banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2014, 22:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam stvarno shako,pojma ti ja o tome nemam...hahaha,htjedoh ti reci da ce emisija biti okacena na sajtu tv bn,ali se sjetih da oni to naplacuju! 8)

a bas da ces izdvojiti 1 euro da to pogledas,sumjam!

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 22:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sto napisa onaj iz Svice "Nek' mami svojoj prodaju"

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 08:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Kada smo već kod privrednika, važno je navesti tek sitnicu.

Uvaženim privrednicima Slobodanu “Integral” Stankoviću, Ljubi “Niskogradnja” Ćubiću, Mići “Kaldera” Čičiću, Miletu “Picin park” Radišiću, Budimiru “Poljoprivredna škola” Stankoviću, Borku “GP Krajina” Đuriću, Drašku “Eko tim” Iliću, Mirku “Akva lajf” Čoloviću, Borku “Binis beton” Radinkoviću; Gavrilu “Bobar grupacija” Bobaru, Draganu “Zekstra” Đuriću, Miroslavu “Delta” Miškoviću, “Njeftegazinkoru”, iza kojeg stoje nepoznati vlasnici…, u proteklih devet godina dati su poslovi vrijedni desetinu milijardi maraka.

Svaka kritika tih poslova i njihovih aktera okarakterisana je od vladajuće kaste kao “napad na Republiku Srpsku”.
Evo, sada je RS napadnuta od prirodne stihije i zašto svi navedeni, koji su multimilioneri (brojte u stotinama miliona) već nisu izdvojili po deset miliona za postradala područja i tako pokazali koliko im je zaista stalo do ovog entiteta?!

Nisu i neće, već će u periodu koji dolazi praviti varijante kako da se ugrade u poslove obnove i iz ove uništene zemlje izvuku i zadnju moguću korist.

Sve go postenjacina do postenjacine.
Pavic u posljednje vrijeme cesto kontrira vozdovim naredbama. Prvo oko rudnika, a sad oko ovih para. Eto SDS-u prilike da dobiju taj prelomni gram na vagi.
Po meni, nista gore ovaj jadni narod nije moglo zadesiti od vladavine crvenih. Da se ogradim, nisam clan SDS-a, ali koliko god su oni krali ranije, to je nula u odnosu na ove.
Medjutim, nas narod je... Vecina danas pljuje laktaskog vozda i teslicku damicu, al u septembru kad se razapne sator, pa kad baja zapjeva onu nasu, op, eto aplauza, eto glasova, a ko jebe to sto ce taj isti i dalje biti bez posla, sto ce mu se bahati prredstavnici vlasti smijati u lice. Jos kad vozd kaze- nemoj ko da ne bi glasao za mene, jer cu vam zavrnuti vodu koju smo mi napravili. Ma, to...
Na kraju kad sve saberem, pljujem Principa sto ubi Ferdinada, jer tek sad svatih da se od srpstva ne zivi.
Republika Srpska, kuca do kuce.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ено ти Добој прије поплаве као примјер "успјешне" дугоходишње владавине СДС-а. Не дај Боже никоме.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 08:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Dobro, znamo da je bilo gore.

Nego Pavic...nije nimalo naivan, sverca se sa SDS ..ostaje u vlasti, 100%

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 08:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pošto 418 puta pominješ Doboj kao crnu rupu RS zbog dugogodišnje vladavine SDS,ako može u par riječi samo objašnjenje,po čemu su ostala mjesta u tom kraju toliko odmakla Doboju u svemu?

Mislim na obližnja mjesta sa SNSD vlasti,Derventu,Šamac,Modriču?

Pa da onda neko iz tog kraja potvrdi ili demantuje da je Doboj u srednjem vijeku,a ovo ostalo evropski nivo..Pošto ja lično zadnjih godina baš rijetko idem u taj kraj.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Meni jedan prnjavorski SDSovac kaze da trenutni nacelnik u Derventi ima podrsku naroda jer je domacin coek. Sposoban i vrijedan.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 23 Maj 2014, 09:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ma de pusti Sinipa, u BL je samo na zemlji PP skole ukradeno koliko Doboj i cjeli Istok nije vidio u zadnjih 10 godina. Pusti price, niko nije budala.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hm... Si siguran :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Pošto 418 puta pominješ Doboj kao crnu rupu RS zbog dugogodišnje vladavine SDS,ako može u par riječi samo objašnjenje,po čemu su ostala mjesta u tom kraju toliko odmakla Doboju u svemu?

Pa da onda neko iz tog kraja potvrdi ili demantuje da je Doboj u srednjem vijeku,a ovo ostalo evropski nivo..Pošto ja lično zadnjih godina baš rijetko idem u taj kraj.

По томе што у осталим мјестима постоји и нека привреда, а пар покушаја неких страних фирми да отворе нешто у Добоју су се завршила тако што су то нешто отворили у Федерацији јер су добојски општинари тражили да се уграде, очигледно преко сваке мјере. У Добоју једино што запошљава масу свијета је Жељезница РС, а сви знамо како иста фирма ради и да и то мора да пукне једног дана. Уосталом, било је довољно да се види која маса пословних простора стоји по граду празна, и то прије поплаве.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
The_new_Statesman je napisao:
Meni jedan prnjavorski SDSovac kaze da trenutni nacelnik u Derventi ima podrsku naroda jer je domacin coek. Sposoban i vrijedan.

Ja ga ne mirisem Bog zna sta, al' se mora priznati da se bas mnogo stvari pokrenulo na bolje otkad je on dosao. Prije tog 12 godina je bio SDS-ov nacelnik.

Ne kazem da je ovaj zlatan i sjajan, al' se vide rezultati rada.

Nije bajno stanje u Derventi, al' kad pogledam Brod, Doboj, pa i Prnjavor, za njih smo Nerw York po pitanju mnogo stvari.

@napisa sinip, u Doboju nemas privrede uopste, samo kafici, butici i Zeljeznica.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Још да доам, у Броду и Модричи раде рафинерије, које је покренуо, "мрски" СНСД послије вишегодишњег натезања СДС-а са истима, и које је СДС малтене продао у старо гвожђе.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:

Derventa u ukupnom izvozu RS učestvuje sa 11% :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni Prnjavor totalni rebus. Izmjenjali se svi i opet nista. A vrijedan narod.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bastion, sto bi Tasko rekao. Da se zna :P

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni Prnjavor totalni rebus. Izmjenjali se svi i opet nista. A vrijedan narod.

Па то је вјероватно онај случај кад је опозиција гора од позиције, и обрнуто. И обрнуто. Или класичан случај негативне селекције међу нашим милим и драгим политичким партијама. Исти случај као Добој. Све и кад би хтио да гласаш за промјене, нема ко да исте направи. Све иста фукара у свим странкама.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hvala za odgovore.

Neću više da na onim drugim temama pišem o politici,pogotovo jer eno frcaju grozne uvrede...Zato ću ovdje reći da sam pročitao neki filozofov post,i izgleda sam pogodio u uvodnom postu ove teme da će jadan Zeko motkama biti otjeran odozgo...Poslat kao ovca na klanje,i ni kriv ni dužan se našao u srcu političkih obračuna :( :(

Doduše,ja sam to očekivao za 10-15 dana,a ne već sad. :(

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 09:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od kako je BNTV krenula na hajku u vezi sa skupljanjem humanitarne pomoci, ne mogu da se ne zapitam da li ima istine u procama koje sam cuo pre xx godina da je Vlado Trisic (gazda te TV) prikupljao humanitarnu pomoc devedesetih.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
sinip je napisao:
Још да доам, у Броду и Модричи раде рафинерије, које је покренуо, "мрски" СНСД послије вишегодишњег натезања СДС-а са истима, и које је СДС малтене продао у старо гвожђе.

I, kako Brod i Modriča rade?

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2014, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Bastion, sto bi Tasko rekao. Da se zna :P

:P jednostavno...posle višegodišnje vladavine SDSa došao SNSD..načelnik pošten momak al slabašan..nikakva harizma, nejak dase izbori sa protivnicima unutar stranke. Marioneta...iliti mlakonja
Opet došao SDS..načelnik..ok lik...ali puno priče a ništa specijalno..na žalost, nesposobni saradnici.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]