banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 12:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Maj 2014, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
HALA MADRID! 8)

Realno, ovaj Atletiko je smijesna i totalno nejasna ekipa, sve nesto na ho ruk, sve 1:0 2:1, al eto morali su nekad osvojiti titulu, sljedece sezone ih nece biti u prvih 5 u Spaniji.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh

giometar je napisao:
Odma da kazem, uzima Real

8)

I jos samo da kazem, Serhio Ramose ljubim te u celo!

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 12:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja se sjecam finala KS i LS unazad jedno 35 godina,tamo negdje otkad su englezi uzimali 5-6 uzastopnih titula dok ih ne izbacise nakon hejsela,tj otkad je prvo liverpool dominirao,pa nastavio brian clough sa dve titule sa notighamom,aston villa,itd...i uglavnom,u svim tim finalima-jedna je konstanta...u skoro 95% slucajeva pobjedjuje onaj ko je jaci,klupski,budzetom,igracki,ili sto bi se kladionicarskim zargonom reklo-na koga je manja kvota...bilo je dva-tri slucaja gdje je mozda za mrvicu slabija ekipa u tom trenutku pobjedjivala,kao ajax milana,ili chelsea bayerna,dortmund i hamburg juventusa,ali u 30 ostalih utakmica,jedino bas extra iznenadjenje koje pamtim je kad je steaua uzela klempu barceloni usred spanije..!!
tacka.
sve ostalo,kad neki underdog dodje protiv zvjerke u finale,uredno su gubili malme od notinghama,gladbach od liverpoola,valencia i od reala i od bayerna,benfica od milana,dortmund od bayerna,ajax od juventusa,sampdoria od barce,steaua od milana i da ne nabrajam...

nazalost,ista prica i sinoc,ali na kako bolan nacin za atletico :(

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da se ispravim sa jos jednim izuzetkom,koji mi dodje u glavu sad...niko nije ocekivao ni pobjedu porta u becu nad bayernom,kad je onaj alzirac dao gol petom a ja ko klinac skakao po kuci :D

drugacije sam to dozivljavao tada,ostarilo se. :(

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pobijedi skup pretplacenih pedera, reklo bi se zasluzeno, Atletiko se rano povukao.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd sve i nekako,ali nadam se da je onaj komentator na hrvatskoj areni nesto pobrkao kad kaze da je izvjesni ilaramendi placen 40 miliona evra!! :( :(

a ja na ovih 3-4 utakmice reala ove sezone sto sam pogledao,tog takmicara nisam ni vidio! :( :(

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jeste. Dosao iz Real Sociedada. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jbg :(

sad vidjeh na index.hr i ovo...ako je tacno,onda jos jednom izrazavam divljenje simeoneu i manjem madridskom klubu..

http://www.index.hr/sport/clanak/atleti ... 49405.aspx

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sad ce doci moj drug manitu da vam objasni da sirotinju treba pobiti
I to je to
:lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol: :lol:

Sad kad Atletiko rasproda ekipu, uzece pola milijarde. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i prosle godine su prodali falkaoa za ko zna koliko miliona,i kad su im prognozirali raspad,vidi ih...prvaci spanije sa timom od 40 miliona!!

respect.

izgleda imaju dobar menagement i skaute....kakvo je tvoje misljenje,ako sad rasprodaju ove igrace seicima i abramovicima,hoce li se i oni upustiti u ove bolesne licitacije,ili ce nastaviti ovako kao dosad dovoditi odlicne igrace za normalnu cijenu?

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne vjerujem da ce se razbacivati parama, ali kontam da ce prodati barem 3-4 igraca iz prvog tima. Ako se dobro sjecam, oni su i Falcaa platili momacki, ali to je bilo preko neke agencije koja je vlasnik njegovog ugovora, ko zna, sumnjiv je taj njegov transfer skroz. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma svaka njima cast...izgleda da oni i fc porto najdomacinskije posluju u modernom fudbalu!!

a da ne ispadne da imam nesto protiv real madrida,dosta puta sam napisao da je to za mene ubjedljivo najveci klub na svijetu...oni su bili KLUB i kad su samo tri stranca mogli imati (Bosmane,abortirao dabogda!! :angry4: :angry4: )...6-7 puta su i tako bili prvaci Evrope!!

na q mi idu ovi city,psg,monaco,chelsea i kompanija,ne bih da ispadne da RM stavljam u isti kos sa njima.

ali ovo sto je napravio AM u ovoj eri mister evra,zasluzuje svako postovanje,divljenje cak!

bilbao necu ni pominjat,da me ne banuju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:lol:

I Udineze odlicno posluje, ali dobro, oni nemaju takve uspjehe kao Porto i sad AM. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
sve ostalo,kad neki underdog dodje protiv zvjerke u finale,uredno su gubili malme od notinghama,gladbach od liverpoola,valencia i od reala i od bayerna,benfica od milana,dortmund od bayerna,ajax od juventusa,sampdoria od barce,steaua od milana i da ne nabrajam...

nazalost,ista prica i sinoc,ali na kako bolan nacin za atletico :(

A Zvezda-Olimpik? :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije zvezda tad bila underdog :D

da su postojale kladionice,kvote bi bile otprilike zvezda 2.40 marsej 2.70 :wink:

em strasna generacija zvezde,em izbacili jace protivnike do finala,a bogami,rekao bih i veci klub,jer cisto sumnjam da je olimpic do tada igrao finala evrokupova,a zvezda jeste.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa dobro, i ja bih ipak rekao da je to bio egal. I Marsej je imao fudbalske gospode tada.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa da,zato i kazem da bi ovakve egal kvote bile..dosao onaj mafijas bernard tapi i doveo strasne igrace...mada smo mi svi ovdje bili uvjereni da ce zvezda to leprsavom igrom dobiti u regularnih 90 minuta! :D

cak nam je malo i prazna dusa ostala,jer igre protiv bayerna i taj ziheraski nastup u bariju se nisu mogli porediti...malo ko je bio i svjestan velicine uspjeha,mislili smo da to finale LS tada postaje neki standard za godine koje dolaze :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ali eto,kad smo kod zvezde,ima i jedna slicnost :D ...i tad je par dana pred bari,zvezda otvorila kapije i protiv osijeka je doslo 80 000 ljudi,da igracima pozeli srecan put !!
i danas ce protiv ofk beograda doci 55 000...nazalost,slicnosti se tu i zavrsavaju :(

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2014, 14:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Druga su vremena, ali ova titula meni znaci kao i ta '91 :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 98, 99, 100, 101, 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]