banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
Halo vojsko! Dobro vece!

Bolje se odmah odjavi :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sta ima novog. Ajde, sjedim besposlan u po Salzburga... Haman da mi prepricate u tri crte :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poslace ti Slager ukratko u pp, cujem da ti je jako posvecen :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sta ima novog. Ajde, sjedim besposlan u po Salzburga... Haman da mi prepricate u tri crte :D

u tri crte,odlicna skupstina sds u bjeljini,potpuno javno selakovic u ime sns pokazao na cijoj je strani...dobar,drzavnicki govor bosica...

i sve bi bilo 5 da nisam vidio jednu njusku u prvom redu...jos se nadam da mi se ucinilo,jer to bi bio apsolutni svjetski rekord u presaltavanju, ako se i u ovaj voz uspije uslepat :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:

...dobar,drzavnicki govor bosica...
:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj Schlager da je posvecen meni vec bi imali liniju za distribuciju... A ne da ga pola godine vucem za jedan set tanjira :D

Btw. ne volim SNS... Mufljuzi :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ma dobar je Schlager,samo ga treba pravilno usmjeriti

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je jako precizan posao...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Btw. ne volim SNS... Mufljuzi

ova nedvosmislena podrska SNS je bitna samo utoliko da otkloni i poslednje dileme oko ubjedljivog pobjednika sledecih izbora....

bar za mene to vise i nije tema...nije bila ni dosad

ali slazem se sa dosta diskusija koji su u dilemi da li ce opozicija imati dovoljno kvalitetnih kadrova da zaustavi ovu propast....i mene bi to brinulo,kad bi to zaista trebali biti nekakvi eksperti za svasta nesto....ali ponovicu jos jednom,ovdje i ne treba neka prepametna vlast,vec samo dobronamjerna.....ako se oformi takva,a ne uslepaju se svakakve interezdije,ima nade.....bolje posten covjek u vlasti sa srednjom skolom ako treba (karikiram),nego expert koga samo zanima provizija :( :( ....a jos ako nije ni expert,ko sad,onda... :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Schlager je napisao:

...dobar,drzavnicki govor bosica...
:

:lol: :lol: :lol:

Boske do koske .. o svom postenju, imovini i skromnosti. O drzavi izokola :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 20:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SNS je u svom dvoristu za ove dve, tri godine uradio tacno sta? Osim sto su Miskovica smjestili malo u cuzu, ali i to kao da se nije desilo?

Pa ne mogu ni vladu da sastave mjesec dana nakon izbora u kojima su apsolutni pobjednici... Ajde...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ali slazem se sa dosta diskusija koji su u dilemi da li ce opozicija imati dovoljno kvalitetnih kadrova da zaustavi ovu propast....i mene bi to brinulo,kad bi to zaista trebali biti nekakvi eksperti za svasta nesto....ali ponovicu jos jednom,ovdje i ne treba neka prepametna vlast,vec samo dobronamjerna....

Могу ја сасвим добронамјерно и од срца да ти припомогнем код изградње тростепене ракете за избацивање првог српског сателита у орбити, али кад након покушаја лансирања све оде у qрац красни, ја ћу да кажем, али људи па покушао сам, од срца, то што ја немам појма о ракетном погону, какве везе има? :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Schlager je napisao:
Citiraj:
Btw. ne volim SNS... Mufljuzi

ova nedvosmislena podrska SNS je bitna samo utoliko da otkloni i poslednje dileme oko ubjedljivog pobjednika sledecih izbora....

bar za mene to vise i nije tema...nije bila ni dosad

ali slazem se sa dosta diskusija koji su u dilemi da li ce opozicija imati dovoljno kvalitetnih kadrova da zaustavi ovu propast....i mene bi to brinulo,kad bi to zaista trebali biti nekakvi eksperti za svasta nesto....ali ponovicu jos jednom,ovdje i ne treba neka prepametna vlast,vec samo dobronamjerna.....ako se oformi takva,a ne uslepaju se svakakve interezdije,ima nade.....bolje posten covjek u vlasti sa srednjom skolom ako treba (karikiram),nego expert koga samo zanima provizija :( :( ....a jos ako nije ni expert,ko sad,onda... :lol:

Daj Schlager nemoj zajebavati, nije država mjesna zajednica pa da je možeš uspješno voditi dobronamjernošću i sa srednjom školom. Takve možeš gurati u prvi plan, ali u pozadini će ti uvijek biti potrebni surovi profesionalci koji znaju svoj posao, i uglavnom ih zaboli koja stranka vlada.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Schlager je napisao:
ali slazem se sa dosta diskusija koji su u dilemi da li ce opozicija imati dovoljno kvalitetnih kadrova da zaustavi ovu propast....i mene bi to brinulo,kad bi to zaista trebali biti nekakvi eksperti za svasta nesto....ali ponovicu jos jednom,ovdje i ne treba neka prepametna vlast,vec samo dobronamjerna....

Могу ја сасвим добронамјерно и од срца да ти припомогнем код изградње тростепене ракете за избацивање првог српског сателита у орбити, али кад након покушаја лансирања све оде у qрац красни, ја ћу да кажем, али људи па покушао сам, од срца, то што ја немам појма о ракетном погону, какве везе има? :)

:lol: :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GktZYL57iy0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pod dobronamjernoscu sam mislio da krupni kriminal nema politicku zastitu,a ne da neko retardiran bude ministar....taj koji dodje za ministra sa dobrom namjerom,uvijek moze formirati tim ljudi strucnjaka,pa i nestranackih,sto da ne....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet, nije Mile stvorio Integral nego :D

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet, nije Mile stvorio Integral nego :D

Joj, ako pobjede odvesce nas u bunar tako dubok da ce ovaj Milin izgledati kao lavor :cry:

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Znam. :(

Onda ce se sa sjetom sjecati one moje temice...

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajd nek neko otvori temu SNSD,molim vas!!! :lol: :lol:

Ok ljudi,znamo svi da ce opozicija ubjedljivo pobjedit,al ipak zbog politicke korektnosti treba pomenuti malo i ostale...pa nije SDS jedina stranka u RS,pa da po citave dane o njoj pisemo.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2014, 21:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znam. :(

Onda ce se sa sjetom sjecati one moje temice...

Sunce ti lebovo, njima je Dronjak u prvom redu zvanica a oko ijedne bitne stvari za funkciosanje drzavnog sistema BiH nema ni misljenje ni znanje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]