banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 12:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 102  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Malaga se raspala jer su šeici napustili klub, ista sudbina može snaći psg, city.

A Dortmund je prošao iz ofsajda, upravu je hanište. Ne kažem da je Malaga jača, ali je malo falilio da prođu.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa jeste, ne govorim o tome. Govorim o tome gdje su ove sezone.
Cinjenica je da niko osim Engleza nema 4 konstatno dobre ekipe za LS..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nikad se više neće kup šampiona ponoviti,gdje igraju samo prvaci,odmah nokaut sistem, i onaj adrenalin!! 8) 8)

znam da ćete se smijat,ali to je takav naboj bio,da sam ja na radiju (MV talasi),slušao neke italijanske radio stanice kad prenose juventus-real,npr :D :D :D ...nit je bilo prenosa,na tv dva kanala,satelitske ni u povoju......zavijanje mv talasa,više ne čuješ nego što čuješ,ali ja sam se osjećao baš uzvišeno što sam bar na taj način dio tih utakmica za koje su čitave nacije živjele nedjeljama.

eh,to su bila vremena...a sad zaspem najčešće uz tv :( ....em se ostarilo,em su ubili svaku draž sa ovim grupnim fazama gdje se guzaju po 20 utakmica,pa mi još real,čelzi ili liverpool osvoje "ligu šampiona" kao četvrtoplasirani u svojim ligama :angry4:

smijanje na post zabranjeno!! 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
pa bilo bi atraktivnije u svakom slučaju, na kup šampiona mislim. Mada jebiga, u prvih 3-4 kola bi bili okršaji davida i golijata. Barsa dobije santa kolomu iz andore, ili toršavn s farskih ostrva. Mada bi od osmine finala gorila zemlja 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Schlager je napisao:
nikad se više neće kup šampiona ponoviti,gdje igraju samo prvaci,odmah nokaut sistem, i onaj adrenalin!! 8) 8)

znam da ćete se smijat,ali to je takav naboj bio,da sam ja na radiju (MV talasi),slušao neke italijanske radio stanice kad prenose juventus-real,npr :D :D :D ...nit je bilo prenosa,na tv dva kanala,satelitske ni u povoju......zavijanje mv talasa,više ne čuješ nego što čuješ,ali ja sam se osjećao baš uzvišeno što sam bar na taj način dio tih utakmica za koje su čitave nacije živjele nedjeljama.

eh,to su bila vremena...a sad zaspem najčešće uz tv :( ....em se ostarilo,em su ubili svaku draž sa ovim grupnim fazama gdje se guzaju po 20 utakmica,pa mi još real,čelzi ili liverpool osvoje "ligu šampiona" kao četvrtoplasirani u svojim ligama :angry4:

smijanje na post zabranjeno!! 8)

Ne da si u pravu, do bola, nego još moram (nerado) citirati Juru Stublića "ne osjećam više, samo se sjećam". Kao što su stari ljudi govorili "kakve je nekad Pešta kupleraje imala". Nema više ni onakvog fudbala ni onakvih kupleraja.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
zerocool je napisao:
Haniste je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
Осим Енглеза, ни једна друга лига не заслужује 4 представника у ЛШ, јер једноставно нема ту квалитета за неки озбиљнији резултат. Или је сам квалитет ових слабијих и мањих екипа опао, или су ови велики толико отишли далеко, да је разлика недостижна. У овим првим утакмицама 1/8 финала нема никакве неизвјесности ко ће проћи даље, једино се можда мало Олимпијакос намучи.

Prosle godine Malaga trebala igrati polufinale i imali bi 3 spanca u polufinalu, po cemu ne zasluzuju imati 4 predstavnika majke ti?

Gdje je ta Malaga ove sezone? Spanci imaju tri dobre ekipe i to je to. Sociedad, Bilbao, ili ko vec bude 4, nece proci ni grupe sledece sezone, kao sto nisu ni ove, nego dobili po usima najstrasnije.

2 dobre ekipe, zna se koje. Atletiko smatram epizodistom, baš kao Viljareal, Sosijedad, Malagu... prethodnih godina.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Ova situacija ide na korist velikim klubovima, jakim ligama..

Vracanje tog sistema bi dovelo do jacanja lijevih klubova, sto je dobro.. al zar ozbiljno mislite da bi englezi pristali da imaju 1 sampiona.. ili spanci? skontaj da ne gledas real ili barsu u LS, a oba tima gaze..

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa vidiš da ne mislimo,i da kažemo da se ta draž nikad neće vratiti...
ja čak mislim obrnuto,da će mi ubiti i ovo malo draži,i da točak vremena ide u tom pravcu da će ovi najbogatiji šugavci igrat ligaški sistem među sobom.....da se ne jebu sa osasunama,genkampima,hofenhajmima,sasuolima i readingom. :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

GialloRosso moze i tako.

Schlager da, to je samo pitanje vremena, kao sto je u kosarci vec.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To ce za 15-20 godina doci na nivo NBA ili tako nekih amerikanaca... Samo sto ce biti vjerovatno prva i druga evropska liga. Vise kesa, vece plate, veci spektakl.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 12:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tačno,otprilike tako,s tim što mislim da će u fudbalu to biti još radikalnije...prvi korak će biti garantovani ugovori na par godina,pa A licence i ostale p..č... materine :(

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da. Tipa bice 20 ekipa koje ce imati garantovano mjesto i mozda stave 4 mjesta za kvalifikacije, da se sirotinja bori.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

udarni flash u glavi,kad pomislim na taj nekadašnji adrenalin,je slika iz SPORT-a,koju pamtim i danas,kad čovjek stoji sa pečenim prasetom na ražnju pred marakanom i nudi ga u zamjenu za ulaznicu na Zvezda-Inter,četvrtfinale kupa šampiona,ne znam koje godine :( :(

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo sad krenuo da pronadjem kad je to bilo i naleti na 85/6 sezonu. Vidim Juventus igrao u drugom krugu protiv Verone, dvije ekipe iz iste zemlje, kako to?
http://en.wikipedia.org/wiki/1985%E2%80 ... ropean_Cup

Aa, Juventus bio sampion godinu prije, a Verona osvojila titulu u Italiju. Pa igrao i Juventus kao proslogodisnji sampion. :D

Evo Schlageru, 80/1 sezona.
http://en.wikipedia.org/wiki/1980%E2%80 ... ropean_Cup

:D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to je greška,na wicky,nije bilo šanse da budu tri kluba iz iste zemlje,,maximalno dva,i to u slučaju da je prvak evrope lani bio jedan,a šampion drugi..sigurno su juve i verona igrali kup uefa,ili tako nešto...uglavnom i te jedine sezone kad je verona bila šampion,igrala je isto sa zvezdom :lol: :lol: ..na marakani uzela 3-2,a u zemlji se podigla tolika frka kao da je od fljamurtarija izgubila,a ne od šampiona italije..ono,studio,specijalni gosti,propast fudbala... :-? :-? ....ne znam rezultat revanša,ali čini mi se da je zvezda ispala...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Znaci kupili mjesto. :D

Ne znam, u jednu ruku mozda taj sistem sa prvom i drugom Evropskom ligom i ne bude toliko los. Zamisli sad 20 najjacih klubova u Evropi igraju svaki vikend...To bi prstalo na sve strane.

U drugoj ligi igraju manje atraktivni klubovi tipa Valencia, Tottenham, Leverkusen, Lyon, Atletico, Inter... :D I da se moze napredovati iz druge u prvu, npr. 2-3 da idu a iz nacionalnih liga gdje igraju levati da se po jedan plasira u drugu evropsku.

Dobra starina Slager ce sigurno zakljuciti da bi to bio sistem slican nekadasnjoj saveznoj i republickim ligama. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ispali....1-1.....jesi zapamtio neku a da smo prošli :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

a ovih utakmica zvezda-inter se sjećam kao da je juče bilo...na meazzi dobio inter 2-1,uz krvnički udarac altobelija nogom u glavu simeunovića :( :(

čitava država nije mogla dočekat da prođe 14 dana do revanša na marakani da ih zvezda satare,i osveti se i za simeunovića...100 000 je planulo u par sati,a da je moglo i 500 000 bi..

ne trebam ni reć da je muraro dao gol u prvih 10 minuta,da inter više nije prelazio centar,i da se i tako i završilo,a da sam ja plakao :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Feb 2014, 13:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa nisam ni rekao tri, vec dvije ekipe. :D To je ta sezona kad je Verona bila prvak, oni i Juventus (prevara) igrali.
A nije te godine Zvezda ni igrala KES, Sarajevo je. A Verona ispala od Juventusa. :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2014, 13:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

to je onda bilo ili nakon hejsela kad je juve bio šampion evrope,a možda čak i onda kad su hamburg i juve igrali finale keš (ne sjećam se ko je uzeo 1-0) :-? :-? ..jbg,niste se ni rodili tada,dobro da pamtim išta :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2038 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 102  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]