banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Nisam mislio na Ukrajinu i Ruse.

Poslednji put menjao Timotic dana 24 Feb 2014, 23:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Timotic je napisao:
Hertzog je napisao:
A bukvalno... Jesmo debili vekovima :lol:

mirdza je napisao:
Nikad u istoriji nam Rusi nisu nesto bitno pomogli, to je cinjenica ;)
A kako ono bi: "Ne dao Bog da te Rus brani, a Grk hrani!" Ili tako nekako ;)

Pa, kad ga nije briga za 46 miliona neradnika i kurvi, sto bi ga bilo briga za 10 miliona neradnika i kurvi.

Pišam mu se na vanjsku politiku kad jedan amerikanac udaljen hiljadama kilometara od te Ukrajine vidi nekakav interes u njoj a on u svom dvorištu ne vidi.
Ali OK...on je "duboko zabrinut"

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
pa 10 mil rusa je u ukrajini.....i umjesto da kaze puj pike ne vazi nista, moje je sve do pola Kijeva al evo necu Kijev u znak dobre volje on poslao babe i djedove pred opstinu u Harkov ......

aaaaa ti mislio na nas....poklopilo se cifrom...a da smo neradnici jesmo.....kurve...hmmmm

Poslednji put menjao _Krol_ dana 24 Feb 2014, 23:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislio je na 10 miliona Srba

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:39 
Veteran
Veteran

A kad sutra zarati sa pola svijeta ko će mu čuvati leđa nego mi Srbi. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:42 
Veteran
Veteran

Ovaj ode malo na druženje sa Mirom i Snoudenom.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=816191

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
aaaaa ti mislio na nas....poklopilo se cifrom...a da smo neradnici jesmo.....kurve...hmmmm

Samo sto to ne mislim stvarno, nego reagujem na prethodnu generalizaciju koja se ponavlja vec nekoliko puta na temi.

Od "nece Putin dati Ukrajinu" za 3 dana stiglo se do "ma bas Putina briga za neradnike i kurve".

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:48 
Stara kuka
Stara kuka

vjerovatno granicna policija neda da izadje iz Ukrajine pa sjedi u bazi i vijecaju kako da ga u gepeku prosvercuju preko grane :D......sta je crnomorska fllota za nadrkanog carinika....ili putin ceka dio od 22 mil dolara koliko kazu da je odnio u kesu.....izronili taj podataka iz bazena u vili :D

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka

Timotic je napisao:
krol2 je napisao:

Samo sto to ne mislim stvarno, nego reagujem na prethodnu generalizaciju koja se ponavlja vec nekoliko puta na temi.

Od "nece Putin dati Ukrajinu" za 3 dana stiglo se do "ma bas Putina briga za neradnike i kurve".

ako ceka da mu sami dodju na koljenima moliti pare onda mu svaka cast..zaista ne znam stanje Ukrajine,izgleda da je ko moj kucni budzet....iduce sedmice trebaju 18 milijardi dolara ili bankrot :D..ako se i on dozvao pameti pa ih vuce za usi bez zveckanja oruzjem onda razumijem .....a ako sjedi i nista ne radi onda jebem i njega i Rusiju

ali prije mislim da je ovo drugo....nece ni maketi.....rus je slaven ko i mi,kad jurne krv u lice jebe mu se sta ce biti sutra......ovaj ne mrda danima....znaci pisi propalo

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
vjerovatno granicna policija neda da izadje iz Ukrajine pa sjedi u bazi i vijecaju kako da ga u gepeku prosvercuju preko grane :D......sta je crnomorska fllota za nadrkanog carinika....ili putin ceka dio od 22 mil dolara koliko kazu da je odnio u kesu.....izronili taj podataka iz bazena u vili :D

Vjerujem da bi on vec bio u Rusiji, da su Rusi uopste spremni da ga prime. :)

krol2 je napisao:
ako ceka da mu sami dodju na koljenima moliti pare onda mu svaka cast..zaista ne znam stanje Ukrajine,izgleda da je ko moj kucni budzet....iduce sedmice trebaju 18 milijardi dolara ili bankrot :D..ako se i on dozvao pameti pa ih vuce za usi bez zveckanja oruzjem onda razumijem .....a ako sjedi i nista ne radi onda jebem i njega i Rusiju

Sa sistemom kakav imaju, dzaba njima i 100 milijardi. Na kraju bi samo imali par novih bogatih politicara i tajkuna...

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 00:04 
Veteran
Veteran

Apatiju i ravnodušnost koju je Putin do sada pokazao prema sopstvenom narodu može se mjeriti samo sa Staljinovim komunizmom ali gledajući neke njegove ranije reakcije npr po pitanju Gruzije ili Čečenije gdje je žestoko reagovao iako su bile u pitanju dosta manje teritorije i neuporedivo manje ruskog življa nevjerujem da će to on olako da pusti, pre će biti da je ovo neki njegov potez koji mi još ne razumijemo, ja se ipak nadam veoma skorom odgovoru od njega na ova dešavanja.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ovo su vremena valikih društvenih i duševnih promjena.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 01:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
jebalo baku vi kod ociju coravi

cova se frisko ozenio mala gimnasticarka
ko da je njemu do ukrajine sad
prepone ga bole jedva hoda izjutra

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 06:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja i dalje ne vidim ni jedan razlog zasto bi se drugacije ponasao. Mala grije dobro, gas ce poskupiti a Ruje ce imati svoju drzavu u EU.
I sve to bez ulozene marke dinara. Djavlu bilo dosta ;-)

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Rusi kada su zbog nas ušli u rat, nakon toga dobili 80 i kusur godina komunizma. :)

Daleko je Sirija, Libija, ... ali Rusiji u neku ruku i neko vrijeme odgovara haos u Ukrajini zbog unutrašnjih prilika. Ako neko organizuje slične proteste u Rusiji dovoljno da kažu... Vidite šta se desilo Ukrajini i zgaze ih jače nego što su ranije. A da to ne izazove masovnije proteste.

Ako sada Zapad ne bude žalio evrića i dolarčića da podigne Ukrajinu, pa se počne tamo bolje živjeti... Eto podsticaja za proteste u Rusiji, prvom krirzom ili nezadovojlnom regijom.

Čak mi sve ovo liči na savremenu verziju napada Njemačke na Poljsku 1939. godine. Pola tebi, pola meni, samo što je to brzo prešlo u... ipak sve meni.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
The_new_Statesman je napisao:
Ja i dalje ne vidim ni jedan razlog zasto bi se drugacije ponasao. Mala grije dobro, gas ce poskupiti a Ruje ce imati svoju drzavu u EU.
I sve to bez ulozene marke dinara. Djavlu bilo dosta ;-)

Јутрос слушам да је Русија обуставила другу траншу кредита Украјини, и да је сад на лАмерима, ЕмЕмЕфу и ЕУ да ријеше проблем предстојећег неминовног банкрота Украјине. :) Значи канта кокица се једе у Кремљу и чека развој ситуВације...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 15:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ajd sinipe,ne zajebavaj ljude :lol:

prvo si pisao kako je ukrajina nešto drugo,kako rusi neće tu dozvoliti vršljanje,pa onda da je janukovič napravio navlakušu opoziciji pristajući na dogovor nakon čega će ih samljeti,pa onda da će rusija uzeti istok,pa da se čeka kraj olimpijade...

a sad kad je očito da se rusi neće ni počešat-sad majstorski jedu kokice u kremlju 8)

ali eto,sa ovom zadnjom teorijom se slažem,jer i mene zanima ko će sad nahraniti ove revolucionare.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nisam baš siguran da je Zapad spreman za neki novi Maršalov plan u Ukrajini. Da jesu ne bi im nudili pišljivih 670 miliona eura.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 15:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Ili Rusi mudro ćute i gledaju sa strane da se međusobno pomakljaju i bankrotiraju da bi im ovi dali finansijsku "pomoć" i zavukli im jednu vrstu vazalstva, ili Rus ne zna da se pomjeri dok mu ne počne goriti pod guzicom i dušmani ne dođu do Podmoskovlja (vidi se da smo "braća"....još nije vrijeme, još nije vrijeme, još nije vrijeme - e sad je kasno!)

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2014, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
ajd sinipe,ne zajebavaj ljude :lol:

prvo si pisao kako je ukrajina nešto drugo,kako rusi neće tu dozvoliti vršljanje,pa onda da je janukovič napravio navlakušu opoziciji pristajući na dogovor nakon čega će ih samljeti,pa onda da će rusija uzeti istok,pa da se čeka kraj olimpijade...

a sad kad je očito da se rusi neće ni počešat-sad majstorski jedu kokice u kremlju 8)

ali eto,sa ovom zadnjom teorijom se slažem,jer i mene zanima ko će sad nahraniti ove revolucionare.

Па пази, личило је на класичну навлакушу, е сад што је Јанукович испао много неспособнији него што се мислило... :) Ш'а да се ради. Ја никад нисам ни очекивао да ће Руси на тенковима да умарширају у Кијев (рекох раније) и док год нико не чачка Севастопољ, руску базу и гомилу Руса на истоку, очекујем изједање кокица... Јер ако се не ископају финансијски у року мјесец дана најкасније (опет према расположивим подацима) џаба им све. Једино је добро што иде прољеће и љепше вријеме. А знам како су Грузине Руси џебавали са економском блокадом и забраном увоза, и како су се ствари поправиле кад је дошла про-Руска опција на власт након Сакашвилија.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]