banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1078 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Sep 2013, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
nepokoreni je napisao:
Zlatna Krigla :) podvarak se sam može jesti koliko je dobar :D

Sto jest - jest, savrsen je :oops: Jedva cekam zimu da sidjem dole :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Sta se desilo sa Gondolom? Jel se preselila negdje ili su zatvorili? A bas su dobru pastu imali :(.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 15:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Jan 2009, 00:24
Trenutno mogu da preporučim samo Phillipe, koji je napokon postao posjećen (naravno, vecinu klijantele cini kvazi elita Banja Luke).
Cijene su sad uredne, posluga je odlučna.

Ponuda za doručak im je super. Sendviči su od 5-7 KM (ista cijena kao i u Marčelu, neuporedivo kvalitetniji), omlet je oko 6, sve cijene idu od 5-8 KM. Porcije su obilne, sastojci uvijek svježi i kvalitetni.
Npr. Cezar sendvič je 6 KM, to je ustvari cezar slalata. Naravno da je malo manja nego u Maloj Stanici, ali je i više nego dovoljna za doručak.

Mala Stanica je kao i uvijek, standardno OK. Volim otići na čorbu i sufle. Konobari me razočaravaju, nekulturni su, krevelje se. Lokal je postao dosadan. Bilo mi je puno bolje dok je radila ekipa koja je poslije prebačena u MekTir.

MekTir - ide lagano prema svojoj propasti. Već duže vrijeme im je tekila bila na akciji, ja pijem zlatnu, i prije jedno 3 vikenda konobar donese, a to niti je videlo tekile, a kamo li zlatne. Odem i požalim se, on meni izvadi bocu Olmece, i kao to je to. Sve bi to bilo OK da ja ne pijem svaki vikend, i da nisam barem jednom sedmično u MekTiru. I sad odjednom baš njihova tekila promjenila okus. Ukratko to što mi je sipao nije bilo ni tekila, već nešto u rangu Vodke Trojke.

Marko Polo - čisto razočarenje. Jedino mogu da preporučim čokoladni kolač sa šumskim voćem i pohovane banane.

Ovom gradu nedostaje gastronomska kultura. Imate kvazi vrh, ili poskupe restorane, i ćevabdžinice. I Vilu Vrbas. Gdje je sredina, gdje je inovacija, gdje je konkurencija??

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Da, kod Filipa je stvarno fin izbor sto se dorucka tice
Ambijent je takodje zaista prijatan
Gosti i "elita" na stranu

I u MacTire je ekipa konobara postala pola-pola
Dio dobrih je otisao u KSET, dio u Sinesitu (ili kako se vec zove)
To da ide u propast mi se bas i ne cini (ili ja to nisam primjetio)
Hrana je, za ono sto treba da bude, buduci da MacTire nije restoran, odlicna
Mada, ne sumnjam da sa tim picima koja nisu u precestom "opticaju", kao i svi, brljaju

Ako je istina to za MS, da su doveli konobare koji ne valjaju, to je bas steta
Jedna od stvari koja mi je u MS bila veliki plus bila je upravo cinjenica da su im konobari sjajni

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Istina, vise od pola su brdski shabani :(

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kazamat je promjenio meni i sad je odlican, ono sto imaju je zaista vrhunski pripremljeno. Jedino i tu konobari zaostaju kvalitetom usluge u odnosu na kvalitet hrane i ambijent.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Problem je taj sto Saja ima mnogo lokala
U svaki od njih vjerovatno mora i poslati neku osobu od povjerenja, "starog" konobara, za kojeg se zna da je dobar - da malo ove nove dovede u red
A njih nema neograniceno

Steta

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ko ga jebe, neka propadne, kada se siri kao kuga

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ko ga jebe, neka propadne, kada se siri kao kuga

Tako srpsko en tako mochno :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pod rizikom da ispadnem kao kljaja za olib,ipak ću napisat da ni slučajno neko ne ode u beograd a ne proba pizzu u piceriji botacho,roštilj u restoranu čubura,ili riblju čorbu i smuđa na kraju zemunskog keja u "Šaranu"!!!

vjerujte na riječ da su presmješni i perla i onaj u kolima,i mujo :( :( :(,

ja sam išao po preporuci,ali vama nek preporuka budem JA!! 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Saran vec godinama drzi reputaciju i sta god da narucis dobro je.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako mislis na Perlu u Budvi - restoran je bezobrazno dobar. Prezderao sam se par puta (i preplatio, deru braca kao da smo svi Rusi) :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Misli na Perlu u Mejdanu.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
pizzu u piceriji botacho

Slika

Sto se tice pice u BGD, dalje od ovoga ne treba traziti :D

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hmmm,drago mi je što imam isti ukus kao ajkula i vanja,znači još izvjestan period neću bit banovan! 8)

da,mislio sam na perlu u mejdanu,gdje mi je dosad bila najbolja pizza u gradu,jer onaj bijeli luk u svakoj pizzi kod rođe u kolima me nikad nije nešto bacao u trans 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Krčma kod Alekse je okej.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jeste za nahraniti sirotinju... Promenilo im se i testo i sastojci,muvek slabije pecena... Izgleda da im je otisao stari pizza majstor pa ovaj fuseri... Fila samo na sredini, a 2cm testa po rubovima prazno

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Hertzog je napisao:
Jeste za nahraniti sirotinju... Promenilo im se i testo i sastojci,muvek slabije pecena... Izgleda da im je otisao stari pizza majstor pa ovaj fuseri... Fila samo na sredini, a 2cm testa po rubovima prazno

+1 !!!!
njihova krcmarica je bila u top 3 pice u gradu, a sada je presmijesna! ofalili su poprilicno i to ne samo kad su pice u pitanju.

isto tako, propast je hrana i na splavu...tj, sada bl splav, ex yachting! imali su super hranu, a sada ni blizu i tako unazad nekoliko mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Na pocetku su bili savrseni
Onda u jednom momentu - propast
(mozda taman kad je otisao majstor Celo :D)

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2014, 18:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 01:28
Ljudi ne bih da bacam hejt, ali odakle vam tolike pare???

Pa mi sa 2 vss plate i honorarnim angazmanima si mozemo priustiti par puta godisnje neku veceru, eventualno pizzu jednom mjesecno, a ovdje se dorucak, rucak i bahanalije pominju, i poznavanje restorana uzduz i poprijeko. Jel zivimo u istoj drzavi ili nesto fulam?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1078 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]