Dogadjanja u sljedecim gradovima
1.Trn-Banjaluka- Titans Gaming Club -Red Fury
2.Sarajevo - LanCaffe : crack-abasi
3.Bijeljina -Gaming Paradise-Rembrant
4.Mostar -
ovako je osmisljeno :
igrat ce se regionalni turniri u pomenutim centrima i prve 2je ekipe ce ucestvovati na Drzavnom turniru na kojem ce nagrada biti nevjerovatnih 70% - sve ostalo je za troskove.Turnir je polu zatvorenog tipa znaci bit ce 8 MAX ekipa po gradu i 4 INVITE ekipe
znaci 4 invite i 4 mogu da se prijave ekipe. (to su naravno prve 4 ekipe koje se prijave)
uplate : 25km je kotizacija(unaprijed) i 25km na dan turnira.
do kad se mozemo prijaviti ???:
kotizacija u Titans Gaming Club-u je 20.11.2004 a za rembranta i abasija morate contactirati preko mail-a i slicno .. a te sve informacije cete dobiti na
Titans Gaming Club kao i na ovoj temi.
Ako bude dobar odziv ekipa znaci MAX 8 ekipa po gradu , za prve dvije ekipe ce biti obezbjedzen put dzaba za Drzavni turnir..
[b]Titans Gaming Club invite ekipe :
- TtK
- RC.team
- Kka
- Sec. 8.
turnir ce se igrati ovako ..
regionalni bit ce grupe, i prve subote poslije kotizacije ili ako budu kakvi praznici iduce subote ce se igrati GRUPE a onda naredne ili opet ako budu kakvi praznici naredne ce se igrati polufinale lusers-a i winera i na kraju finale.
znaci DAN za turnir nije FIXIRAN i mi ga mozemo pomjerati do 10.1.2005
a regionalni turniri se moraju zavrsiti u 3 grada do 20.12.2004
Nagrada isto nije fixirana (ona josh stoji 70% al ako se nadju kakvi sponzori i tako dalje bit ce mnogo vecha )
za racunare se nemorate brinuti Titans Gaming Club ce se potruditi da sve bude po PS-u kao i ostale 2je igraone..
molim bez SPAM-a ako nekome nesto neodgovara nek kontaktira mene na MSN ili Yahoo-u i sve cu mu objasniti.
naravno ako drugi gradovi zele da se ukljuche u neka me kontaktiraju i onda cemo se dogovoriti na prvom drzavnom turinru kad svi budemo na okupu tj.ja , Rembrant i Abasi ......
Pozdrav!!!!
PS.
Ocekujem veceras malo veci odziv da se dogovorimo kako sta u nasoj regiji .....