banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jun 2025, 18:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 728 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Zar si ikada sumnjala? :)

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 22:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Jan 2011, 13:18
Imam kombi mogu odvesti dje God treba bila u koje doba ne trazim nista za gorivo 065439292 jedini problem je ako me zovnu iz c krsta da vozim prijavio sam se na vise mjesta
Poz tesa

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Lolly je napisao:
Ono sto sam primijetila u citavoj ovoj situaciji je da ovih dana i na forumu vlada jedna sveopsta sloga rekla bih, i oni koji nisu bili u ok odnosima, koji su se suprotstavljali cesto i zestoko u raspravama, nekako su postali slozniji i nekako je ova situacija sve dodatno zblizila i ujedinila.

Džoni kaže u pjesmi "Lađa bez dna":
..ljudi vole katastrofe
to ih zbližuje
spominjanje budi korijene
nešto slutim
nije moje da se namećem
the rain's gonna fall

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Danas nista nisu dijelili narodu.Drze u skladistima odakle uzimaju i preprodaju narodu.3 flase vode su 10km.Moraju ici i licno dijeliti porodicama.MZ je bila zatvorena u podne.Naselja Usora,Stari grad,Tuš nemaju vode i hrane.

Citiraj:
Ne dijele im ni hranu ni vodu.Dijelovi grada Usora,Stari grad,Tuš... nisu danas dobili nista.Magacini su puni ali se pomoc preprodaje.Mora se licno dijeliti porodicama a ne po punktovima.

Citiraj:
Tacno tako, zato sam ja i isla danas u Doboj jer nismo htjeli da saljemo pomoc putem CK i slicno posto znamo da nece ljudi dobiti. Nemaju pojedinci hljeba da jedu, vjeruj mi. Kolega i ja smo danas odvezli hranu i vodu direktno jednoj zeni u Doboj da podijeli ljudima u svojoj zgradi jer ih do sada niko nije ni pogledao. Jedino tako mozemo pomoci ljudima, direktno u ruke, nista vise preko ove bagre.

Toliko o humanosti CK u Doboju :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2014, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Valjda će se sad kad je vojska preuzela promijeniti situacija.
The_new_Statesman je napisao:
A mislim da ubacite koju lopatu pa podijelite tamo? Kakvo je to auto? Po svemu sudeci neki kamion, ali me nebi zacudilo da vas ugura u Cinkvicenta :P

BLAF, vec sam mu najavio. Ali cek da vidimo hoce li lopate ili ne.
Fiat 155 2.0.

Uzeo sam od nepokorenog iz crknutog Puga akumulator, od Blafa 100KM, nasuo sam 70KM goriva (31.53 litara @2.22KM/lit.), te predao auto i 30KM kusura Tašku. Pare su za ako zafali goriva, mada valjda ne bi trebalo. On i nepokoreni će se sutra oko pola osam čuti pa će ići, Novu Varoš valjda isto kupe, pa Shakala u Derventi, te od Blackrose u Prnjavoru kupe sendviče i šta već ne. Mjesta za lopate baš i nema, ali u autu je lopata koju je dao Kasparrow, a u gepeku su čizme te jednokratne rukavice (paket) koje je isto Kasparrow dao, a ostatak njegove donacije je kod mene i ide sutra sa vodom u CK. I vode koje je Blaf dao.

Nego, da napomenem:
Warrior of the Light je napisao:
Nađoh ovo prilikom čisćenja podruma kod prijatelja:
Spoiler:
ostalo od rata
Slika

Ne znam može li voda uticati da ovakve stvari postanu "nestabilne". Ko god radi na rasčišćavanju neka pripazi, jer se mogu naći i opasnije stvari od ovoga.

Schlager je napisao:
u doboju je linija bila skoro na tri strane grada,mnogo je minskih polja jos nerascisceno,a bujice su podigle te mine i raznijele svagdje negdje....zato caca nemoj da se ismijavas,nego otvori cetvore oci sutra gdje budes cistio,pogotovo ako je voda i ne vidis dno!!

pretpostavljam da otuda i ova ideja eventualne zabrane stihijskog pomaganja, da se sprijeci jos veca tragedija,jedna mina moze raznijeti nekoliko ljudi! :(

a onda jebes i da citav doboj ocistis za dan :( :(

Zato vas molim za oprez, ne izigravajte heroje, ne oglušavajte se o naređenja vojske, makar vas okrenuli i vratili.

Skeva, ti pošto si domaćin u neku ruku i inicijator ovog dolaska, imaj na umu da vodiš nečiju djecu i da je PRVO, GLAVNO I OSNOVNO da se svi živi i zdravi vratite, uspjeli šta počistiti ili ne!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vidi sto mi nametnu odgovornost. :-? Svi su oni punoljetni, ako zele da ciste ok, ako ne zele opet ok. Nisam ja teta u obdanistu.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skeva, mozes li provjeriti ovo za CK? I ako je istina da ne daju da se tome stane u kraj?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Raspitacu se sutra, ali koliko ja znam bilo je dijeljenja, ali ne znam u kom obimu. Drug mi rece da je juce volontirao na punktu i da se dijelilo oskudno preko ograde a da je na kraju neko utjerao kedi i napunio ga punog i odvezao. Mnogo se razocarao u sve to.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbt pa daj da se ne cuti o tome. Barem sada u doba tehnike i smart telefona. Slikajte, snimajte, kacite na fb, yt.. slikajte tablice, njuske tih istih koji odvoze.. Neka dokaza, pa ako ne postoji drzavni sud neka se barem brukaju ovako.. Uostalom, vas 10 muskih mozete stati u kraj njih par. Ne dajte da vas zedne preko vode i u ovoj muci prevode :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Iz Njemacke kamioni i automobili su vec krenuli i krecu danas sutra. Sto od nasih ljudi sto od Njemaca, nemoguce je da se nema sta za dijeliti :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
ne mogu vjerovati
pa znate li koliko je samo kamiona otišlo iz Prnjavora?!
Što ispred CK
što pojedine firme
što ovakve akcije kao naša
a gdje je BL i ostatak RS

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
skeva je napisao:
Vidi sto mi nametnu odgovornost. :-? Svi su oni punoljetni, ako zele da ciste ok, ako ne zele opet ok. Nisam ja teta u obdanistu.

Polako ljudino, niko ništa loše nije mislio. :) Zabrinuti smo i to je logično, ovamo se cijelu noć priča o minama.
Budite na oprezu, to je i moj savjet i savjet svakog normalnog u ovom trenutku.

Koliko god se ponosim, kao i Loli što reče, što smo ujedinjeni, toliko se s druge strane grozim ovih političkih igrica, krađe imovine, prodaje stvari iz pomoći, grabljenje za sebe, razne gluposti i neljudskosti, baš mi neka muka.
Kontam kako smo ipak nemoćni kao forum, mala smo neformalna zajednica, nismo ni organizacija ni udruženje neko, a kamoli veća neka kvaka.

Ujedinili smo se da pomogne svako na svoj način, dajemo u skladu sa mogućnostima, svako u ovom lancu koliko god može.

Hvala Teši za ponudu, imaćemo u vidu.

Srećan put sutra forumašima za Doboj!

Ostali, vidimo se u parku u 19h!

:wav:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Blackrose je napisao:
ne mogu vjerovati
pa znate li koliko je samo kamiona otišlo iz Prnjavora?!
Što ispred CK
što pojedine firme
što ovakve akcije kao naša
a gdje je BL i ostatak RS

Ovde je regionalni centar za skupljanje pomoci. Ispred hale ni u jednom trenutku nema manje od 2-3 slepera i barem toliko manjh kamiona i kombija. Garantujem da sve to bude spakovano i odvezeno u Doboj. Ako neko zaista zakida na humanitarnoj, dabogda je njemu skupljali

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Obren Petrović kaže u Doboju je taj magacin u kome gibiru mogu preuzeti samo predsjednici mjesnih zajednica koji istu dijele unesrećenim.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 00:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Koliko sam skontao zakidaju oni sto su krali i u ratu. Ali nadam se da ce ovaj general sa takvim po kratkom postupku. Kad smo kod politickih igrica, realno Dodik sa ovim moze preuzeti Doboj za stalno, siguran sam da ce sasjeci sve ove sitne lopovluke i tako pokusati pridobiti narod. Tp špkusava citavo vrijeme u sustini.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 02:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 16:41
Slika

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Citiraj:
JaLicno1987 je napisao:
Dragi forumasi, nazalost treba mi pomoc, ili finansijska ili u obliku namirnica i kukuruza za zivotinje. :-(
Ako moze iko od vas da pomogne bilo kako ili bar savjet kome da se obratim.. :-(

ajmo ljudi

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 09:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Sep 2010, 19:35
Blackrose je napisao:
Citiraj:
JaLicno1987 je napisao:
Dragi forumasi, nazalost treba mi pomoc, ili finansijska ili u obliku namirnica i kukuruza za zivotinje. :-(
Ako moze iko od vas da pomogne bilo kako ili bar savjet kome da se obratim.. :-(

ajmo ljudi

Mozda bi mogli veceras kad bude prikupljanje vode u parku da se dodatno angazujemo i da prikupimo finansijsku pomoc za forumasicu, koliko ko moze...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Licna....napisi mi pp gdje tacno zivis

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gde ima kupiti taj kukuruz

Nemojte reci unprodavnici stocne hrane, vec gde se ista nalaz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 728 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]