Da li cemo uzeti titulu u kosarci i fudbalu sada je manje bitno.Neka uzme eto zvezda sve,krajnje je vrijeme.Ponovicu jos 1100 puta da smo mi osvojili dosta toga,veliki dokaz za to je regionalna ABA liga na primjer,koja je dokaz naseg kvaliteta.Da smo u fudbalu bili bolji i to smo dokazali u prethodnim godinama.Svi pokusaji,evo ovde na forumu,da se Partizanu prisije etiketa prevaranta je cista paranoja. Ono,namjestanje utakmica itd...Toga je bilo sigurno a kod zvezde nije,ha?Zasto Partizan ne bi nekom poklonio bodove kome treba za opstanak ili tako nesto ako ima veliku prednost u odnosu na drugoplasiranog i ako mu ne prijeti opasnost.To i nije najbitnije. Ono sto je najbitnije gospodo je to da derbiji nisu namjesteni.Mozda imate i za to dokaze. Od kako Partizan zadnjih godina uzima titule u fudbalu,da je zvezda makar jednu ali samo jednu sezonu bila bolja od Partizana u medjusobnim duelima,prvenstva sto se tice,pa da se neko ima pravo buniti,pozivati se na nerelegularnost itd..ali je svake sezone Partizan na kraju bio bolji(slobodno pregledajte rezultate derbija) ali opet je od zvezde stizao vagon saopstenja,kritika,optuzivanja i sta sve ne.Najteze je izgleda biti iskren prema samom sebi. Sada se hvatamo za Dodika.Ok.Ja sam davno napisao da sve ljude treba pohapsiti za koje postoje dokazi,medju njima i Djurica i ostale iz Partizana i to se desilo.Protiv mnogih se vodila istraga ali protiv Covica ni to. Evo vam linkovi gore,slike.Koliko ima registrovanih KK Crvena Zvezda?1,2,3...Koliko?Ko je glavni zapravo,ko je vlasnik pravi,koja je prava adresa?Sa kim se onda ko fuzionisao i koja je zvezda na kraju zamrznuta. Toga kod nas nema.Nismo sjajni i nismo regularni ali ovih nevjerovatnih stvari nema. Za Covica me licno zaboli ali ako je iko za istragu i za haps onda je to on izmedju ostalih. Vucic ce naravno biti ,,protiv kriminala i korupcije,, dakako,uhapsice djeda mraza ako treba ali malog pekinezera jok.Ako mu se moze tako onda ok.
Ma sprdnja ziva,Kesic ne propusta da iskoristi.Il je hrabar pa sta bude neka bude ili je nesto drugo.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QeZRvYEx8N0[/youtube]
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!
|