banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 21:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 15:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
bwm 525i

svadja li se svicarac i njemac oko popravke autam :D ko da pricam vic :evil:

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2004, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Mercedes 124 230 E

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2004, 21:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Ako ti je dosadno, ne moras drugima kvariti temu svojim besmislenim porukama. Ili odgovori lijepo koje auto vozis (ili ne vozis) ili produzi dalje.

Ja ne vozim nijedno, jer je slupano :( Uskoro cu kupiti neko novo, samo da se odlucim koje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2004, 10:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2004, 13:16
ja ne vozim ni jedno jer nemam vozacku.
Inace vise vremena provodim u avionu nego u autu jer to mi je posao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2004, 11:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
"mali" slatki Jaguar XJR 4.0 V8 S/C ... ali cu ga mjenjati.. stari se :lol: treba mi vece, pa sad kontam.. VW Touareg mi se zasad praavo svidja..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2004, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
mmmm Touareg...strava od auta, prostrano, visoko, siroko, dugacko, :P mocno nema sta... :angel:

Medjutim kad sam vidjela ko je josh odusevljen i vozi Touarega (Seve) ..no comment :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2004, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
i ja cu se pohvaliti ovde ako uspijem uzeti tu milju studentskog kredita iz razvojne pa si kupim nekog jugica...samo da u saobracajnoj pishe moje ime, nishta vishe ne trazim. da se kotrlja i da ne moljakam svoje svaki put kad mi zatreba auto. dace Bog... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2004, 15:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 23:12
Kod:
mali" slatki Jaguar XJR 4.0 V8 S/C

Hmm, toliko malen i nije bas ! 8 klipova i 4.0 L motor, to ti je za nase uslove "veeliki luksus", teto ili seko !

Inace, ja se vozikam u francuzu, 406 2.0 dizel, super zadovoljan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2004, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Citiraj:
Inace, ja se vozikam u francuzu, 406 2.0 dizel, super zadovoljan

moj cho'ek...odlichan izbor! kod mene (starog) je 1.8 benzin. jebe ga samo to sto motorom nem'resh kochit, a sto mi je sad preko zime neophodno. valjda zbog tih 16 ventila kako mi rekoshe. a i prilicno toshi...jel ti teshko reci koliko te izashao taj tvoj i koje je god?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2004, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

gipsy_girl je napisao:
mmmm Touareg...strava od auta, prostrano, visoko, siroko, dugacko, :P mocno nema sta... :angel:

Medjutim kad sam vidjela ko je josh odusevljen i vozi Touarega (Seve) ..no comment :lol:

pa sta te Seve sjebala, pa ne uze auto??? ee ko bi rekao da si tako slabog karaktera..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2004, 18:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 23:12
pilot babo je napisao:
Citiraj:
Inace, ja se vozikam u francuzu, 406 2.0 dizel, super zadovoljan

moj cho'ek...odlichan izbor! kod mene (starog) je 1.8 benzin. jebe ga samo to sto motorom nem'resh kochit, a sto mi je sad preko zime neophodno. valjda zbog tih 16 ventila kako mi rekoshe. a i prilicno toshi...jel ti teshko reci koliko te izashao taj tvoj i koje je god?

god. 2000, ~ 10 000 €

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
samo da komentarisem na nesto.

za mene ko god plati auto polovinu cjene njegove kuce,( recimo od £20.000- 150.000£) je bukvalno glup , ne koristi svoj mozak ni 2% vec samo vec tih 2% koristi u misli kao npr- ko ce vidjeti moje FLASH auto i kako izgledam u mom flash autu...haha pateticno i jos ako stavi nekoliko lanaca oko ruke i vrata(vjerovatnu mu je to bonus)- onda smuci ti se zivot samo vidjeci il cujuci da takva osoba postoji.

ps. ja smatram da auto treba da bude-
1 prevozno i u voznom ispravnom stanju
2 kompatibilno i jednostavno za ici svuda
3 jeftino i diskretno
4 uzbudljivo voziti se u njemu.

idealan opis mg malog PICK UP truck il dzipa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 11:56 
Pripravnik
Pripravnik

a sasvim je logicno da ako ti treba auto za neke druge potrebe osim ovih sto sam navela iznad. kao napr da se pokazes-

onda naravno dodajes jos nekoliko poenti kao
1 - da je glatko i novo
2 da je najnovija serija i niko ga nema
3 da ja izgledam opasno u njemu
4 da ljudi misle da je moj auto WOW etc etc

onda naravno kupis jaguar il mercedes il ferari etc etc..i plus
do kraja zivota otplacujes kredit za to auto ili si potrosio FORTUNE i nemas sta da jedes sad.( i nije samo kupiti ga - servising -MOT ing , repairing, petrol etc etc, cost fortune again)Ma, bistro nema sta.
Mislim ja nemam nista protiv takvih ljudi ukoliko-they stay away from me- samo ja nebih iz principa da financiram tako skupo auto cak iako financijski mogu ..!!

eto vidis o cemu pricam. Misko nemoj da brises moje poruke nisi fer.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

ma u pravu si ti.. ako si nemozes priustiti, nemoj se ni uvaljivati u leasinge, pushinge itd..

daj ba djevojko, tebi pravo furka sve u negativi gledati.. vjerovatno bi ti tako reagovala kako opisujes, jer si puna kojekakvih kompleksa i jada, kivna si na druge jer tvoja dusa mira nema, ali ne zbog nas, nego zbog tebe..
a ja, ako si mogu priustiti nesto, mogu samo ponosna biti, jer svaki sam dinar sama zaradila :wink: ..

tough, imali Tita ti ijedan post da ti je pozitivan i da se bar malo zivota u njemu osjeti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 17:18 
Pripravnik
Pripravnik

Sugarmamma je napisao:
ma u pravu si ti.. ako si nemozes priustiti, nemoj se ni uvaljivati u leasinge, pushinge itd..

daj ba djevojko, tebi pravo furka sve u negativi gledati.. vjerovatno bi ti tako reagovala kako opisujes, jer si puna kojekakvih kompleksa i jada, kivna si na druge jer tvoja dusa mira nema, ali ne zbog nas, nego zbog tebe..
a ja, ako si mogu priustiti nesto, mogu samo ponosna biti, jer svaki sam dinar sama zaradila :wink: ..

tough, imali Tita ti ijedan post da ti je pozitivan i da se bar malo zivota u njemu osjeti?

jedno je sigurno, ti nikada neces razumjeti o cemu ja govorim.
jer ne razumijes moj humor niti moj karakter niti principalno moje poglede na stvari.
ako ti moje poruke zvuce negativno, well, sta ti ja mogu , tvoj problem!
Mozda realisticno je rjec koju trazis a ne negativno.

ps. ne ocekuj od mene da budem kao i ti, samo zato sto si ti TI, ima nas skromnih i drugacijih out there plus razlikujemo se od tebe.

pss. nije ovdje ni pitanje o tome da li uopste si zaradio takvo auto, mislim, ako ustvari uspijes da zaradis toliku kolicinu novca( sto opet realisticnim putem nije moguce //) i bukvalno bacis svu kolicinu na skupocjeno auto onda si jos veca budala nego sto sam te ja smatrala za.
A sto se tice tvog komenta -- dinar sto si SAMA zaradila,-- zao mi je sto tvoje granice ponosa su tako niske, ,,,,,,,,,,
srecno ti..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik

U Bosnu ako ne dodjes iz inostranstva u flash autu.....i ne pokazes se da imas sto nemas..
je neuspjeh..i propast

ps.dok mene je sramota ici u siromasnu zemlju i pokazivati sta ja imam a ne djelim , drugi pronalaze takvo nesto OKAY.

Izvini Misko za- lutanje van teme -mojih komentara , ma brisi ovo ako hoce , briga me.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2004, 17:33 
Pripravnik
Pripravnik

Sugarmamma je napisao:
"mali" slatki Jaguar XJR 4.0 V8 S/C ... ali cu ga mjenjati.. stari se :lol: treba mi vece, pa sad kontam.. VW Touareg mi se zasad praavo svidja..

no comment whatsoever

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2004, 00:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
tough je napisao:

jedno je sigurno, ti nikada neces razumjeti o cemu ja govorim.
jer ne razumijes moj humor niti moj karakter niti principalno moje poglede na stvari.
ako ti moje poruke zvuce negativno, well, sta ti ja mogu , tvoj problem!
Mozda realisticno je rjec koju trazis a ne negativno.

ps. ne ocekuj od mene da budem kao i ti, samo zato sto si ti TI, ima nas skromnih i drugacijih out there plus razlikujemo se od tebe.
A ti ocekujes da drugi budu kao ti? Da budu asocijalni, covjekomrsci, isfrustrirani svim i svacim, da sire negativne vibracije u svakoj poruci ...? Get a life.
Ako je iko ovdje nerealistican, onda si to ti.
Humor u tvojim porukama? Hmm, jesam li samo ja corav, pa ne vidim nikakav humor u tvojim porukama ili sta vec...?
Karakter? Ne znas ti sta je to.
Tvoji pogledi na stvari? Principijelni? Po ovome sto izjavljujes na forumu, mogu te jedino svrstati u kategoriju potencijalnih kandidata za psihijatriju.
tough je napisao:
pss. nije ovdje ni pitanje o tome da li uopste si zaradio takvo auto,

Naravno da nije. Ovdje je pitanje "kakvo auto Vi vozite". Opet si upropastila temu, navodeci i druge u pokusaju da ti nesto objasne, da skrenu s teme (ukljucujuci i mene). Zbog ucestalog upropastavanja tema na raznim podforumima, moracu predloziti da ti se zabrani pristup ovom forumu.

tough je napisao:
mislim, ako ustvari uspijes da zaradis toliku kolicinu novca( sto opet realisticnim putem nije moguce //) i bukvalno bacis svu kolicinu na skupocjeno auto onda si jos veca budala nego sto sam te ja smatrala za.
A sto se tice tvog komenta -- dinar sto si SAMA zaradila,-- zao mi je sto tvoje granice ponosa su tako niske, ,,,,,,,,,,
srecno ti..
Negdje si spomenula kako imas nekoliko automobila, puno novaca, da si atraktivna i sl. Dakle, ako implicitno upotrijebimo tvoj vlastiti zakljucak da realisticnim (mislis realnim?) putem nije moguce doci do velike kolicine novca, kako onda pravdas sebe? Lopov si? Dobila si na lotu? Neka druga ilegalna radnja?
Hmda, bitno je samo da gnojis ovdje po forumu i da drugima upropastis temu...

Apelujem na moderatora da ovu temu zakljuca na neko vrijeme i kasnije obrise offtopic postove (ukljucujuci i ovaj moj).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2004, 09:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

tough, no comment... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]