Evo ga opet jedan horoskop (hejterski)
LavPolitičari i mrsimude. Pomislite samo, svi oni diktatori koji nisu ovnovi su lavovi. Sposobni su da izazovu pogrome raznih vrsta – od oluje na sopstveni rođendan, pa do masovnih egzodusa. Najveći broj ljudi gledaju kao omladinski kamp kome
sve treba lepo objasniti, a posle ih pozvati na kolače. Idealni učitelji, loši učenici. Vrhunski govornici, jadni slušaoci. Vade se na to da će spasti planetu, jer je Harry Potter lav, a ustvari samo žele moći kojima bi mogli da pokore ceo svet i onda naprave džinovsku radnu akciju, gde će zaposliti požrtvovane ribe, te radoholičare device i vage. Lenji da osnivaju političke stranke, u najvećem broju slučajeva će se filtrirati u neku drugu i krčiti put do vrha. Lenji da budu zvezde predstave, ubaciće se kao statisti i ubrzo biti na sceni. U skijanju, dakako, cene slalom i veleslalom.
Ne d’o bog: Da se ne slažete s njima.
Ovo je posebno veliki problem u odnosima sa manje inteligentnim lavovima – ukoliko oni tvrde da je nebo žuto, a vi da je plavo, ubediće vas da ste isuviše mladi i zeleni, isuviše matori i senilni…uglavnom, da nemate pojma. Za veze iz interesa će vam reći da ih je prouzrokovala velika strast i istinske emocije. Nisu debeli, samo su popunjeni, a vi biste baš mogli da smršate. Ili da se ugojite, šta god oni misle da treba.
Pozz. svim forumašima.
Duže vrijeme pratim dešavanja, ali sam se tek skoro reg.
Ovo, da ne ispadne, da spamujem temu, ali je ovo napisano totalno pogrešno, sad da li namjerno ili slučajno, ne znam... pošto sam ja u horoskopu lav, znam iz ličnog iskustva...