banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 102  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A tih godina je i Kup UEFA nesto znaci..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
papučar je napisao:
Ispali....1-1.....jesi zapamtio neku a da smo prošli :D

najsrećniji sam bio aprila 1991,nakon golčine augentalera.... :lol:
radio u ellite-u (današnji my name is luka),kao konobar..najmlađi,morao ostat,jer su i gazda i ostali konobari otišli u BG...nakon tog gola,i zadnjeg sudijskog zvižduka,sam prvi i poslednji put u istoriji tog kafića pustio narodnjak..i to više puta :lol: :lol:

eh što nisam lančić mali (šaban šaulić)) ..jedino to smo uspjeli zbaviti 8)

već nakon barija,meni je nekako ostala prazna duša....nisam se nekako ni u pola radovao kao te aprileske večeri...nismo tad znali cjeniti koliki je to uspjeh,i da se neće više nikad ponoviti...očekivali rapsodiju,a zvezda nije akcije napravila 120 minuta :D ..baš smo kreteni bili,mislili da će to sad biti iz godine u godinu :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Slageru, zasto je moj post prosao ispod tvog radara? :(

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
čitava država nije mogla dočekat da prođe 14 dana do revanša na marakani da ih zvezda satare,i osveti se i za simeunovića...100 000 je planulo u par sati,a da je moglo i 500 000 bi..

ne trebam ni reć da je muraro dao gol u prvih 10 minuta,da inter više nije prelazio centar,i da se i tako i završilo,a da sam ja plakao :( :(

18.mart 1981.god

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
Slageru, zasto je moj post prosao ispod tvog radara? :(

pa zato što mi nakon ovih sjećanja koja naviru,sve te ligaške fore djeluje besmisleno :(

možeš misliti do koje je mjere išlo to moje ludilo,kad sam na dan tog revanša zvezda-bayern,radeći čitav dan (minut do večeri ko godina :( :( ),par puta,od nervoze i huje, uzimao telefon u kafiću i nasumice zvao broj sa 011...izvinim se domaćinu,kažem ko sam i šta sam i pitam kakvo je vrijeme u beogradu,da li se oblači,ovo,ono :( :( ...

nije bilo weather forecasta tada :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
:lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
pa zato što mi nakon ovih sjećanja koja naviru,sve te ligaške fore djeluje besmisleno :(

možeš misliti do koje je mjere išlo to moje ludilo,kad sam na dan tog revanša zvezda-bayern,radeći čitav dan (minut do večeri ko godina :( :( ),par puta,od nervoze i huje, uzimao telefon u kafiću i nasumice zvao broj sa 011...izvinim se domaćinu,kažem ko sam i šta sam i pitam kakvo je vrijeme u beogradu,da li se oblači,ovo,ono :( :( ...

ja bio na jugu....em nisam vidio autogol Augentalera,predaleko, em je to najskuplja karta koju sam u zivotu platio....sad bih sebi lupio samar...700 marki kod tapkarosa i to ostao samo jug :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Jebes mi mater ako si ti normalan 2% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Kod spanaca je gotovo pravilo da se ta treca ekipa pojavi svakih par godina i extra dogura u L.S., Viljareal, Valensija, Malaga itd. Valensija onomad 2 finala za redom ali ako ulazimo u raspravu koja je liga jaca odmah sam off :D . Sto neko napisa da se hoce vratiti kup sampiona uhhh

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 15:23 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
shakal je napisao:
Znaci kupili mjesto. :D

Ne znam, u jednu ruku mozda taj sistem sa prvom i drugom Evropskom ligom i ne bude toliko los. Zamisli sad 20 najjacih klubova u Evropi igraju svaki vikend...To bi prstalo na sve strane.

U drugoj ligi igraju manje atraktivni klubovi tipa Valencia, Tottenham, Leverkusen, Lyon, Atletico, Inter... :D I da se moze napredovati iz druge u prvu, npr. 2-3 da idu a iz nacionalnih liga gdje igraju levati da se po jedan plasira u drugu evropsku.

Dobra starina Slager ce sigurno zakljuciti da bi to bio sistem slican nekadasnjoj saveznoj i republickim ligama. :)

To bi bilo nešto najgluplje.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Samo da podsjetim da je i Malaga dala iz ofsajda, tako da nisu ni osteceni ni zasluzuli polufinale.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ne, ne, to se ignorise :D
Kako te nije stid.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma skonto sam i ja da je vecina selektivno zaboravna na ovim sportovskim temama :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Dobra se diskusija pokrenula. Nisam ta generacija ali volim procitati sta pise Schlager.

Ko ne vjeruje da ce doci do "ukrupnjavanja" grdno se vara. Toga ce biti..dal sutra, prekosutra za 5,20 godina manje bitno. Ko zeli vise informacija, neka procita kako je nastala najjaca hokejaska liga na svijetu NHL i koliko je trebalo vremena da dobije svoju punu snagu. :wink:

shakal je napisao:
Znaci kupili mjesto. :D

Ne znam, u jednu ruku mozda taj sistem sa prvom i drugom Evropskom ligom i ne bude toliko los. Zamisli sad 20 najjacih klubova u Evropi igraju svaki vikend...To bi prstalo na sve strane.

U drugoj ligi igraju manje atraktivni klubovi tipa Valencia, Tottenham, Leverkusen, Lyon, Atletico, Inter... :D I da se moze napredovati iz druge u prvu, npr. 2-3 da idu a iz nacionalnih liga gdje igraju levati da se po jedan plasira u drugu evropsku.

Dobra starina Slager ce sigurno zakljuciti da bi to bio sistem slican nekadasnjoj saveznoj i republickim ligama. :)

Upravo.. kontam da bi bilo tu jos milion finesa ili izmjena , ali poenta je bitna bice nesto slicno..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 10:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Popokatepetl je napisao:
Samo da podsjetim da je i Malaga dala iz ofsajda, tako da nisu ni osteceni ni zasluzuli polufinale.

Nisu osteceni ali su primili 2 gola u zadnjih 5 minuta, ja sam napisao da je malo falilo da budu 3 ekipe. I ove godine vjerovatno ce 3 spanske ekipe biti i 1/4

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, caca se zeznuo, usput te pogresno navodeci.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2014, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Menadžer "građana" Manuel Pelegrini kažnjen zbog komentarisanja suđenja nakon meča protiv Barselone. Neće smeti da vodi ekipu na naredna tri meča pod okriljem UEFA, uključujući i u revanšu sa Kataloncima, 12. marta.

Nije imao nikakvu kontrolu nad utakmicom. Sudio je za Barselonu od početka do kraja. Mislim da nije bila dobra ideja da se suđenje u ovom meču dodeli arbitru iz Švedske. Pogotovo zato što je već pravio štete protiv Barselone u grupnoj fazi. Mislim da postoje značajnije fudbalske zemlje u Evropi od Švedske. Velika utakmica, dva važna tima... To je trebalo da sudi neko sa viđe iskustva", rekao je trener Mančester sitija Manuel Pelegrini posle poraza svog tima od Barselone u prvom meču osmine finala Lige šampiona (0:2).

"Trener Sitija Manuel Pelegrini suspendovan je sa naredne tri UEFA utakmice tog kluba. Uslovno je kažnjen dve godine. To znači da će moći da prati utakmicu u Barseloni samo sa tribina. Neće smeti da ulazi u svlačionicu, tunel ili restriktivni prostor tokom meča", saopšteno je u petak.

Eto, cisto da se osiguraju. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Trener Mančester Sitija i dalje veruje da njegov tim može do naredne runde Lige šampiona iako su u prvom meču poraženi na svom stadionu.

Pokušaćemo da odemo u Barselonu i pobedimo ih na Nou Kampu. To će biti naša osveta,” rekao je Pelegrini.
“Naravno da možemo da prođemo dalje. Verujemo u svoje mogućnosti i ako stvari budu išle povoljno po nas lako se može dogoditi da izbacimo Barselonu iz daljeg takmičenja,” dodaje Čileanac.

“Ukoliko postignemo rani pogodak to će nam mnogo značiti. Ali ukoliko Barselona bude ta koja povede onda će imati ogromnu prednost,” još je rekao trener Sitija.
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 70161.html

:D

Siti ide dalje.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Braco draga, kvota na atletiko 1.40 :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]