banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2014, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Kažu da je pre ovih izbora prijavio mjesto boravka u Srebrenici da bi mogao da glasa i samim tim je stekao pravo i da bude biran.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2014, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Zuki je Lemijev projekat, vidi se iz aviona. Sad je samo medijski probni balon a kada i ako zatreba, pa pred izbore ukrste retorike, ima da 80% od 80% Srba u RS glasa za Lemija a jedno 30% od 15% Bosnjaka u RS za Zukija sto betonira prvog + rasprsuje glasove SBiH, SDA i Radoncica. Lemi je za njih druga politicka dimenzija. Narod je ionako kolateralna steta, ko ga yebe kad je glup. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mala greska, za Dodika ce glasati 80% onih koji izadju na izbore.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I jos nesto, Zukijeva kandidatura bi bila potvrda da uskogrudost ne vodi nigdje i da Drina nije granica. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Nijesmo ustase...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ejs sad... Ako zatreba...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
manitu uci da svira je napisao:
Zuki je Lemijev projekat, vidi se iz aviona. Sad je samo medijski probni balon a kada i ako zatreba, pa pred izbore ukrste retorike, ima da 80% od 80% Srba u RS glasa za Lemija a jedno 30% od 15% Bosnjaka u RS za Zukija sto betonira prvog + rasprsuje glasove SBiH, SDA i Radoncica. Lemi je za njih druga politicka dimenzija. Narod je ionako kolateralna steta, ko ga yebe kad je glup. :D

браво, исто мислим.
само ме занима која је зукорлићева цијена :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa uvalice se na budzet narednih 4 godine. Ljimuzin plus vozac plus mozda diplomatski pasos... Dijasporo, cuvaj gace :D

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ali to bi stvarno bio dobar fazon imati Zukorlića za potpredsjednika. Strancima pokažemo kako smo toleranti i kako možemo sa Muslimanima i kako ih mi u stvari volimo i onda nas oni u inat odvoje od njih i daju nam nezavisnost.

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 20:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Veća fora bi bila da bude predsjednik. Genocidna Republika Šumska ima muftiju za predsjednika. Ne bi nam pera mogli odbiti pederalci.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 21:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obzirom da predsjednik potpisuje zakone daleko bi dogurali.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 21:11 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Predsjednik je ikebana. Vidjelo se tu u slučaju Čavića, Šarovića, Kuzmanovića. Kod Mile je skoncentrisana sva moć, a pošto je Zukorlić njegov čovjek...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2014, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
_зока je napisao:
Veća fora bi bila da bude predsjednik. Genocidna Republika Šumska ima muftiju za predsjednika. Ne bi nam pera mogli odbiti pederalci.

Uhhhh! To bi puklo jače u Sarajevu nego divizija haubica :evil:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Dronjak: Neka me odmah privedu!
Citiraj:
Povodom jutrošnjeg napisa u "Glasu Srpske" da je organizacija "Slobodna Republika" planirala nemire prilikom nedavnih protesta boračke populacije u Banjaluci, za BUKU je dao izjavu prvi čovjek ove organizacije Nikola Dronjak:

-To su najgnusnije laži i obmane koje vladajući režim iznosi. Pozivam Ministra unutrašnjih poslova gospodina Jovičića da kaže kad su pripadnici MUP-a spriječili članove „Slobodne Republike“ i mene lično da uradimo ta krivična djela ili šta već?! Gdje su te pare prebačene i gdje se nalaze? I pozivam da dođu, da me privedu, da me ispitaju i da dam izjavu, jer u vrijeme protesta, ja sam bio u Beogradu, u isto vrijeme kada i gospodin Dodik i Bosić.

Pored toga, u „Glasu“ se navodi nekih 1,1 milion maraka koje su donirane sa strane za "nemire", kao i da je „Slobodnoj Republici“ bilo uplaćeno 300 hiljada maraka. Takođe, ova novina sve vrijeme spominje „neimenovani izvor“. Da li se i oni moraju pozvati na odgovornost?

-Režimski medij „Glas Srpske“ i ovaj put kreće u borbu protiv političkih neistomišljenika. Njihov novinar je zadužen da kontaktira „neimenovane izvore“ odnosno ljude koji lažu. Zanimljivo je da se ne navodi ko je taj biznismen iz Bijeljine. Red je da se otkrije izvor i da se kaže ko šta radi.

Međutim, režim ne može da sakrije ono što je istina , a istina je da deset puta od tih 300 hiljada je 3 miliona maraka , koje je gospodin Milorad Dodik dao svom sinu, kupio vilu na Dedinju, ojadio Republiku Srpsku i poslao svoga kuma za ambasadora, koji je prije toga potopio zdravstvo u Republici Srpskoj.To je istina i to mogu svi da potvrde!

Pored toga, pominje se i da u svemu ovome stoje pojedinci i opozicione partije iz RS-a?

-To je daleko blaža laž i ne bih to komentarisao. Svakako da kontaktiram pojedine ljude iz opozicije, ali i to su sve potpune besmislice.

Dakle, gospodine Dronjak, Vi kažete da Vas, ukoliko ste krivi, treba privesti?

- Odmah, istog momenta! Pozivam Ministra Jovičića da te sve navode, gdje sam se ja nalazio, u kom mjestu, sa kojim to strancima...Neka provjere da li je ikada Nikola Dronjak bio u Beču, Tuzli ili u nekim drugim gradovima gdje se u tekstu „Glasa“ navodi da su pripremani nemiri ili novčane transakcije i koji su dokazi za to?

Podsjećamo, ove dnevne novine danas su objavilе da su pripadnici udruženja građana “Slobodna Republika” i “Oštra nula” planirali nerede prilikom protesta, koje je 28. februara u Banjaluci organizovalo udruženje “Veterani Republike Srpske”, upad u prostorije Boračke organizacije Srpske /BORS/ i njihovo demoliranje i paljenje.

Glas se pozvao na izvor blizak bezbjednosnim službama. Glasov izvor je naveo da je policija Srpske blagovremenim reagovanjem spriječila taj incident. Glas Srpske piše da je sve organizovano na liniji Beč-Tuzla-Banjaluka, optužuje članove UG ”S. Repulika” i ”Oštra nula” da su gume već odavno pripremili, a da su čak nagovarali poljoprivrednike iz Petrova da dođu na proteste u Banjaluku.

http://www.6yka.com/novost/52117/nikola ... ah-privede

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije li se Vaskovic hvalio kako zajedno pije kafe sa Dronjkom i, pazi sad, Kopanjom? Vlasnikom "rezimskog medija"?

Pogrijesio sam kod naziva teme. Preciznije bi bilo: Dan nakon sto Mile u penziju ode :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

васковић ће попити кафу са сваким ко му је плати.

да ли сте видјели његов најновији урадак, на дрини кустурица?

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije Vaskovic poenta, vec da mali pije kafe sa vlasnikom mrskog mu medija ;-)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Vasković radi za Kopanju. Dronjak pije kafu sa Vaskovićem. Kopanja gura Dronjka.
Sad Glas (Kopanja) udara po Dronjku? Ovo jedino ima logike ako mu smišljeno diže rejting i priprema za nešto veće. Kako je opozicija kilava mogao bi izaći na crtu Mili :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

копања је исти васковић, и један и други ће писати за оног ко да највише пара.
па сви знамо како су створене независне и шта су писале послије рата а исто тако није тешко доћи до архиве гласа па погледати шта је копања писао 90их у рату.
тако исто и васковић, то су људи без морала.

они малог дроњавог могу само упутити од чије амбасаде да тражи лову :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dronjak zbog prezimena samo moze biti necij lajavac. Sa druge strane, mozda neko od forumada ima ozbiljne politicke ambicije u buducnosti?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 440 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]