ZooT je napisao:
alo sta ti izigravas boga to sto ti radis toliko na odrzavanju tura ti si se toga prihvatio a ja cu se potruditi da ga ja odrzim do godine (famozni CPL)
nismo mi djeca i crveni karton nije bas ok
vidimo se na turu mi smo tamo 13.11 tekuce god. u 9h
pozzzzzzzz[/b]
Neizigravam Boga vec sam jednostavno organizator turnira, prosle godine tur nije bio skro po pravilima ali ove hoce i na vase postupke tj. uvrede i nepostovanje odgovaram odgovarajucim postupcima prema pravilima :
9.00i A Tournament Official has the right to disqualify and dismiss any registered player from the tournament, at their discretion, at any stage of the tournament, for any reason, with no prior warning to the player.
Sad vi posto odlicno vladate engleskim jezikom prevedi .........
E sad ako ste vec toliko iskusni u organizovanju turnira sto niste se javili i rekkli to i to ti nevalja vako bi trbalo pa da ostvarimo neki vid saradnje pa da napravimo najaci turnir u BiH (ako ne i sire) ........
ali vi to niste htjeli vec opali po svemu i sad snosite posljedice ........
Zalbu mozete poslati interaktu i meni na razmatranje pa ako
jednom nesto normalno napisete vidjet cemo sta moze biti ........
jer stvarno mi je vise dosadilo raspravljati se sa jednim te istim ljudima sbog gluposti i njihovog nezrelog ponasanja .........
ako hocete kontaktirajte me na msn i yahoo messenger da porazgovaramo o eventualnim dogovorima .........
btw nemojte se toliko paliti pozto jos nije 100% odigravanje CPL u SCG zbog razno raznih razloga ..........
pozdrav!!!!
PS.
a to da vi napravite CPL turnir nije nikad bio problem, samo da ste se vi ili bilo ko drugi trebao javiti se meni (a ne ko sto ih je par pokusaolo direkt na interakt i nisu nista uradili ......... zar vam nisam predlozio par predloga za cpl u Prijedoru????)