Silvio Dante je napisao:
spijo je napisao:
Greška,komunizam (izvorni) nije totalizam
Како није када заговара диктатуру пролетаријата.
Ако се водимо теоријом, можемо да кажемо да је и фашизам уредна идеологија, која једноставно није у пракси нигде проведена.
Национал-социјализам предвиђа решење националних питања терором, док комунизам (не онај Марксов, него оно што је од њега касније настало кроз друге комунистичке идеологе и филозофе) предвиђа решење класног питања терором. И у једном и у другом случају жртва је човек. Разлика је само у томе, што је у првом случају у питању екстерни терор, а у другом интерни терор, али када се све те идеолошке финесе оставе по страни и од једног и од другог остаје само терор, смрт и беда.
И зато није нормално ни морално са једне стране осуђивати нешто, а са друге нешто исто такво правдати причом то је теорија, али она није успешно спроведена у реалности. Какво је оправдање? Управо та "сјајна" теорија је отворила пут јако лошој реалности.

Silvio uvijek mi das inspiraciju..
Izvorni Komunizam nikad nisam osudjivo. Zasto kazes da nije u redu osudjivat na jednoj stani a na drugoj pravdati...bla bla... ko je to osudjivo izvorni pravi komunizam.
Uvijek sam govorio da su Isus i Marks jednini bili pravi revolucionari za obican narod i svijet.Jednog su razapeli a drugog popljuvali.
Jesi se ikad pitao zasto. Ne treba ti puno valjda da skuzis... za pametnog cojka i komarc je muzika
Necemo icu u teoretstku analizu i razglabanje. Mada se ne ustrucavam reci da mi je izvorni Marksizam uvijek blizi nego Fasizam ili Nacizam daleko im kuca i Tata kapitalizam u koje danas uzivamo.
Samo kratko i jednostavno pitanje: Sta je u tome lose da o sudbini onog sto se stvori odlucuju oni sto su to stvarali.
Sto se ti plasis radnika i njihovog glasa i pameti, jesu oni glupi nesposobni da ne znaju sta je za njih dobro a sta lose?
Zar je bolje da o tvojoj sudbini odlucuju radnici ili da odlucuje sacica ljudi ciji su interesi totalno suprotni od tvojih i interesa velike vecine naroda.
Ili da pojednostavim jel bi volio te sudi samo sudija sam ili da o krivici odlucuje porota.
Ja bi volio uvijek porotu.
Pozdrav i nemoj odustajat...