banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2014, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Slusaj Schlageru, ako SDS uopste zeli dobro ovom narodu neka makne Bosica. Vjerujem da je on jako sposoban inzenjer i da ce se veoma brzo snaci u profesiji. Za politiku nije.

I zajebi vise prodavanje muda pod bubrege, odnosno poturanje njegove mutavosti kao kulture dijaloga. Od te demagogije imamo samo stetu.

Jer za zadnjih deset godina je i SDS pod Bosicem kao kilava opozicija jedanko kriv za sve ovo sto imamo danas, kao i vladajuci SNSD.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Npr, ovakav odgovor Bosica na Adenaurovu povelju i potpis (vec smo objasnili zbog cega je te trebalo uraditi poslije izbora), na optuzbe Dodika da izdaju interese srpskog naroda (odgovor u Milinom reorickom stilu, samo kulturnije), bi bio pozeljan: Mi ne izdajemo srpske interese i to je apsolutna glupost, mi smo prvi u BiH stali u odbranu interesa srpskog naroda i to u onom trenutku kada ste Vi predsednice, kao clan reformista Ante Markovica, ucestovali u referendumu za unitarizaciju i bili dijelom 0.1% Srba koji su glasali za unitarnu BiH. Prema tome, apsurdno je tvrditi da smo mi protiv srpskih interesa u Bosni, to ste bili Vi prije 20 godina i danas ste takodje vi protiv srpskog naroda, podrskom i ucescem u njegovoj totalnoj ekonomskoj devastaciji i unistenju.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 14:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Birač u Republici Srpskoj nije retardiran da ne zna da je SDS bio državotvorna stranka a da SNSD nije postojao.I da je današnji Predsjednik RS jedini glasao za Vens-Ovenov plan kojim ne bi bilo Republike Srpske.

Vi nikako da shvatite da vaše poimanje stvarnosti nije aksiom,već da sva ta vaša priča o "mutavosti,smotanosti,neharizmi,nesposobnosti",nije smetala SDS da pobjedi u skoro duplo više opština 2012 nego SNSD..Ili konkretno u Bijeljini, Doboju, Gradiški, Sokocu, Nevesinju, Doboju, Berkovićima, Prnjavoru, Donjem Žabaru, Dubici, Višegradu, Palama, Gacku, Tesliću, Istočnoj Ilidži, Šamcu, Istočnom Mostaru, Trnovu, Istočnom Starom Gradu, Loparama, Kostajnici, Srpcu, Ljubinju, Kneževu, Čajniču, Han Pijesku.

Znači,samo se pogledate u ogledalo i kažete "Pa ovo što ja pričam možda i nije tačno" :wink:

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Apr 2014, 14:45, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Birač u Republici Srpskoj nije retardiran da ne zna da je SDS bio državotvorna stranka a da SNSD nije postojao.I da je današnji Predsjednik RS jedini glasao za Vens-ovenov plan kojim ne bi bilo Republike Srpske.

Vi nikako da shvatite da vaše poimanje stvarnosti nije aksiom,već da sva ta vaša priča o "mutavosti,smotanosti,neharizmi,nesposobnosti",nije smetala SDS da pobjedi u skoro duplo više opština 2012 nego SNSD..Ili konkretno u Bijeljini, Doboju, Gradiški, Sokocu, Nevesinju, Doboju, Berkovićima, Prnjavoru, Donjem Žabaru, Dubici, Višegradu, Palama, Gacku, Tesliću, Istočnoj Ilidži, Šamcu, Istočnom Mostaru, Trnovu, Istočnom Starom Gradu, Loparama, Kostajnici, Srpcu, Ljubinju, Kneževu, Čajniču, Han Pijesku.

Znači,samo se pogledate u ogledalo i kažete "Pa ovo što ja pričam možda i nije tačno" :wink:

Brale, na ovom dogovoru se vidi da vi o politici nista ne znate. Sustina duela nije opste biracko znanaje vec izbacivanje protivnika iz takata do tacke suza ili nasilja :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 14:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako izuzmemo tebe kao jednu krajnost,ili onog poštenog jadnika koji vjeruje RTRS kao drugu,mislim da neki prosjek birača u RS nije baš tako niskovoltan kako ga pokušavate predstaviti,i da zna sve.

Moje mišljenje je da nije narod toliko glup da ne vidi šta se radi,već da samo nije potpuno siguran da je baš SDS ta snaga koja može iznijeti promjene i izvaditi nas iz dubioze u koju nas je aktuelna vlast dovela.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ako izuzmemo tebe kao jednu krajnost,ili onog poštenog jadnika koji vjeruje RTRS kao drugu,mislim da neki prosjek birača u RS nije baš tako niskovoltan kako ga pokušavate predstaviti,i da zna sve.

Moje mišljenje je da nije narod toliko glup da ne vidi šta se radi,već da samo nije potpuno siguran da je baš SDS ta snaga koja može iznijeti promjene i izvaditi nas iz dubioze u koju nas je aktuelna vlast dovela.

Vidi, 90% ovog naroda svrsava na Grand paradu a 85% su primitivci i seljaci. Oni vole fajt stil u TV duelu, nikakave cinjenice i programe mimo pljacke: bijedni su, mrze tajkune koji su uz pomoc politike opljackali drzavno (narodno) bogatstvo, mrze politicare koji su ih doveli do prosjackog stapa a postali multimilioneri i bogatasi. Uzmes vrh stranke, ministre iz vlade, nacelnike gradskih odbora i lokalnih uprava, tajkune koji im redovno pobjedjuju na tenderim.. i proberes, nijedan kojeg proberete ne moze objasniti kolicinu imovine u poredjenju sa primanjima i poslovima koje ce te lako prezentovati i tu je kraj duela, narod voli pljuvati one na stupu srama, svrsavace kada se protivnik usplahiri, oznoji i laze.
Vidi koliko je mutav, nepripremljen... Bosic bio sinoc, Mile kaze "sa ovakvim sudstvom i tuzilastvom nam se ne pise dobro i zbog toga sto ne mozemo uticati na njega tako nam i jeste". A ti fino izvuces deset slika ko se skim druzi i dopisuje na sms, ko je koja politiclka opcija u vijecu koje postavlja i bira, pedeset clanaka i xxx presuda i izracunas koliku cifru i kome je to i takvo pravosudje pomoglo..a ne poklopis se usima ko mazdrman kada on kaze da ste vi oslobadjali kriminalce. SDS, tj Bosic jednostavno ne zna igrati velike partije, mozda je on dobar medju istomisljenicima pa se ne usere, ovako, kada ga neko oplete on ko posrana ptica. Ti kazes on drzi nivo, a ja kazem da on nema blage veze, neka radi na sebi ili neka se povuce iz politike.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
Birač u Republici Srpskoj nije retardiran da ne zna da je SDS bio državotvorna stranka a da SNSD nije postojao.I da je današnji Predsjednik RS jedini glasao za Vens-Ovenov plan kojim ne bi bilo Republike Srpske.

Više vrijedi u politici jedno dobro pljuvanje Dodika od strane Bakira, Zlaje ili Komšića nego sva narodna pamćenja. Pazi šta ti kažem. Što izbori budu bliže, retorika iz Federacije će se više obrušavati na Dodika. I to će dobiti izbore. Dodo moli Boga da se na FTV vrati "60 minuta".

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Manitu,složićeš se sa mnom da su ti lični doživljaji Bosića,subjektivni,što i izbori 2012 pokazuju.

A ovo za Grand Paradu ti mogu i empirijski dokazati da nisi u pravu,jer se bavim poslom kojim se bavim :D

Vjerovao ili ne vjerovao,jedno 90% prema 10% je korisnika koji me pitaju da li imam SPORT KLUB koji prenosi teniske masterse,formulu,moto GP,u odnosu na te koji će upitati za TV PINK.

Kvaka je baš u tome što su 90% mojih korisnika sa periferije,jer u gradu postoje kablovske :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako nisam bio dovoljno jasan,ideja mi je bila da ti kažem da DEBELO potcjenjuješ birače. A najbolje te demantuje stepen apstinencije od izbora,od 50% :( :(

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Više vrijedi u politici jedno dobro pljuvanje Dodika od strane Bakira, Zlaje ili Komšića nego sva narodna pamćenja. Pazi šta ti kažem. Što izbori budu bliže, retorika iz Federacije će se više obrušavati na Dodika. I to će dobiti izbore. Dodo moli Boga da se na FTV vrati "60 minuta".

Zoka,je li tebi treba takva vlast koja bi došla na toj "platformi"?

Kakav je onda cilj ako bi se i SDS upustio u tu priču "čiji je veći"?

Koji je smisao borbe?

Čemu?

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 15:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Zoka,je li tebi treba takva vlast koja bi došla na toj "platformi"?

Meni ne treba, ja neću ni glasati za nju. Isto tako neću glasati ni za SDS jer mislim da se ništa ne bi promijenilo. Sjaši Kurta da uzjaši Murta. Na političkoj sceni kod nas ne vidim nikoga ko zaslužuje moj glas. Zato će umjesto glasa da dobiju jedan lijep crtež. Zeku možda.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sjaši Kurta da uzjaši Murta

Ovo nije najveće zlo :D

Ima i gore. Sjaši Kurta da uzjašu i Kurta i Murta! 8)

Ali eto,bar toliko sam siguran da do tog neće doći.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Ko zna. Narod je jaka kobila.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ako bi se ovo desilo "sjaši Kurta,da uzjašu i Kurta i Murta",obećao sam manituu da ću napustit forum :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rezultati SDS 2012 nisu rezultati rada SDSa vec autogolova SNSD. Isto se ponavlja i sada jer su vladajuci jos dublje zaglibili u pljacku i nepotizam. SDS ima svoje standardno biracko tijelo u ruralnom dijelu i ono bi glasalo "za" i kada bi "orilo gorilo" protiv SDS. Ovaj put birace koje vam SNSD nudi na panju vi velikodusno odbijate sumnjivim potezima i odlukama uoci izbora. To je jako sumnjivo i kompromitujuce, vas protivnik gadja artiljerijom a vi uzvracate vazdusnom puskom iako vam se pod ruku doktrljao najmoderniji raketni sistem? Sta glumite vi? Je l hocete vlast ili?

Metafore oko Granda i Pinka i Totala ...bate, poslusaj akcent i sintaksu kreme ovog drustva koja cuci u Skupstini. Jasan je kulturni nivo ovog naroda , njima se SDS treba dodvoriti - ne meni. Sam si rekao i ti a I ja kuda vodi sifisticaran govor ;)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
Ode nam Slager sa foruma, nazalost. Jos kad nas uzjasi i njegov Kurta gotovi smo definitivno... :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kada je Mile rekao da SDS pomilova grdne kriminalce, ovaj mutan se nije mogao sjetiti ni onog iz Doboja kojeg je ubio lokalni SNSD-ovac, a pre nekoliko dana mu bila godisnjica. Pa da odbrusi kako Milini i ne budu osudjeni da bi ih on morao pomilovati.

Tako se Schlageru osvaja vlast. A ne sa muuu, beee, ...., i crvenilom u licu.

Pa kad je rekao za zlato, Boske je izgledao kao da je zauzeo stav: Joj, izvini, omaklo mi se, ja sam se samo malo salio :lol:

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 29 Apr 2014, 16:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Zorane,ja sam tražio da @Laguni dozvoliš da cura piše na politici,a ne da mi ovaj No 13 dolazi na kičmu :angry4: :angry4:

Spijo i ti ste se malo dozvali,ali sasvim su mi dovoljni TNS,Manitu i Rocker,tako da još jednom preispitaš odluku da li ovaj No 13 ispunjava sve uslove da nam se pridruži u raspravi!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2012, 09:14
ja sam ovdje potpuno legalno, sa svim ispunjenim zahtjevima.. 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:23 
Administrator
Korisnikov avatar

laguna nije podnio da mu se dozvoli pisanje ovde.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]