banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 17:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2004, 11:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Fatini ljubavni savjeti
Deset savjeta Fate za uspješan brak iz njenog provjernog bra~nog iskustva s Mujom:

1. Tri puta tjedno vodi me na burek da me razveseli. Ja ga napravim i ispe}em, a on mi kaže: hajd' izad`i iz kuhinje i pojedi i ti malo.

2. Popodne nikad ne spavamo zajedno: on spava sam na kau~u u dnevnom boravku, a ja brišem prašinu i perem su|e.

3. Svakog mjeseca, }im dobije pla}u, vodi me da mi kupi razne poklone: deterdžent za su|e da se ne mu~im i perem na suho, wc sanitar da ne moram samo ~etkom i vodom trljati kadu i plo~ice,

4. Ro|ena sam u studenom pa mi za ro|enadan kupi ~etiri metra drva i onda gleda kako uživam u poklonu dok ja unosim drva u podrum. Tu ve~er uživamo kraj vatre u pe}i iako znam da ga živcira što ja odmah spominjem da bih za Novu godinu volila dobiti na poklon dvije tone }umura. Vidim da u njemu kuha od bijesa, da se suzdržava da me ne odalami i da u sebi roji : tek je jedan poklon otvorila, a ve} misli o drugom. Ali takve smo mi žene. šta se tu može.

5. On vodi ra~una o mom izgledu i kao dobar mužpazi na moju liniju i tjera me da držim dijetu kako bi dobro izgledala. Stavio je klju~ na frižider da ne bih mogla doru~kovati. Ako napravim batake za ru~ak, on pojede sve, a meni, duša moja, ostavi samo krompir, a onda ja kažem: pa nisu djeca na dijeti. "Jesu li ženska djeca u nas?" - pita. "Jesu"- reko. "E pa, moraju na dijetu k'o i majka." - kaže on. Takav ti je moj Mujo, pravi moderni doma}in koji vodi ra~una da žene izgledaju moderno. Pro~it'o je negdje da je jabu~ni ocat dobar za dijetu, pa mi je prošli tjedan zabranio da jedem i samo mi davao po ~ašu jabu}nog octa tri puta dnevno, sve dok se nisam zasrala i dobila proljev.

6. Posebno vodi ra~una o mom tenu i održavanju kože. Moj Mujo je tako dobar mužda me svako ve~er natjera da stavim masku na lice tako da mi nije vidio lice za vrijeme seksa ima deset godina. ^im do|e s posla, odmah me opet natjera da stavim masku na lice da bi mi koža bila mekana. Subotom i nedeljom ne da mi nikako da skidam masku s lica i moram da je držim cijeli vikend. Ja ga molim da mi je skine makar dok Arsenal igra protiv Liverpula.

7. Kad se šetamo robnom ku}om izgledamo kao zaljubljeni par jer me on drži za ruku, tj. zavrne mi ruku da ne mogu ništa da pipam.

8. Po no}i me istjera iz spava}e sobe da ne bih morala slušati njegovo hrkanje.

9. Što jest - jest: ne da mi da ništa radim po ku}i sama. Vazda natjera i mene i moju majku da zajedno radimo.

10. Nikad se ne kupa brez mene.. Svaki mjesec kad se nakani okupati, fino me zamoli da mu ugrijem vodu, i naspem u kadu pa da mu istrljam le|a, i vazda pla~e i šamar mi zvekne ako ga, nedaj Bože, ujede za o~i, pa pazim jako, a ako budem dobra i ne ujede ga nikako za o~i, onda me pusti da se i ja okupam u onoj istoj vodi kad on iza|e iz kade...

Eto kako je pažljiv i štedljiv moj Mujo, duša moja...

SOrry bout chove i shove, nije mi se dalo prepravljat. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]