mandrak je napisao:
Duse moje postene,a najveca legenda kluba im deset godina gulio u zatvoru.
Skickat från min D6503 via Tapatalk
Tu se izgleda i rodila ljubav sa Zvezdanom,iza debelih zidova.

Šest godina su siktali protiv Toleta,FSS i koga sve još. Šest godina sam slušao iskompleksirane musave komšije kako kukaju,filijale ovo -ono... Ljudi su samo prije nekoliko mjeseci imali protestne šetnje kroz grad,imali akcije za ozdravljenje srpskog fudbala,ma rekao bi čovjek milina od poštenja,od čojstva i junaštva.
I sve je to trajalo dok nisu došli na prvo mjesto na tabeli. Onda su počeli da komentarišu fudbal,dešavanja na terenu,bravure fudbalskih znalaca u crveno-bjelom...Svako normalan da povrati samo...
Evo,ja priznajem, Partizan je namjestio 6 zadnjih titula (nema veze što smo vas tih 6 sezona šurili redovno i u rupi i na jna i što smo imali bolji tim), ali šta se to sad dešava nije mi jasno?
Jel sad regularna liga? Jel sad sve pošteno? Radnički Niš,Napredak,Spartak,Novi Pazar,OFK,Rad...ima li kraja?
Jel gledao iko utakmicu sa nišlijama na fejk marakani? Što su Meraklije sledeću tekmu izbacile na Čairu parolu "koliko košta obraz na Čairu?" To niko od vrlih novinara nije ni spomenuo...
15 utakmica u nizu gdje ti se protivnici sklanjaju,gdje imaš gotovo penal po meču siguran u prosjeku,15 takvih velikih pobjeda ipak je rekord na ovim prostorima,to se lako može provjeriti. Jedino
Obilić iz čuvene 98 možda da je ozbiljna konkurencija.
Koliko su samo poljuvali po FSS a ovo nije prvi put kako upravo njima mogu da zahvale što že dobiti licencu. Dok ih je vodio i onaj vo Lukić taj isti Karadzić im je obezbjedio svojim lobiranjem u UEFA da izbjegnu izbacivanje koje itekako zaslužuju jer su šljam bili i ostaće.
I da, možda će ovog ljeta sin napretkovog predsjednika ipak dobiti šansu na pripremama-zaslužio je to njegov ćale što jest jest...Gdje da se Vučić bruka pred stranačkim kolegom...