banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 07:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 134  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTRS
PostPoslato: 17 Maj 2014, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Opet Siniša!!!
Pa on je grogi.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2014, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Sinisa definitivno nije u redu.
Ili mora ovako da prica ili je covjek ozbiljno napusen ili pijan :/

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2014, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Umoran coek.

Sent from my Galaxy Note 3 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Frisky_Dingo je napisao:
znači, gledao sam rtrs i bn na preskok. ovo je ko realiti šou. bn kaže pukli nasipi na četiri mjesta, očekuje se dramatična noć, ovi na rtrs: sve je ok, najgore prošlo. btw. voditeljka rtrs je, kolko vidim, trandža.
na bn novinarka trči za dodikom, ovaj zamahne da je udari, pa stane, pa ispriječi se tjelohranitelj, a dodo: "skloni se bolan" :)

Sad bio na BNu čitav snimak.Nije da branim Dodu,kad se naljuti ispane iz takta i pravi gluposti ali toga je svjesna i reporterka iz BNa pa ga je stalno prekidajući i postavljajući glupa pitanja skinula sa baglama.
Dodo objašnjava da je ovih par dana stalno u pokretu obilazeći poplavljena mjesta,Bl,Laktaši,Derventa,Doboj Bjeljina,Srbija,a ona pita "zar vam je važnija posjeta Beogradu nego Bjeljini".Ajd u q...

Poslednji put menjao Čiča iz Rogače dana 18 Maj 2014, 10:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa ako je od Vucica iskamcio kilo brasna, nije dzaba isao.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Ja koliko sam razumio, valjda taj izraelski avion sletio u Beograd, pa je Dodo isao po dio pomoci koji namjenjen RS-u.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
spijo je napisao:
Sad bio na BNu čitav snimak.Nije da branim Dodu,kad se naljuti ispane iz takta i pravi gluposti ali toga je svjesna i reporterka iz BNa pa ga je stalno prekidajući i postavljajući glupa pitanja skinula sa baglama.
Dodo objašnjava da je ovih par dana stalno u pokretu obilazeći poplavljena mjesta,Bl,Laktaši,Derventa,Doboj Bjeljina,Srbija,a ona pita "zar vam je važnija posjeta Beogradu nego Bjeljini".Ajd u q...

Naljuti se i ispadne iz takta zbog glupog pitanja, ali zadrži savršenu smirenost kad treba evakuisati trudnice i djecu iz Doboja, dijeliti pakete sa hranom i to sve praćeno kamerom dok oko njega u tom gradu ima mrtvih. Smrad odvratni. Gledam ga sinoć na ATV i uključenje gledaoca gdje se javlja snajka iz Aleksandrovca i želi samo da čestita gospodinu predsedniku na odličnoj reakciji. Ne smeta joj što se ništa preventivno nije uradilo, reakcija je bila odlična.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Avion je sletio u Bijeljinu. Bar su tako rekli.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 11:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sletio je helikopter sa izraelskom pomoći, ne avion. Avion je sletio u Beograd.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Oboje su se pokazali u nagorem mogućem svjetlu. Mada me od Dodika to ni ne iznenađuje, ali od "profesionalnog" novinara da, mogla je zadržati makar malo profesionalnosti.
A RTRS, koliko god mi se ne sviđa njihova politika, je u odnosu na ostale BH televizije, tokom ove katastrofe ipak bila najkorisnija. Nisu nešto detaljno izvještavali iz Federacije, ali čini mi se da je i to više nego što je sama BHT1 ili Ftv.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Milina televizija je najbolja zato sto se zna ko je gazda, a ove druge koje imaju po pet caca - kilava djeca.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ova sa BN nije isla za informacijama. Isla je za skandalom. Fuj! Sramota.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
The_new_Statesman je napisao:
Ova sa BN nije isla za informacijama. Isla je za skandalom. Fuj! Sramota.

+1

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da dodam, srecan sam sto nikad centa nisam potrosio na reklamu kod njih. I tako ce ostati.
Iskreno se nadam da ce izgubiti jos klijenata.

Slicne zelje idu prema Kuriru.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Hvala Miletu što je lagao ljudima da nisu ugroženi poplavama i što je širio dezinformacije kad su postojali snimci puknute brane u Bijeljini na RTRS-u su rekli da nije pukla brana i da nema razloga za paniku. Bilo je razloga za evakuaciju a ne paniku. Kako to da niko nije na vrijeme potegnuo gradnju zečijih nasipa a ne letati helikopterom po Beogradu bez potrebe i slikati se. Mogli su zasući rukave i tovariti vreće pijeska.

Zaista je najbolja RTRS - pu pu pu

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
BN je otisao malo previse u defetizam, sto ne cudi s obzirom da su bili u vodi i uz prekide jedva funkcionisali. RTRS je cijelo vrijeme pokrivala, za svaku pohvalu. Ali nacin na koji su to radili, ne prikazujuci situaciju stvarnom nego mnogo bezbolnijom nije pohvalan. I kada dodju negdje odmah saznajemo kako je dosao ili ce doci ministar, kako ce doci pomoc i sl, sto je sjajno, ali po njihovim izvjestajima na najgore pogodnjenim podrucjima ne moze se uopste realno saznati ono glavno - kako je tim ljudima, stanje na terenu. Po principu, jeste poplava, ali uz nase rukovodstvo brzo cemo to rijesiti. Dragi gledaoci ne brinite, u sigurnim ste rukama...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ma ovo se sad svelo na izbor ko je namanje loš ispao u cijeloj priči. Zato sam i napisala ono za RTRS...bolje i slikanje, ali uz to bar neka priča i slika direktno sa poplavljenih područja, pa svako pametan sam zaključi iz snimaka kakva je situacija, ili bar pretpostavi. Bolje nego indijska serija i muzički spotovi...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Strašno je kako svako za sebe gleda isti program drugačijim očima. Jedno kaže kako RTRS govori da je sve super, bezbolno (niđe veze), drugo kaže kako ne treba širiti paniku, treće ovo, četvrto ono. A sasvim je lako pritisnuti dugme na daljinskom i odabrati najnovije dogodovštine Izeta Fazlinovića ili provjeriti da li je Anandi stvarno prosula rižu ili je to samo neprovjerena glasina. Malo realnosti i objektivnosti ne bi bilo naodmet. Pomno pratim programe velikog broja televizijskih stanica i u Srpskoj, i u Federaciji, i u Srbiji, i u Hrvatskoj, i bez pogovora je RTRS za dva koplja ispred svih. Možda i više.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Nije istina, Al Jazeera Balkans je za koplje ispred svih sa novinarima na licu mjesta dok RTRS služi za reklamu ministara i Dodika koji se hvale sa pomoći koju upućuju ljudi i svih država sa svih strana. Sramota je preuzimati zasluge u ovakvom trenutku nego treba pomoći ljudima. Šta je on pomogao što se slikao s kačketom u Doboju i preskočio ogradu dok su ljudi bili u Doboju u poplavi preko glave a nasipe nije niko radio još iz doba Jugoslavije.

Poslednji put menjao CopyLeft dana 18 Maj 2014, 13:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2014, 13:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
vlade_divac je napisao:
Strašno je kako svako za sebe gleda isti program drugačijim očima. Jedno kaže kako RTRS govori da je sve super, bezbolno (niđe veze), drugo kaže kako ne treba širiti paniku, treće ovo, četvrto ono. A sasvim je lako pritisnuti dugme na daljinskom i odabrati najnovije dogodovštine Izeta Fazlinovića ili provjeriti da li je Anandi stvarno prosula rižu ili je to samo neprovjerena glasina. Malo realnosti i objektivnosti ne bi bilo naodmet. Pomno pratim programe velikog broja televizijskih stanica i u Srpskoj, i u Federaciji, i u Srbiji, i u Hrvatskoj, i bez pogovora je RTRS za dva koplja ispred svih. Možda i više.

Niko ne spori da su kvantitetom, kolicinom priloga i stalnim programom bili ubdjedjlivo najbolji. U tom smislu jos jedna pohvala i zahvala od mene. Ali u trenutku kad stizu vijesti i strasne slike iz raznih medija iz Doboja prvenstveno ali i drugih mjesta i kada se prosirila nevjerica medju ljudima koji su, ukljucujuci i mene zeljeli da znaju sta je tacno i kakav je obim svega toga, RTRS u vijestima o Doboju govori o helikopterskom servisu, specijalnim jedinicama MUP-a (svaka cast momcima, odradili su lavovski posao) i ministru koji je otisao tamo i kako je stanje pod kontrolom. A o razmjerama katastrofe nista. Jebo vas ministar da vas jebo, boli me ****c gdje je otisao, sta je sa narodom? Je li ziv narod, kolika je voda, jesu ljudi pobjegli...ali svi znamo zasto se izvjestava tako.

A ovo o daljinskom-nidje veze. Oni su javni servis svih gradjana koje placamo i ja i svi mi, i duzni su tacno i objektivno izvjestavati bez obzira gledao ih ko ili ne. O BHT i FTV ne zelim ni da govorim, sapunice, redovan program, kao da se nista nije desilo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2674 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 134  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]