chils je napisao:
Panzer je napisao:
Ne vidim da je na Krimu pala ukrajinska krv. Možda nešto malo u onim sukobima ali možemo reći da je to zanemarljivo. Ukrajinska krv je pala u Kijevu i to kako se čini od strane istih onih koji stvaraju novu Ukrajinu. Možda je istina za one snajperiste, možda i ne, ko će ga znati. U svakom slučaju Ukrajinu niko nije bombardovao niti ubijao Ukrajince. Ovdje još niko nije nastradao, niko ne ratuje, ni na kog ne padaju bombe, sve se rješava mnogo mirnije nego što se rješavalo drugdje gdje je zašla američka politika...
nemoj da budes degenerik ne prilici ti ipak si ti neki kurcev akademac
da li su tvoje sestra i mama zanemarljive dovoljno da postanu statistika nekog fric/sprica na nekom drugom forumu
Šta, treba da se uspalim sad? Ja sam samo posmatrač u ovome svemu. I neki Ukrajinac je bio posmatrač kad su Srbi bombardovani za Kosovo i to je jednostavno tako i ja tog Ukrajinca ne mrzim, apsolutno mi je svejedno, nema čovjek ništa sa nama. Da li mu je možda bilo žao? Vjerovatno jeste kao što je i meni žao tih ljudi na Krimu čija je krv pala, zgrozio sam se kad sam čuo da su nekog lika pregazili u stampedu. Ali gledajući širu sliku, Ukrajinci su mnogo bolje prošli nego Srbi, Ukrajinci na Krimu su mnogo bolje prošli nego Srbi, a priča je počela kako smo jednoumni i kako vidimo samo jednu stranu, tako da nema potrebe da se pjeniš što su meni fricu, špricu, neki ljudi statistika. Nisam degenerik, samo pravim poređenje. Svaka žrtva je strašna sama po sebi ali kao što rekoh, gledajući širu sliku u ovom svemu to što se dešava na Krimu je zanemarljivo, a ti se pjeni i nazivaj me degenerikom koliko hoćeš...