banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
bingolina je napisao:
Jedini stomatolog koji mi je uspio utjerati strah u kosti je oralni hirurg dr Vranic na Lausu, kod njega NIKAD vise sve i da on meni plati koliko me namucio

Svašta :oops: Vranić je moj prijatelj a ujedino mi je radio operativni zahvat, imao sam problema sa desnima koji je otišao na korijen dva zuba, i nije me uopšte namučio....Lažem, jeste mi vilicu razvalio kad mi je vadio umnjak, tri inekcije mi je davao, jer mi je inače jak korijen tako da mi samo hirurg vadi zube, ja ga ugrizao za prst momački onako utrnuo :iconbiggrin: znam da me je boljela vilica kad je inekcija popustila ko da me je Tajson uspavljivao :boxing:

Meni je jednom vadila zub zubarka u Poliklinici, jer nisam mogao izdržati bolove pa da me riješi muka, iako sam joj rekao da mi je jak korijen i da ga samo hirurg vadi....mislim da kad tad nisam umro neću nikad :confused2: kako god kliještima uhvati odlomi komad, tako nekoliko puta...sav kravav bio ko da mi je glavu odsjeklo, jedva ga izvadila :confused2: sreća moja pa samo tri korijena bila četvrti bi podlegao :confused1:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Meni je Vranić prejak, imao operaciju kod njega prije par godina i da kucnem u drvo više nikakvih problema. :)
Jeste bilo malo čudnjikavo prvi put kad sam otvorio vrata i dočekao me čovjek koji u ruci drži nož sa sječivom od dvadesetak cm, ali je odličan kao hirurg. :D Da trebam opet bih išao kod njega, čuo sam mnogo više negativnih komentara za Šipku kada su neki složeniji zahvati u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima Vranić svojih bisera :) meni kad je vadio umnjak kad sam se ja počeo trgati i meškoljiti, prekinu on odmah i pita: šta je jel te boli? Ma ne, rekoh, otkinu mi vilicu, puca i krši se strašni sud :o A on će meni: Pa šta bi ti? Da ti violina svira a? Pa došao si kod hirurga ne u Banski Dvor :lol:

A u čekaonici mu opuštajuća literatura - stripovi Dilan Dog :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nemam pojma. Meni on izgleda kao lik sa kojim bi mogao opušteno izaći na pivo, dok mu u čekaonici stoji D.Dog, Zabavnik i Žurnal, moj je čovjek. I sa stručne strane nisam imao problema. Samo mi je zasmetalo što očigledno meće onoj tehničarki, ne znam je li sad ista kao kad sam išao, ima već dosta. Nije da sam neki visoko moralan, daleko od tog, al opet mi ružno da odem kod oralnog hirurga a ono se osjeti blud i nemoral na svakom koraku, još i njihova vrlo otvorena priča. Ipak mi treba čovjek gurati ruku u usta. Još ona njegova ordinacija nešto zavučena, imao sam osjećaj da trebam staviti šešir i šal kad idem kod stomatologa. Opet kažem, za popiti pivu mi se čini ekstra lik, ali mi je to bio baš veliki minus. Kod Šipke sve profi. Sjedneš, uradi, platiš, vidimo se.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ko bi rekao da ću se ovoliko nasmijati na temi o zubarima

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
:lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa sta je tebi sad zasmetalo, ne kontam? Je l' ti tehnicarka rod il' ti krivo sto nije i tebi ponudio?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Odeš kod Vranića u ordinaciju ko da si u epizodu Monti Pajtona upao :)

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
shakal je napisao:
Pa sta je tebi sad zasmetalo, ne kontam? Je l' ti tehnicarka rod il' ti krivo sto nije i tebi ponudio?

Ma nije mi ni rod ni pomoz Bog, sta znam ko je snasa. Neugodan osjecaj, nisam dosao u bordel.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2012, 22:52
Citiraj:
...imao sam problema sa desnima koji je otišao na korijen dva zuba, i nije me uopšte namučio....Lažem, jeste mi vilicu razvalio kad mi je vadio umnjak, tri inekcije mi je davao, jer mi je inače jak korijen tako da mi samo hirurg vadi zube, ja ga ugrizao za prst momački onako utrnuo :iconbiggrin: znam da me je boljela vilica kad je inekcija popustila ko da me je Tajson uspavljivao :boxing:

I kod mene je bila skoro identicna situacija (i kod mene su zubi kao kod brontosaurusa) zato mi i cudno ovo sto rece bingolina.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2012, 22:52
I kad vec spomenusmo Vranica, da li zna neko kakav je on sto se tice zubne protetike (ja sam kod njega do sad samo vadio kljove :D)? Cini mi se da ne spada u skuplje zubare pa se bojim da je i rezultat "jeftiniji". Bitno mi je ovo posto je u pitanju jedan od prednjih zuba pa ne bi da mi sfusari. Ako treba u kredit cu se uvaliti :D samo da mi zub poslije pola godine ne izgleda kao da sam Orbit uglavio.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 22:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Apr 2014, 22:20
Pozdrav ucesnicima foruma..u dilemi sam kod koga da idem, imam dosta navlaka mijenjati, nesto vaditi, nesto popraviti, slutim da ispod navlaka moze svasta da bude, ko zna sta ce trebati sve raditi. Ranije sam radila kod Sipke, nedavno sam cula da se penzionisao, ne znam da li je to tacno. Ja sam bila zadovoljna kako je odradjeno, mada je dr.Bastasic na pregledu rekla da su navlake lose postavljene, nije dobar zagriz. Ona mi je poskupa, Mecava takodje, suprug je radio u rosuljama, preko ludog popusta, koliko para toliko muzike, nije nesto odusevljen. Dosta hvale dr.Sanju u Novoj Varosi, ordinacija stamal, da li je neko isao kod nje, kakva su iskustva, procitah sve postove ali ne vidjeh da ju je iko pomenuo. Ja bih najradije da idem kod nekog ko radi sve komplet od vadjenja,oralne,popravke,slikanje, da ne moram ici na sto mjesta. Ima li neko kakav konstruktivan prijedlog? Hvala

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Dr. Suzana Bastašić...ja sam kod nje radio i prezadovoljan sam, a i sa cijenom je korektna.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2014, 08:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
Pozdrav,

treba mi preporuka za stomatologa koji fino radi sa djecom. Treba mi za dječaka od 4 godine kod kojeg će vjerovatno trebati neke intervencije.
Ako je neko vodio svoje djete ili zna nekog ko jeste ili ... preporučite pliz, mislim da u narednih 15 -20 dana moramo otići.

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2014, 09:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tako maloj deci se ne rade nikakve intervencije, osim ako nije nesto ozbiljno. Ne znam na osnovu cega si zakljucio/la da treba nesto raditi. U svakom slucaju, odes kod svog stomatologa de se dete upozna sa ordinacijom, da se igra sa instrumentima i da pobedi strah, ako ga ima.
Ako ima kariozbih zuba, to nije cudno, s obzirom da su mlecni zubi skloniji tome, zbog lose ishrane i oralne higijene. Mozes eventualno zaliti fisure, ali neke popravke tesko da ce se raditi

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2014, 10:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
Hertzog, hvala za savjet
ma, mislila sam da treba nešto raditi jer mu, npr, na gornjim tricama ima vidljivih promjena - rekla bih da je to neki karijes,, nemam pojma :/
takođe pukao mu je dio jedne četvorke, a unazad par dana par puta je spomenuo da ga boli zub. Pretpostavljam da još nije alarmantno, dok to samo ponekad spomene.
Svog stomatologa praktično nemam, ja sam ranije išla kod dr Davidovića, ali djete ne bih vodila njemu, jer mi je Davidović grub - i pojavom a i bukvalno kad radi. I sebi tražim nekog novog :D (mislim da ću ja sledeći put ići kod one dr Evice i/ili njenih kćerki)

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2014, 10:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Да ли зна неко колико кошта фиксна протеза у поликлиници са партиципацијом?

Vrh

PostPoslato: 22 Apr 2014, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
zanad je napisao:
Hertzog, hvala za savjet
ma, mislila sam da treba nešto raditi jer mu, npr, na gornjim tricama ima vidljivih promjena - rekla bih da je to neki karijes,, nemam pojma :/
takođe pukao mu je dio jedne četvorke, a unazad par dana par puta je spomenuo da ga boli zub. Pretpostavljam da još nije alarmantno, dok to samo ponekad spomene.
Svog stomatologa praktično nemam, ja sam ranije išla kod dr Davidovića, ali djete ne bih vodila njemu, jer mi je Davidović grub - i pojavom a i bukvalno kad radi. I sebi tražim nekog novog :D (mislim da ću ja sledeći put ići kod one dr Evice i/ili njenih kćerki)

Ako ga boli taj zub sto je pukao, to je normalno jer su otvoreni dentinski kanalici pa oseca bol na neki nadrazaj, dobro je otici po savet, cisto da ti objasne kako da poboljsas oralnu higijenu kako bi mlecni zubi ostali sto duze, jer ne valja kada se rano izvade, gubi se prostor za stalne zube, pa nastane teskoba u stalnoj denticiji. Preporucio bih ti svoju doktoricu, ali ne znam adresu :lol:
Kada priverim napisacu, OKi radi, prijatna je, pa verujem da ce za oboje biti dobra

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
Da se samo kratko vratim na Dr Vranica...od stomatologa ne trazim da bude komicar niti da u ordinaciji ima moju omiljenu literaturu, samo profesionalnost.
Dosla sam sa zubom koji treba izvaditi a zavrsila na trosatnoj operaciji sa trostrukom anestezijom, razvaljenom vilicom i puknutom usnom dok su u pauzama njegovih izliva histerije, on i tehnicarka razmjenjivali "znacajne" poglede. Uz sve to, onaj zabaceni, i po mom misljenju neugledni, prostor dodatno mi je ulijevao nepovjerenje i strah. Obilno sam krvarila i u pojedinim trenucima osjecala gotovo gubitak svijesti.
Kada je konacno sve zavrseno, jedva sam bila u stanju pozvati i uci u taxi od iscrpljenosti, a uz sve to, sto je naravno manje bitno kada je zdravlje u pitanju, bilo mi je itekako masno naplaceno.

Bilo bi mi drago ako jedina imam lose iskustvo, na radost dosadasnjih a i buducih pacijenata.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2014, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
to kao u horor filmu :( ja sam i dalje za Sipku za takve intervencije,djeluje grubo i smrknuto ali za operacije i komplikovana vadjenja bez premca,a tete koje rade kod njega su sasvim ok :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 721 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]