banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 14:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ajde neka je i poredio FK i KK. Znaci Zvezda u fudbalu dobija 20+ miliona eura godisnje OD DRZAVE? A ovamo nemaju para da isplate radnike koji rade na minimali?

Trebao je to Vujosevic reci Ninkovicu i Milijasu da ne moraju davati svoje pare za plate. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Максимилијан je napisao:
Kolika je samo vaša isfrustriranost...Gak govori o periodu od 2008 godine kada je postojao jedan a danas sasvim drugi klub koji se zove CZ.

Sudeći prema rečima gradskog sekretara za sport i omladinu, KK Partizan dobio je tri puta više novca u periodu od prethodnih pet godina ali ostaje nejasno kako su KK Crvena zvezda Telekom sredstva uplaćivana preko SD Crvena zvezda kada klub koji finansira Nebojša Čović, po evidenciji Agencije za privredne registre, nije deo Sportskog društva.
Pametnom dosta...

Šta bi Čović da se njegov privatni klub finansira iz budžeta samo zato što se zove slično kao onaj ugašeni?
Ko će za to da odgovara,to je čist kriminal...Otkud odjednom da smeta transparentnost?! Dule samo priča šta se radi iza kulisa...

Nema šta, dobro te debeli vaspitao. Apsolutno te zaboli šta ko priča i pita, ti drviš svoje, Čović zločinac, mi pošteni, i tu se svaka priča završava. Vjerujem da je ponosan na tebe.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sve je razumijem,sigurno ima i dosta istine u ovim duletovim tvrdnjama..nemam pojma,ne pratim....da o ovim stvarima priča neko iz uprave kk partizan,vjerovatno ne bih ni primjetio...al brate,zar ne bi TRENER košarkaškog kluba trebao pričati o taktici,rosteru,stanju igračkog kadra,narednim protivnicima :( :(

ne znam...nešto se u meni svađa sa ovim duletovim performansima,i to u tolikoj mjeri da mi nije jasno kako mandrak ili maximilijan uopšte mogu braniti to,i kako im ne para uši! :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2012, 19:47
Ma meni je odvratno ovo kukumačenje i ova priča! Više mi se gadi sve! Ali za to je kriva država Srbija koja neće da sprovede privatizaciju klubova i da se svi skinu sa grbače te napaćene zemlje...
Kada dođe privatizacija,znaće se šta je čije i onda će svi Vesići i slični moći da idu u penziju (ili u zatvor ako Bog da).

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Realno to skoro svi hoce, da dodje privatizacija. Ali to ne odgovara maloj grupi ljudi i eto, zato je pitanje hoce li ikad do toga doci. Vjerovatno hoce, ali ne ubrzo..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovakav haos odgovara svim političarima koji su na vlasti. Zbog njihovih interesa i ugradjivanja sport je na izdisaju i pretiču nas i mongoli još malo.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 16:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovaj gak,jel to onaj vaterpolista sto je igrao za reprezentaciju?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taj.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Schlager je napisao:
sve je razumijem,sigurno ima i dosta istine u ovim duletovim tvrdnjama..nemam pojma,ne pratim....da o ovim stvarima priča neko iz uprave kk partizan,vjerovatno ne bih ni primjetio...al brate,zar ne bi TRENER košarkaškog kluba trebao pričati o taktici,rosteru,stanju igračkog kadra,narednim protivnicima :( :(

ne znam...nešto se u meni svađa sa ovim duletovim performansima,i to u tolikoj mjeri da mi nije jasno kako mandrak ili maximilijan uopšte mogu braniti to,i kako im ne para uši! :-? :-?

Kakve bolan istine, lik je bolestan. Da je tako FKCZ bi vratila sve dugove za dvije godine bez nekih velikih trzavica. Ok je to sto je lik totalno skrenuo, ima bolesnih ljudi, nisu oni krivi, problem je sto neko pridaje znacaja njegovoj prici. Ali dobro, bar imamo na sta gubiti vrijeme :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:28 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Kme

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šlager,eto ne moraš više misliti svojom glavom tu je skeva da ti kaže šta je istina.Kao i uvjek,čovjek sipa argumente...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sreca pa Vujosevic prebi sa argumentima.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Vujosevic je sam sebi kontra argument. Izjave Gaka nisu ni potrebne.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 10:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ludilo...

Ja cu samo postaviti pitanja -

Da li su KK CZT ili KK FMP napravili dugove Partizana dovodjenjem skupih igraca i preskupim ugovorima za vrijeme Vlade Jovanovica
Da li je Covic kriv sto klub nije placao porez, sto nije podnio zahtjev za reprogram kad i ostali.

Zakon o privatizaciji postoji- Zasto se ne sprovodi, zato sto to ne daju ljudi koji su u klubovima koji mute. Isto sranje i kod nas i kod vas i u fudbalu i u kosarci . Mislis da ce Danilovic dopustiti privatizaciju KK Partizan ili Covic kod nas. Sjetite se kako je prosli put islo kad se lik otvorio za pare kod Vas i kako su ga otjerali. Isti Vujosevic ga je otjerao a lik je davao milionce bez da pita sta i kako...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jel ti misliš da su Danilović i Vujošević toliko moćni da spriječe državu ako odlučno krene u taj proces privatizacije? Kod vas je druga priča jer ste vi faktički već privatan klub...
Što se tiče tog pitanja,Partizan ima problem samo sa porezom a ti dugovi igračima iz jedne sezone su smješni,problem je nastao zbog blokade računa.Jedan po jedan ti dugovi bivšim igračima se vraćaju.
Problem je u sistemu i zakulisnim radnjama po kabinetima jer tu imate mnogo veću moć i opstrukcije se vrše već više od decenije kako su vas bili uzjašili nakon 5.X 2000.
Partizan je dobio mogućnost da vrati porez kroz reprogram a vašem ugašenom klubu je taj dug izbrisan zahvaljujući političkom lobiranju. Kad je Čović već toliko pošten i transparentan zašto onda ne odmrzne KKCZ ako su već sanirani dugovi kako tvrdi?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I mrtav ladan čovjek napiše da Zvezdini političari od 2000-e opstruišu Partizan, a od 2000 godine originalna KKCZ se zaledila(ugasila, kako god), a Partizan osvojio sve titule. I šta reći na to. Vi ste toliko jebeni da ste sjebali sve moguće opstrukcije i političare koji su vam se našli na putu i usput ugasili Zvezdu ili ta tvoja priča nema nikakve veze s mozgom. Šta je tebi tu logičnije?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

O tome se može pričati danima ovdje. Partizan je osvajao titule zahvaljujući radu ljudi koji su u njemu već godinama. Ono što ne može nikako da ostvari je ta finansijska stabilnost jer se ne može živjeti u košarci od transfera igrača. Kod vas je bilo obrnuta situacija,bilo je velikih projekata i para od političara (evropska zvezda) ali bez rezultata već godinama.
Sad bi ja mogao pisati ovdje satima o ratovima koje ljudi iz KKP vode godinama sa raznim funkcionerima koji su se mjenjali u KKCZ. Vujošević danas ratuje sa Čovićem,prije njega su bili neki drugi likovi (sa Vesićem je bio i na sudu)...Mnogo široka tema. Malo je nelogično da su svi ti isti likovi koji su doveli do propasti KKCZ i danas uz Čovića i iz sjenke lobiraju. Još čudnije je da su zvezdini navijači bojkotovali svoj klub kad mu je bilo najteže zbog Vesića,Andjelkovića i kompanije ali im kasnije nisu smetali u upravi FK I ne smetaju im danas kad su sa Čovićem?

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Al priča o tome kome država koliko daje je totalno retardirana :( Koliko se novca slilo u fk i kk PArtizan i Zvezdu, a rezultat ni u priči.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Максимилијан je napisao:
Jel ti misliš da su Danilović i Vujošević toliko moćni da spriječe državu ako odlučno krene u taj proces privatizacije? Kod vas je druga priča jer ste vi faktički već privatan klub...
Što se tiče tog pitanja,Partizan ima problem samo sa porezom a ti dugovi igračima iz jedne sezone su smješni,problem je nastao zbog blokade računa.Jedan po jedan ti dugovi bivšim igračima se vraćaju.
Problem je u sistemu i zakulisnim radnjama po kabinetima jer tu imate mnogo veću moć i opstrukcije se vrše već više od decenije kako su vas bili uzjašili nakon 5.X 2000.
Partizan je dobio mogućnost da vrati porez kroz reprogram a vašem ugašenom klubu je taj dug izbrisan zahvaljujući političkom lobiranju. Kad je Čović već toliko pošten i transparentan zašto onda ne odmrzne KKCZ ako su već sanirani dugovi kako tvrdi?

On ako odmrzne originalni KKCZ automatski gubi kontrolu nad istim, jer će se povampiriti lešinari tipa Vesića. Ti kažeš da je Vesić uz Čovića, a ja sam čitao da Vesić, koji se nekako slizao sa novim vlastima (ne znam kako je u svakoj, vjerovatno DBovac nekakav) pokušava preoteti Čoviću KKCZ Beograd, ali to jebiga ide teže, jer je to faktički Čovićev klub. Uostalom, u emisiji kod onog teatralnog SOS novinara koji "razotkriva" razne sportske mafije, Čović je tako nešto iidirektno i rekao, tj. upro je prstom na nekog "ko je doveo KKCZ do lošeg stanja, a sad pokušava da uđe u klub", a to je vjerovatno Vesić.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2014, 18:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Da mislim da jesu jer nisu samo oni u pitanju vec i likovi oko njih, posebno prijatelji Danilovica.
Sjeti se kome je on isao na docek iz Haga, s kim je cugao u Kaplarima i

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2512 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]