amir Mlinarević je rođen u Bugoju, a živi u Donjem Vakufu. Od 1999. godine radi u Elektroprivredi BiH, poslovna jedinica Donji Vakuf. Vatreni je navijač reprezentacije BiH, čije je sve utakmice redovno pratio tokom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Mlinarević se zahvalio kolegama što su baš njega izabrali da putuje u Brazil i podrži naše momke.

"Neopisiv je osjećaj i ne postoje riječi da opišu moju sreću. Nadam se da ćemo uspjeti osvojiti osminu finala. Trebamo se ponositi našim reprezentativcima", rekao je Mlinarević.

Sindikat rudara je za putovanje u Brazil predložio Sejada Plastu. Pedesetjednogodišnji Plasto je iz Kraljeve Sutjeske, a u Rudniku Kakanj je od 1981. godine gdje je prvo radio kao jamski utovarač, a potom i električar u Montažnoj elektro grupi i kao dežurni električar na mehanizovanom širokom čelu. Nakon povrede na radu, poslije koje je ostao bez potkoljenice, prešao je na radno mjesto električara na održavanju mjernih instrumenata. Plasto se zahvalio kolegama što su baš njega izabrali da ide na putovanje u Brazil.

"Sretan sam i drago mi je da ću biti u Brazilu i predstavljati rudare, ali i cijelu BiH", rekao je Plasto za Klix.ba.

O radi u rudniku kaže da je prezadovoljan. Zadovoljan je i radom Vlade FBiH, premijera Nikšića i ministra Trhulja.

"Na stranu to što, nažalost, nema mjesta za sve koji žele da rade, ali nama je kao u Švicarskoj. Mi smo zadovoljni. U jami nam je dobro, radimo, a i velika je zainteresovanost mladih ljudi za rad u rudniku, što je pohvalno", rekao nam je Plasto.

Podsjećamo, putovanja na Svjetsko prvenstvo se dodjeljuju se na osnovu sponzorskog aranžmana između JP Elektroprivreda BiH i Nogometnog/fudbalskog saveza BiH, a danas su potpisani i ugovori sa Košarkaškim savezom BiH koji će Elektroprivreda BiH sponzorisati sa 110.000 KM, te Rukometni savez BiH sa 60.000 KM. Savez sjedeće odbojke BiH će Elektroprivreda BiH podržati sa 60.000 KM.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:10 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koga libo za ovom dvojicom?

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2014, 21:16 
Početnik
Početnik

Erazmo Roterdamski je napisao:
Koga libo za ovom dvojicom?

Ako ti se ne svidja imas i teme drugih reprezentacija. Mislim da cak neki igraju sutra protiv Brazila?

Doduse neki ce se u Brazilu zadrzati malo duze..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1260 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]