banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 135  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Feb 2014, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
ABIOLA AA A A A :D
CRNO ZLATO

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2014, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Sad naletio na stresan video:

https://www.youtube.com/watch?v=RncKkQK ... ata_player [ne mogu staviti na youtube].

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kada je ono Vo rekao da ce otici sa cela FSS, je li bi u decembru?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Hertzog je napisao:
Kada je ono Vo rekao da ce otici sa cela FSS, je li bi u decembru?

:lol: :lol: :lol: :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uuBXOPAS9n8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Iz tih razloga, obaveštavam fudbalsku i ukupnu javnost, da sam danas odlučio da ću u skladu sa statutom FSS, nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, sazvati redovnu skupštinu fudbalske organizacije, na kojoj ću se povući sa mesta predsednika FSS.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=746294

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
onakvi samo u sanduku izlaze iz saveza

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Taj nece otici dok je ziv.

Pretece me. :D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Volio bih da mi neko upuceniji pojasni jesu li ove delije stvarno u uvjerenju da je tole kriv sto 10 godina ne mogu proci nijedno pretkolo u evropi,ili su samo potplaceni da ovim transparentima skrecu paznju da je krivac za sve na nekoj drugoj strani,a ne u nesposobnim i korumpiranim upravama CZ? :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čuj oni plaćani :iconbiggrin: :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i retardiran covjek vidi da ovih toletovih zadnjih 6-7 godina partizan igra evropu bar duplo bolje nego zvezda...

ajd da je obrnuto,da zvezda tamo igra momacki,a partizan gubi ubjedljivim rezultatima,onda bih i ja vjerovao da je tole kriv za sve domace neuspjehe...

a posto nije tako,onda za ovako ponasanje tribine sever postoje samo dve mogucnosti,ili priglupost ili korumpiranost. :( :(

ma nebitno,tema je CZ,a ne navijaci...

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Šlager, jeste to u principu tako kao što kažeš, ali nije baš ni da su oni blistali u toj Evropi. Sjeti se sezone kad su ispali od onih mesara i bravara iz Šamroka, malo poslije toga poobarali su sve rekorde u ligi, uzastopnih pobjeda, neprimljenih golova i slično, pa reci je li to imalo sumnjivo? Sledeće evro sezone, Zvezda na pragu izbacivanja Bordoa, a Partizan može vilama zahvaliti što nije u Trumseu Tormzu ili kako već, primio 8 komada. Ta sezona je neregularna 100%, a slažem da je bilo Lukićevog proseravanja velikog, pa mi kod Pižona na Marakani centar nismo mogli preći pošteno na derbiju, sa igračem više cijelu utakmicu.
Drugo, to što je Partizan igrao stalno grupe EL, mada ih je igrao jako loše, je najviše zbog koeficijenta koji su nabili dosta ranije. Ali, da su bili kvalitetniji u većini sezona kad su osvojili titule, i da je bilo manje potresa kod njih u klubu, to je tačno. Samo, tačno je i da im se teško ko mogao uopšte i umiješati u borbu za titulu. Pa u onom derbiju, kad je tek došao Robi i stigao ih na tabeli, sudija je dopustio najstrašnije prebijanje Zvezdinih igrača, kad je i Evandru pukao list nakon pola sata, jer su ga Kamara, Smiljanić i Ilić nemilice tukli po nogama, čak i đonovima, a sudija gleda.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ala sta covjek napisa.ajd da nisam gledao obe utakmice pa bi rekao nesto,cuj imali srece sto nisu primili od tromzea 8 komada :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ko će znati šta se tu krije, ali bitno je reći da se posljednjih godina promijenio format kvalifiakcija pa je lakše doći u grupa LŠ i LE. Partizan je znao tu doći, ali onda baš ništa. Ali naravno, to je dosta bolje od nas, jer mi nismo mogli ni to, mada je lakše kada is prvak države pa imaš opciju da ispadneš u LE.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam sta se krije,ali ovako neostrascenom i sa strane,cini mi se da,dok je "vucica" i "toleta",uprave partizana i CZ mogu mirno spavati.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 15:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
To je sigurno.

Vrh

PostPoslato: 23 Feb 2014, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
mandrak je napisao:
ala sta covjek napisa.ajd da nisam gledao obe utakmice pa bi rekao nesto,cuj imali srece sto nisu primili od tromzea 8 komada :-?

Pa tako je bilo u prvoj utakmici, prštalo je oko vašeg gola, ako nisam posenilio u mlade dane.
Ja kažem da je Partizan vjerovatno zaslužio većinu titula, ali da drugi nisu uopšte ni imali šansu da se bore za titulu, jednostavno nije dopušteno, vjerovatno jer se preko Partizana vrtila opasna lova, gdje je masa njih mastila brke.
Zato će sad da bude veselo, ako Zvezda uzme titulu, u Partizanu će raspad na vidjelo, a Zvezdi će ionako otići Ninković, Lazović, Dauda i biće loši i jedni i drugi. Meni ta titula neće značiti ništa, ako se u Evropi bude opet igralo kao protiv onih Islanđana sa stomačićima.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 11:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sinoc sam gledao total socer na sosu pa je bio i izvjestaj sa zvezdine utakmice,kako je odigrao lazovic svaka mu cast.

gledajuci pokusavam da se sjetim koga ste vi prodali u zadnje vrijeme a da je dobar igrac i da igra u nekom jacem klubu(ne podjebavam)?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2014, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zavisi šta je jači klub.....u neki baš top nismo već poodavno, uvaljivalo se u Francusku(Ninkov, Spajić), Torino(Maksimović), Luka(Andrleht), Lekić(Osasuna). Najgore je što se parama od tih transfera uglavnom samo pokrivala licenca. Lazović bi stvarno mogao zabosti neki jači klub i dobar ugovor, a i zaslužio je.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2682 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 135  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]