banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 05:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2014, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
za one koji vole biti u toku sa vremenskim (ne)prilikama jedna zgodna aplikacija :D

https://play.google.com/store/apps/deta ... mpyweather

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Hvala.

IMA KO ideju za ovaj Drugi problem?

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2014, 17:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Tommy Vercetti je napisao:
Ima ko ideju za ovaj drugi problem?

http://support.viber.com/customer/porta ... 2kM-sfTa1Y

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Jeli probao iko MIUI rom V5, ali samo oficijalno izdanje? Kakva je izdrzljivost baterije i performanse u odnosu na aosp?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 10:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
Скинуо сам ГТА Сан Андреас за таблет (Престиџио), инсталирао и покушам покренути. Иде музика у позадини, али онај бар за очитавање се не мрда :/ Спецификације таблета ми одговарају, чак сам послије тога и смањио резолуцију у Џенерик-у али ништа... Зна ли ико до чега је? Јесте ли ви имали оваквих проблема?

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Imam Huawei G510 i u zadnja dva mjeseca vec sam dva puta morao vracati na fabricka podesavanja. Iako ga koristim kao sekundarni telefon, ne filujem ga aplikacijama niti ga punim fajlovima - u principu samo mi sluzi za razgovore, surfovanje, citanje novina, viber i mail - dosadilo mi je da mi svako malo te aplikacije pucaju zbog zauzeca rama, kretanje po menijima je uzasno sporo i uopsteno zaglupljivanje i stopanje kompletnog sistema. Instalirao sam neke ram bustere ali slaba vajda - ko fol oslobodi neke memorije, a iste minute ponovo mi sve prebukira. Da se razumijemo, od neceg ovakvog i ne ocekujem cuda, samo da radi koliko-toliko normalno. Trenutno je prilicno beskoristan.
Enivej, vidio sam da ovde forumas Milan zna dosta o custom romovima, pa bi volio da mi preporuci najbolje za ovaj telefon i eventualno uputstvo. Ima dosta toga na netu, al' lakse mi je kad znam koga cu iznabijati ako nesto userem :) Znam da se time gubi garancija, ali nesto me i nije briga - stetu od jedne marke mogu podnijeti.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2014, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koristi pretragu foruma, ima dosta o tome pisali smo. Pogledaj na modaco forumu rom se zove cyanogenmod. Ima i ovdje tema na blforumu gdje je zoka instalirao za taj telefon, cak sam i ja pisao upustva neka...

Sent from my AK-47 using tapatalk.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 09:43 
pilot babo je napisao:
al' lakse mi je kad znam koga cu iznabijati ako nesto userem

Neces, smrsao sam 6 kila i trcim kao vjetar... :P

Citiraj:
vidio sam da ovde forumas Milan zna dosta o custom romovima

Hvala na komplimentu, ali bolje bi bilo da se Zoki obratis jer on ima vec ovaj telefon i rutovao ga je i ostalo pa ti moze direktne linkove za sve potrebno poslati.

I ako se stavi kitkat vjerujem da ce telefon poletjeti, moj htc evo 3g se preporodio sa istim...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 09:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Poslao sam mu ja na pp link do modaco foruma i teme sa ROM-om koji sam stavio. Ja nisam imao problema sa ROM-om o kojima on govori, sve je bilo stabilno i prilično brzo al' dosadio mi pa sam stavio slimROM baziran na androidu 4.4.2. i leti...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hvala Zoki, taman se imam cim zanimati.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ev nadjoh malo vremena za ovo i odmah na startu zapnem vec kod bootload unlocka - sa ovog linka koji mi je zoka proslijedio https://www.dc-unlocker.com/free-huawei-bootloader-unlock-tutorial skinuo sam adb-toolkit, i zapeo sam kod predzadnjeg koraka. Kad otkucam "fastboot devices" izbaci mi "fastboot.exe - System Error. The program can't start becouse AdbWinApi.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

Ne moz' nikad iz prve da ga jebes :P

Poslednji put menjao pilot babo dana 30 Maj 2014, 19:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 19:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Probaj sa drugog kompa. Ja sam izgubio cijelo popodne zbog toga. Pređem na laptop i uradim iz prve.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uh...treba sad naci drugi komp :) Znaci nista za veceras, sutra u kancelariju pa cu probati.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
pokrenuo si kao administrator?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2014, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
Uh...treba sad naci drugi komp :) Znaci nista za veceras, sutra u kancelariju pa cu probati.

Nemoj dzabe probavati, nije ti kompletna instalacija ADBa i fale ti DLLovi, evo ti moja:

http://www.sendspace.com/file/6r516o

Udji u file "POKRENIME.bat" i otvorice ti se cmd u tom folderu gdje adb.exe i fastboot.exe i radice ti sve :)

Onda mozes koristiti "fastboot oem unlock" :)

Edit: Adb i fastboot ne treba pokretati kao admin, Zoki vjerovatno nije radilo jer mu driver za telefon nije bio dobro instaliran, tebi samo fali dll.
Ako ti bude pisalo nakon sto iskoristis fastboot oem unlock "list of devices attached", a ispod nema nikakvog uredjaja onda ti nije driver instaliran.
Ubaci telefon u fastboot mode i skini driver sa http://adbdriver.com, ponudice ti sam da kliknes i instaliras odgovarajuci. Ako koristis windows 8 moraces ugasiti "driver enforcement", https://learn.sparkfun.com/tutorials/di ... -windows-8

Eto :P

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2014, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve sam uradio kako si napisao, i ovo za windows 8. Kad otkucam "fastboot devices", nista se ne desi, samo predje u sljedeci red. Kad otkucam "fastboot oem unlock <kod>" , samo pise "<waiting for device>" i to je to.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2014, 14:09 
Administrator
Korisnikov avatar

Je l' moraš telefon "dići" u neki mod da bi otključao bootloader, ne sjećam se više? Možda ga zbog toga ne prepoznaje? Boogie je sinoć relativno brzo sve uradio....

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2014, 15:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
U dvajes minuti... I onda zasluzena pus pauza ;)

Ugasis mob, izvadis bat na 5 sec pa je vrayis. Pa onda volume down i power 10 sec pa onda check bootloader... Pa ga resetuje pa opet ovo gore s baterijom i volume. Pa tek onda unlock... Ima sajt za unlock code bez da saljes mail kinezima... Ako vec nisi dobio

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2014, 15:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa da, u fastboot mod (vol- i power dugme), digne se sistem u roku od 2 sekunde. Mah, nemam vise zivaca za danas...sutra cu jovo nanovo.

I da, ni u kancelariji na xp-u mi ovo nije upalilo. Mislim, postupak je prilicno jednostavan al' ne znam koji mu je qrac. Sve je ok do tog zadnjeg ekrana, a onda na zadnjem koraku stane. Na yt uputstvu u komentarima vidim da ljudi pitaju isto ovo, a autor im odgovara da u tim slucajevima treba skinuti taj neki puni adb toolkit od nekoliko gigabajta.

Pojma nemam.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2014, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BoogiE je napisao:
U dvajes minuti... I onda zasluzena pus pauza ;)

Ugasis mob, izvadis bat na 5 sec pa je vrayis. Pa onda volume down i power 10 sec pa onda check bootloader... Pa ga resetuje pa opet ovo gore s baterijom i volume. Pa tek onda unlock... Ima sajt za unlock code bez da saljes mail kinezima... Ako vec nisi dobio

Dobio sam unlock code u ovom dc-unlocker clientu.

Vidjecu poslije, moram sad ici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]