banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 09:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10396 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2014, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
drug je napisao:

Citiraj:
19: 50 Путин разговарао са Ердоганом - Руски председник Владимир Путин и Тајип Ердоган разговарали су о "ескалацији кризе и ситуацију у Украјини, а посебно најновијим догађајима у Криму", известила је Прес-служба Кремља.

"Обе стране су се сложиле да, упркос агресивним акциjaма радикалних и екстремних снага "Мајдана", Крим ће бити у стању да сачува међуетничке и међуверске односе и мир међу њима", додано је из прес-службе

http://www.lifenews.ru i http://www.vostok.rs

:D Turci, SAD saveznici sa odrijesenim rukama za Balkan i Malu Aziju. Potvrda da je sve dogovoreno izmedju Putka i Obice.
Jedino mi je sumnjivo da bi se nesto moglo desiti na nasu stetu. U buducnosti :D

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Milan je napisao:
sinip je napisao:
Запад их је поставио?

Zapad ih podupire...

Поставио, подржава , исти мој, наравно да неће да причају о томе.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 00:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
manitu uci da svira je napisao:
drug je napisao:

Citiraj:
19: 50 Путин разговарао са Ердоганом - Руски председник Владимир Путин и Тајип Ердоган разговарали су о "ескалацији кризе и ситуацију у Украјини, а посебно најновијим догађајима у Криму", известила је Прес-служба Кремља.

"Обе стране су се сложиле да, упркос агресивним акциjaма радикалних и екстремних снага "Мајдана", Крим ће бити у стању да сачува међуетничке и међуверске односе и мир међу њима", додано је из прес-службе

http://www.lifenews.ru i http://www.vostok.rs

:D Turci, SAD saveznici sa odrijesenim rukama za Balkan i Malu Aziju. Potvrda da je sve dogovoreno izmedju Putka i Obice.
Jedino mi je sumnjivo da bi se nesto moglo desiti na nasu stetu. U buducnosti :D

Zelis reci da ce Turci sada malo stati na stranu Rusa, cuvati im ledja a za uzvrat Rusi prepustaju njima uticaj na Balkan? :D Ma neeeeeeeeeeee, kakvi to :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 07:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ukrajinskim fašistima stigla je podrška bosanskih nacionalista

Slika

http://www.bosanski-nacionalisti.org/1/ ... rades.html

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 07:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
то су ови потомци малоазијата што трипују да су бијели?
битни су к`о и лањски снијег

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 08:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nasli se ljudi u bojama ;-)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ја ситуацију у украјини видим као почетак краја држава са жуто-плавим заставама

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:12 
Slika

Edit, dalje

https://twitter.com/vode_plavetne/statu ... 74/photo/1

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako žive vođe ukrajinske revolucije

http://www.kp.ru/daily/26200/3087051/?from=smi2

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

цијењени револуционар ми изгледа као мачак у чизмама

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:29 
Izgleda kao pripadnik seksualnih manjina...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
hmmmmm...... 6. flota plovi ka Crnom moru......taman na puskomet rusima

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 10:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Kako god se situacija bude razvijala izvijesno je da Ukrajina kao drzava vise nikad nece biti ono sto je bila.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:

Obama pokusava ocuvati koliko toliko licnog ponosa. I pri tom svom Keriju dati bar neke sanse u odnosu na Klintonovu :cat:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
The_new_Statesman je napisao:
krol2 je napisao:

Obama pokusava ocuvati koliko toliko licnog ponosa. I pri tom svom Keriju dati bar neke sanse u odnosu na Klintonovu :cat:

Normalno. Ne znam za bata Krola al ne mogu shvatiti ljude i njihove ideje koje ukljucuju pucanje Amera na Ruse i obrnuto. De ljudi malo razmisljajte.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 11:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Naravno..još od 1917 su USA i Rusija jedna cjelina...pod kontrolom iste grupe ljudi :wink:

Mislim da mi i Spijo zavjeraš zavidi 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Iskeno,neate pojma.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bar to ne krijemo :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
07: 50 Канада суспендује све војне односе са Русијом - Канада је суспендовала све војне активности са Русијом "ефективнo одмах", рекао је премијер Стивен Харпер у саопштењу. "Jутрос сам издао ову директиву, која ступа на снагу одмах, све планиране активности билатерални односи између канадских оружаних снага и војске Руске Федерације ће бити суспендовани. Ово укључује вежбе, као што су НОРАД, Опрезни орао, и заказани састанци ", рекао је Харпер.

Ne daje li sebi Kanada previse na znacaju? Ili se plase da bi ukrajinski scnario, ( a imaju gotovo identicne preduslove ) mogao jednog dana i ovu drzavu poslati u istoriju.

Citiraj:
08: 30 Лаворв са Ештон: поштовати договор од 21.02. - Руски министар спољних послова Сергеј Лавров је на састанку са шефом ЕУ за спољну политику Кетрин Ештон истакао да напори усмерени на решавање тензија у Украјини треба да буду принципима споразума од 21. фебруара. Састанак је одржан у Мадриду.

МСП сајт Русије је саопштило да је "министар је нагласио да одрживи напор на стабилизацији ситуације мора да се заснива на принципима споразума о решавању кризе у Украјини ... укључујући и уставне реформе које би узеле у обзир интересе свих украјински региона, стварање владе националног јединства, разоружавање нелегалних фракција и њиховог уклањања саулице. "

Jasno je da ce sada Rusi mudrovati, kako je zapad ( Estonova ) jedno obecao-la Janukovicu, a uradio-la nesto sasvim drugo. Estonova, ocito moze lekcije jos jedino drzati Dacicu i Taciju.

Citiraj:
08: 55 "Самоодбрана" извршила пуцањ упозорења у ваздух на долажење мале групе војника. - Мала група украјинских војника са аеродрома Белбек дошла је у контакт са снагама самоодбране Аутономне Републике Крим. Припадници "Самоодбране" су били принуђени да изврше пуцањ упозорења у ваздух.

Подсетимо да ће референдум о статусу Крима бити одржан како је планирано за 30. марта. Ово је постао једини инцидент у последњим данима конфронтације, јер генерално, ситуација у аутономији је мирна, а позиви на ескалацију сукоба нису успели.

Jako je bitno da sve prodje bez sukoba. Krim ce po svemu sudeci na kraju zavrsiti kao nezavisna drzava. Ima sve preduslove za to.

Citiraj:
10: 10 Америчке власти оптужиле своју обавештајну службу због погрешне процене о ситуацији на Криму - Америчке власти су збуњене зашто њихова служба безбедности није успела да предвиди акције Русије "против" Крима. Посебна комисија америчке обавештајне службе ће покренути унутрашњу истрагу о том питању .

"Упркос чињеници да је политика Русије у циљу продужења руске сфере утицаја, амерички обавештајци нису успели да ухвате ове знаке," - саопштавају амерички медији.

Конгресмен је питао обавештајне званичнке: "Да ли није било јасно да ће Русија послати трупе на Криму после напуштања Украјине од стране Виктора Јануковича?" Представник америчког Сената, Одбора за обавештајне послове Дајан Фејнстај је одржала брифинг о ситуацији у Украјини иза затворених врата, а новинарима је саопштено: "Морамо да ефикасније користимо своје ресурсе, јер су наши ресурси велики, а Русија не би требало да буде у прилици да само дође и зграби Крим. Али, садашњи тренутак је свршен чин."

Amerikanci su ovim gotovo priznali da se Krim krece prema nezavisnosti. Ko je donio pogresnu procjenu sada vec i nije bitno. Da ce nekome zbog niza pogresnih procjena odletjeti glava u obavjestajnoj sluzbi - cuce se.

Citiraj:
10: 25 Доњецк скупља потписе за референдум -
У Доњецку се прикупљају потписи за референдум. Регион је сада практично без власти. Именовани гувернер од стране Кијева, олигарх Сергеја Тарут никада није ни дошао на дужност, јер се је народ побунио.

Грађани даноноћно дежурају у згради регионалног савета и у сали за састанке, а полиција је неутрална.

Зграда Доњецковог регионалног савета је и даље под контролом народне одбране. Грађани дежурају на тргу испред. Довежен је и дизел генератор у случају нестанка струје. Волонтери деле сендвиче и чај. Предвече се окупља већи број људи, јер већина иде на трг после радне смене.

Cisto sumnjam da ce Donjeck uspjeti napraviti isto sto i Krim. Ali da ce, nakon svega ovoga, Ukrajina biti sasvim drugacije ustrojena, hoce sigurno. Ocekujem nekakvu konfederaciju, koju bi ravnopravno cinile gotovo suverene proruske republike sa gotovo suverenim prozapadnim republikama, sa nekakvom labavom centralnom vlascu. Vjerujem i da ce Krim biti izvan tog aranzmana i da ce postati nezavisna drzava.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2014, 12:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6tFJKPHonm0[/youtube]

Ovi ukrajinski vojnici više liče na grupu pijanih rezervista, nego na ozbiljnu vojsku.

Poslednji put menjao danijell dana 05 Mar 2014, 12:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10396 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]