Schlager je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
I molio bih Slagera da, umjesto sto prijavljuje i lamentira nad postovima svog forumskog brata Manitua, objasni svekoliki zaokret partije spram drzavnopravnog ststusa i buducnosti nase zajednicke BiH. Neka malo retoricki ublazi zaokret i objasni da ce ovaj put vezanje zastava biti drugacije od onoga iz devedesete.
A i Vucic ce vas spasiti kada uskoci u kampanju krajem avgusta i u septembru, ima nalog koji mora ispostovati i plus, on to zaista zeli, da bude prevaga za vecinu u Narodnoj skupstini

Covjek voli hapsiti a narod voli takva obecanja, zivi bili pa vidjeli predizborni cirkus.
pošto se meni obraćaš,nisam razumio ovaj dio oko vezanja zastava..zastave su vezali hdz i sda,a ne sds....želeći preglasat srpski narod u bih...sds je poslednji osnovan od nacionalnih stranaka,kao izraz želje srpskog naroda da mu drugi ne kroje sudbinu...u teškim vremenima,organizovao je narod,naoružao ga (uz pomoć jna) i spasio od masovnog klanja i od novih jasenovaca i gradina.
Cekaj, to je bilo poslije,1990 su nakon prvih izbora sklopili antikomunisticku koaliciju i preuzeli vlast, ako se ne varam: predsjednik drzave musliman, vlade Hrvat i parlamenta Srbin. Je l tako? Sada opet pravite koaliciju pa me interesuje strucna ekspertiza promjena koje su se desile i strategija za buducnost, varijanta sta ako opet zavezu zastavu i slicno?

Mislim, prica li iko u vasim strankama o tome, gdje su programi na drzavnom nivou posto su izbori drzavni, ili je cilj smjeniti Milu i docepati se privatne firme zvane drzava? Joj bate, slabo ste aktivni, samo populizam i mauna.