banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10396 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2014, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9y6Oulyk00A[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da se ožene i ostanu tamo :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ако је то исти видео који сам синоћ погледао јасно каже да је ту поводом неког ходочашћа или нешто слично тако да је то обична будалаштина :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
DangerMouse je napisao:
sinip je napisao:
DangerMouse je napisao:
Da to urade Kinezi i Rusi bi efektivno unistili svoju ekonomiju kao sto bi i Americku posto gotovo sve izvoze na zapad.

Не мора да значи, свима би и даље требао руски гас и нафта и кинеска роба. А лАмерима би се вратили сви безвриједни папири и направили хиперинфлацију каква није ни код нас запамћена. :)

Ne znam kako si ti to protumacio ali ni jedna strana nema povoljan polozaj...jednostano "never gonna happen"

Е сад, бумо видели. :) Из онога што сам ја могао да прочитам и видим на ТВ ових дана, мислим да Кинези у Руси управо раде на тој варијанти. А да ће да буде лијепо - неће. А да би "изули" лАмере у потпуности - би. А и у интересу им је да их убију као глобалну силу, генерално гледано. И да, не знам шта сам требао да сконтам из оне графике, једино да Кина увози од свих помало?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
^^^Grafika pokazuje koliko je Kina povezana sa ekonomijom svijeta(citaj zapadnom) Kini i Rusiji je zapad potreban i obrnuto.
Svijet je postao globalno selo i izolacija je prakticno nemoguca...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:28 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma boli kinu dupe za rusiju, pumpa sa shwe myanmar od prosle godine i ulazu sto blize..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Крим и Косово – двојни стандарди Запада

http://www.vostok.rs/index.php?option=b ... xh6zM4htnM

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Paaaa. .... u pogledu Kine, ona je civilna verzija Sjeverne Koreje, nije to ona Kina koja zbog UN, skorog Korejskog rata, razlaza sa SSSR i straha od Americke atomske bombe prepusta Tajvan C.K.Seku. Danas bi svakoga ko joj pokusa oteti teritoriju sravnila sa zemljom. Ono sto nas sve ceka jeste nuklearna apokalipsa prilikom pokusaja uvodjenja demokratije u Kinu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ko bi pobedio u tuči - Putin ili Kličko

„Business Insider“ objavio je duhovit tekst u kojem se razmatra ko bi pobedio u fizičkom obračunu ruskog predsednika Vladimira Putina i prvaka ukrajinske proevropske opozicije Vitalija Klička, s obzirom da obojica imaju višegodišnje iskustvo u borilačkim sportovima.

- Šta bi se dogodilo ako bi ukrajinski opozicinar Kličko i ruski predsednik Putin odlučili da razreše ovu međunarodnu krizu na staromodan način – šakama - zapitao se „Business Insider“, podsećajući da obojica političara imaju „impresivan rezime kada je reč o borilačkim veštinama“.

Kličko je 16 godina bio profesionalni bokser, a danas nosi večnu titulu šampiona, dok Putin ima crni pojas u džudu, kojim se bavi pet decenija pa je čak snimio film pod naslovom „Učimo džudo s Vladimirom Putinom“.

Stručnjaci s polja borilačkih veština naravno imaju različita mišljenja o tome ko bi moga da pobedi u tuči. Profesor Edvin Mali, jedan od najuglednijih učitelja džuda na svetu, podsetio je na borbu velikog majstora džuda Genea Lebela 1961, kada se ovaj borac u ringu suočio s bokserom teške kategorije, kojega je u četvrtoj rundi uspeo da onesvestiti gušenjem. Mali napominje da veštine koje nudi džudo nadmašuju one od boksera pa da „dobar majstor džuda može pobediti dobrog boksera”.

To značilo da bi očigledno niži i lakši Putin mogao da nadvlada mišićavog dvometraša Klička.
S time se načelno slaže i Brajan Mišelino, trener koji je pet godina proveo vežbajući brazilski džiju-džicu. Ipak on smatra da bi u dvoboju Klička i Putina pobedio bokserski šampion.

- Sumnjam da je Putin, kao karijerni političar, na nivou fizičke spremnosti Klička, vrhunskog sportiste - kaže Mišelino. Tu je i razlika u godinama - Kličko je dvadeset godina mlađi od Putina.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kina danas jest zemlja koja egzistira na dva društvena sistema.Njihova industrija je direktno zavisna od ruskog gasa tako da im je u interesu stabilna i jaka Rusija kao partner.Njihova ekspanzija za energentima i ulaganja ne završavaju na myanmaru već su debelo konkurencija amerima u Africi.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A Afrika je, po Artur Klarku, sta? :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Parcela za papriku.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne volim. Hvala :-)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam citirao spavača a trebao sam,to je bio moj odgovor na njegovu konstataciju da Kineze boli dupe za Ruse.

Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svejedno, ne volim papriku. Elem, da se malo prikljucite u diskusiju o ves masinama?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
http://t-34-111.livejournal.com/223920.html?fb_action_ids=10203057295974319&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1465892846961998%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

ХАХАХАХАХАХА БОГОВИ!!!!!!!!!!!!
Ратови, фолови, голови!
Људи направили "рат" да би берза пукла и онда за један дан откупили преко 30% својих фирми и тиме устабилили своју финансијку независност!
Хахахаха ма не могу да вјерујем! Махери.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
11:40 Парламент Крима једногласно донео одлуку о уласку у састав Русије - Парламент Крима донео је одлуку о уласку аутономне републике у састав Русије каже се у тексту одлуке. "Ући у састав Руске Федерације у својству субјекта Руске Федерације каже се у тексту одлуке, који је доставио посланик Врховног савета Крима Сергеј Шувајњиков.

Citiraj:
12:30 Закон РФ о поједностављењу припајања Крима може бити донет 14. марта - До 14. марта у Русији може бити донет закон о поједностављењу одлуке стране држве и њеног дела за улазак у састав РФ. "Овај закон ће бити донет због Крима ", навео је лидер странке "Праведна Русија " Сергеј Миронов.

Амандман на закон из 2001. за припајање нових теирорија Руској Федерацији поднет је 28. фебруара.

Према амандману "Праведне Русије" као нови субјект Руске Федерације може да буде још један део државе и у одсуству међународних уговора у два случаја: ако су се људи из тог подручја изјаснили да се придруже Русији на референдуму, или ако постоји апел легитимних власти друге државе.

Citiraj:
13:40 Путин упутио захтев Крима за присаједињење са Русијом Савету безбедности Русије - Одржан је оперативни састанак са члановима Савета безбедности Русије којим председава председник Владимир Путин. Они су расправљали одлуку Врховног савета Крима за уједињење са Русијом и о ситуацији у Украјини, а по којем ће бити донета одлука о одобравању захтева Крима за присаједињење са Русијом.

Састанку су присуствовали премијер Дмитриј Медведев, председник Савета Валентина Матвиенко и предсеник Државне Думе и Сергеј Наришкин, шеф Кремљске администрације, Сергеј Иванов, секретар безбедности Савета Николај Петрушов, министар одбране Сергеј Шојгу, шеф ФСБ-а, Николај Бортников, министар унутрашњих послова Владимир Колоколтсов и стални члан Савета безбедности Борис Гризлов. Одлука ће бити донета накнадно.

Citiraj:
14:40 Крим спреман на увођење рубље и национализовање све имовине Украјине - Крим је спреман да уведе на својој територији руске рубље. Ово је најавио потпредседник Владе Крима Рустам Темиргалиев, говорећи на конференцији за новинаре у Симферопољу.

Темиргалиев је нагласио да у случају добијања сагласности Руске Федерације за присаједињење Крима Русији, "ми смо спремни да уведемо рубљу." Он је додао и то да су "Кримске власти испуниле своје обавезе према становништву на социјална давања у пуном обиму. Само прекјуче и јуче смо извршили сва социјалне плаћања, укључујући и исплату плата и пензија."

Такође, на конференцији за новинаре најављено је да ће украјинска државна имовина на Криму бити национализована. "Све компаније у власништву државе Украјине на територији Кримске аутономије, ће бити национализоване" - рекао је Темиргалиев . - Сва државна предузећа Украјине на територији Крима ће бити национализована и постати власништво Кримске аутономије".

Sta ljudi napravise za jedan dan. Sta ti je naci se na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zivio Krim. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Sinny je napisao:
http://t-34-111.livejournal.com/223920.html?fb_action_ids=10203057295974319&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B1465892846961998%5D&action_type_map=%5B%22og.recommends%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Ратови, фолови, голови!
Људи направили "рат" да би берза пукла и онда за један дан откупили преко 30% својих фирми и тиме устабилили своју финансијку независност!

Pa to ameri rade decenijama. Rat=profit.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
DangerMouse je napisao:
^^^Grafika pokazuje koliko je Kina povezana sa ekonomijom svijeta(citaj zapadnom) Kini i Rusiji je zapad potreban i obrnuto.
Svijet je postao globalno selo i izolacija je prakticno nemoguca...

Braaaavo. Napokon stigosmo do poente. I ovim gore, kao sto je i Zoka objasnio, otpada mogucnost da neko tek tako potone. Cuj ti to, da Rusija, Amerika ili bilo koji div potone u roku od 2 dana. :D Sile ce i dalje biti sile, zapad ce traziti alternativne nacine da zadrzi moc u svojim rukama, istok ce ekonomski jacati, do cega ce doci, nisam ekspert i ne znam.

Naravno tu su i raznorazne banana zemlje, gdje se bez problema u roku od par dana moze fino uplusati, da se organizuje neki rat, malo tenzija i eto..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2014, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Sinny je napisao:

Ратови, фолови, голови!

Па то је било јасно икоме са основним знањем економије. :) Потроши се 50 милијарди за послове око Олимпијаде, значи има се - може се. А кад се има онда се овакви зицери, до којих сам и доведеш, једноставно не пропуштају. :) Или ако неко мисли да је Путин окупио само војну екипу за ово а не један мултидисциплинарни тим од пропагандиста преко економиста до генерала, е тај се грдо заџебо... Руси су потпуно апсолвирали све Западне марифетлуке и туку их њиховим оружјем, буквално.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10396 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]