tough je napisao:
jedno je sigurno, ti nikada neces razumjeti o cemu ja govorim.
jer ne razumijes moj humor niti moj karakter niti principalno moje poglede na stvari.
ako ti moje poruke zvuce negativno, well, sta ti ja mogu , tvoj problem!
Mozda realisticno je rjec koju trazis a ne negativno.
ps. ne ocekuj od mene da budem kao i ti, samo zato sto si ti TI, ima nas skromnih i drugacijih out there plus razlikujemo se od tebe.
A ti ocekujes da drugi budu kao ti? Da budu asocijalni, covjekomrsci, isfrustrirani svim i svacim, da sire negativne vibracije u svakoj poruci ...? Get a life.
Ako je iko ovdje nerealistican, onda si to ti.
Humor u tvojim porukama? Hmm, jesam li samo ja corav, pa ne vidim nikakav humor u tvojim porukama ili sta vec...?
Karakter? Ne znas ti sta je to.
Tvoji pogledi na stvari? Principijelni? Po ovome sto izjavljujes na forumu, mogu te jedino svrstati u kategoriju potencijalnih kandidata za psihijatriju.
tough je napisao:
pss. nije ovdje ni pitanje o tome da li uopste si zaradio takvo auto,
Naravno da nije. Ovdje je pitanje "kakvo auto Vi vozite". Opet si upropastila temu, navodeci i druge u pokusaju da ti nesto objasne, da skrenu s teme (ukljucujuci i mene). Zbog ucestalog upropastavanja tema na raznim podforumima, moracu predloziti da ti se zabrani pristup ovom forumu.
tough je napisao:
mislim, ako ustvari uspijes da zaradis toliku kolicinu novca( sto opet realisticnim putem nije moguce //) i bukvalno bacis svu kolicinu na skupocjeno auto onda si jos veca budala nego sto sam te ja smatrala za.
A sto se tice tvog komenta -- dinar sto si SAMA zaradila,-- zao mi je sto tvoje granice ponosa su tako niske, ,,,,,,,,,,
srecno ti..
Negdje si spomenula kako imas nekoliko automobila,
puno novaca, da si atraktivna i sl. Dakle, ako implicitno upotrijebimo tvoj vlastiti zakljucak da realisticnim (mislis realnim?) putem nije moguce doci do velike kolicine novca, kako onda pravdas sebe? Lopov si? Dobila si na lotu? Neka druga ilegalna radnja?
Hmda, bitno je samo da gnojis ovdje po forumu i da drugima upropastis temu...
Apelujem na moderatora da ovu temu zakljuca na neko vrijeme i kasnije obrise offtopic postove (ukljucujuci i ovaj moj).