banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 09:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma upravu je u on u dosta stvari, ali je znao da će tim izazvati gnjev ljudi. Pretjerao je s tim, oko fmp-a i to.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
A ko se prodao?

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
OK,a tebe je on pretjerao,za mene je čovjek koji ima svoj stav i govori istinu. Pljuvao je on i Grobare kada nisu išli organizovano u Pariz na F4,uvjek je bio protivnik ABA lige i čovjek ne mjenja svoje stavove. Kome se ne svidja-daljinski u ruke.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
problem je sto ljudi previse ozbiljno shvataju neke stvari.eto i taj andjus je budaletina neopjevana,sere non stop.kakve je samo nebuloze pricao poslije zadnjeg derbija ali ja nigdje nisam procitao nesto u vezi njega.ako ti neko smeta fino brate ne gledas i cao a ne ovi pacenici gledaju tegijevu emisiju do 01h pa onda krenu nesto pametovati

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za mene su tegijeve emisije o košarci zakon,na edina i koleta se ne mogu naviknuti nikako. Previše su mi izvještačeni i nekako u fazonu NBA komentatora.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Vidim da se stalno pominje on, više dosadio. Ne znam šta podržava, a šta ne, ali skontao sam da je protiv nas pa ko mu jebe mater. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Максимилијан je napisao:
Pa šta je trebalo da bude poltron kao većina novinara i da se prodaje za neke sitne beneficije? Bitno da je on najveći problem srpske košarke i to što vujošević skida sako na svakoj utakmici...Blago nama.

Tegeltija i jeste poltron, kao sto je onaj sto je gadjao Vujosevica loptom poltron, samo jedan je na jednoj a drugi na drugoj strani. Jedan je glasilo bolesnog uma jednog covjeka, a drugi je glasilo lopovskog uma drugog covjeka.
E sad, pitanje je ko zeli a ko ne zeli to priznati :) . Ti zelis da mislis kako Tegeltija misli svojom glavom, i to nije cudo kakve si sve nebuloze pisao oko FK istorije i sl. Imas na to pravo, ali to ne spori cinjenicu da je Tegeltija pacenik :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 21:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

JBG, vaš problem je što ste se poistovjetili sa Nebojšom Čovićem,pa kad neko udara na njega udara na czbg.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 22:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Skeva-ja tegijeve emisije gledam jako dugo. Prije Čovićevog frankeštajn-projekta,prije svih ovih današnjih košarkaških aktuelnosti...Čovjek je imao i sukobe sa DV svojevremeno... Zato tvrdim da ima 100 posto identične stavove i prije deset godina i danas. Do ovih sranja niko nije mogao da provali za koga on lično navija (što je odlika profesionalnih sportskih novinara),gledali su njegove emisije apsolutno svi. Sad je druga stvar što se neki okreću kako vjetar duva.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 22:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Максимилијан je napisao:
Skeva-ja tegijeve emisije gledam jako dugo. Prije Čovićevog frankeštajn-projekta,prije svih ovih današnjih košarkaških aktuelnosti...Čovjek je imao i sukobe sa DV svojevremeno... Zato tvrdim da ima 100 posto identične stavove i prije deset godina i danas. Do ovih sranja niko nije mogao da provali za koga on lično navija (što je odlika profesionalnih sportskih novinara),gledali su njegove emisije apsolutno svi. Sad je druga stvar što se neki okreću kako vjetar duva.

Vidis, o ovom ti pricam, jednostavno ti smeta sto se dizemo, njemu smeta sto se dizemo, Vujosevicu smeta sto se dizemo. nema to veze sa Covicem, on ce biti i otici ce, problem je sto se dizemo a vi padate i onda ide ujedanje. Ne znam kako ti nisi bio upucen za koga on navija, to se zna godinama.
Ali dobro, razumijem ja to, i ti u dubni duse znas sta slijedi u buducim godinama, koprcas se, krivis svakoga, pokusavas da vrijedjas, to isto radi i on, sta se moze :)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 22:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa nije preterivao dok partizan nije imao konkurenciju, sada kada ih pobedjujemo i kada izostaju trofeji na raznim frontovima onda je poceo samo o Zvezdi kenjati

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Većina roditelja je složna u oceni da bi bez većih problema mogla da objasni svojoj deci kako se prave bebe, otkud to da pevačica Končita ima bradu, ili zašto je Suzana Mančić snimila kućni video, ali skoro svi će gledati kako god umeju da izbegnu priču o golom Tegeltiji – izjavio je doktor Krstović

Read more: http://www.njuz.net/istrazivanje-sve-vi ... z31VY6Qttd

:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 21:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

http://mondo.rs/a690631/Sport/Kosarka/V ... i-ste.html

Teško je polemisati sa nekima o dogadjajima koji su se desili dok još nisu pratili košarku.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 03:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Skini majicu da te prepoznamo :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 10:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.mozzartsport.com/vesti/samar ... evra/76217

eto polako izlaze i na vidjelo sve mucke,ne znam samo kako je stisnuo muda bivsem gazdi

sjecam se kad je brigate jednom rekao da westerman ima platu kao nelson :lol: :lol: a oni ovog mahaca peskirom placali preko 30 000 eura mjesecno.e sad mozemo samo zamisliti koliko dobijaju nelson,djenka i ostali

pokakilo se i u usta predsjedniku vlade,ne uklapaju mu se ove cifre nikako u ono sto je izasro u emisiji

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 10:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da nisu iste plate, Vesterman prima vise, kada se uzmu u obzir ugradjivanja Vujosevica i kompanije :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ka smo vec kod nase kvazi kosarke, izgleda da Vujosevic jos uvijek ima zaledjinu da se po KLS ponasa kako hoce.

http://www.zurnal.rs/2014/05/13/uspeo-bunt-iz-pionira-nikolic-i-vujosevic-bez-kazne-zbog-skidanja-sakoa/index.html

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma de, smjesno je i kazniti nekoga zbog skidanja sakoa. Aj da se skinuo kao Tegeltija pa ok, to bi zasluzilo kaznu, ovako..

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije poenta sto je smijesno ili ne. Imas pravilo, ok, ne postujes ga bices kaznjen. Ali to vrijedi za sve osim za Vujosevica, ima covjek ledja jos uvijek, ok je i to, nece zadugo :)

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to mozda kad klub nacionalnih manjina bude imao svoju vlastitu ligu,dobro i sad se bahate jer nisu upoznati sa ovom sportskom disciplinom zvanom kosarka pa im treba vremena dok se uhodaju.nema veze sto nemaju pojma po kojim pravilima da se igra i nema veze sto smo mogli izvisiti za evropsko prvenstvo zbog nesposobnjakovica.problem su sakoi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]