banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Feb 2014, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Schlager je napisao:
apokalipto....borio bi se u redovima armije bih!

Negdje u okolini BL. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
tns,kakvi su sad ovo fazoni sa plenumima gradjana? :-?

jel to sviranje q,spisak lijepih zelja,kao one misice,mir u svijetu,gladni u africi...

ili to ima ikakvu,bar minimalnu, institucionalnu tezinu?

To je pravno pitanje. Pa ako zgodne pravnice ne smijes pitati, onda bar krola priupitaj :D

Ja se samo sjecam slicnih stvari iz 1992. ;-)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa Fahri bi za izbore dobro došlo da ga sada sruše. Osim ako ne završi kao Miško :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 20:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jesu li ono Sanaderu iz vana napakovali optužnicu?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 21:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Feb 2014, 21:36
Sukobi demonstranata i policije u Podgorici:

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/su ... -podgorici

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 21:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Eto, samo siptari i muslimani protestvuju :)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
potplacena bagra, jebala ih proljeca

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 08:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Referendum o nezavisnosti Škotske biće održan u četvrtak 18. septembra 2014.
[1] Nakon dogovora škotske vlade i vlade Ujedinjenog Kraljevstva,[2] 21. marta 2013. iznet je predlog Zakona o referendumu o nezavisnosti Škotske, koji definiše uslove za održavanje ovog referenduma.[3] Predlog zakona usvojen je u škotskom parlamentu 14. novembra 2013, a kraljica Elizabeta II dala je kraljevski pristanak 17. decembra 2013.[4] Glasači će na referendumu odgovarati na pitanje koje je formulisano u skladu s preporukama britanske Izborne komisije, a koje glasi:[5] Da li Škotska treba da bude nezavisna država? (eng. Should Scotland be an independent country?) Osnovna pitanja koja se razmatraju u referendumskoj kampanji tiču se privredne snage Škotske, njene odbrane, budućih odnosa s ostatkom Ujedinjenog Kraljevstva i članstva u međunarodnim organizacijama, posebno u Evropskoj uniji i NATO.

Nakon ovoga evropu će potresti lančana reakcija i nastanak desetak novih država;
Preporuke "dobronamjernih" diplomatija i prijatelja BiH - centralizovane države - jesu da se izbjegne mogućnost disolucije, odnosno da se učini sve kako bi se na vrijeme ukinuli entiteti. Podvučeno je da ako entiteti dočekaju nezavisnost Škotske onda je vjerovatno raspad države izvjestan!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 09:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Suknje znaci.
Stavljam paru da od toga nema nista.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 09:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
MZ ako hoće može u roku od 24h ukinuti entitete zato ta priča o odbrani RS ne pije vode isto kao što vode ne pije ni pokušaj ukidanja entiteta razbijanjem i paljenjem po Tuzli.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2009, 20:54
Huh, mnogo je stvari koje treba sagledati! Prije svega pa čak i na forumu potrebno je imati dovoljno intelektualno jake sagovorinke koji su odmakli malo dalje od popunjavanja loto listića i pakovanja origami ždralova. Teško je ocjeniti ko je ovdje "gurnuo" državu u haos mada zasigurno nije vatikan jer oni imaju prefinjenije metode, a svakako i rezervaciju 5. oktobar za operacije haosa. Njima nikada nije svanuo taj peti oktobar i obično na taj datum izvode "narodne" operacije npr, Augusto Pinoče, Slobodan Milošević i sve vezano za ugnetavače hrišćanskog duhovnog prostora.
Spoiler:
Papinska bula sadržavala je sljedeće odredbe:
Iz kalendara će se izostaviti 10 dana, tako da poslije četvrtaka 4. listopada 1582. slijedi petak 15. listopada.
Prijestupna je svaka godina djeljiva sa 4, osim godina djeljivih sa 100 kod kojih su prijestupne samo one djeljive sa 400.
Prijestupna godina ima jedan dan više od obične (koja ima 365 dana) koji se stavlja na kraju mjeseca veljače.
Uskrs će se odsad izračunavati po novom pravilu, vezanom za novi kalendar.
Prvi dan u godini bit će 1. siječnja.

Na djelu je klasična "aljekinova odbrana" koja ostavlja dovoljno prostora za naivčine da se prepoznaju u problemima koji dotiču svakog iznad prosječno situiranog menadžera, a o sirotinji da i ne spomenemo. Narodi u BiH imaju jednu sjajnu vremensku determinantu u mudrosti: " Ko preživi neka priča"! Najmanje tri puta su povodljivi srbi krenuli za idejama braće muslimana i hrvata i najmanje tri puta su te ekskurzije platili aranžmanima tipa Jasenovac, Kozara, Krvava Bajka, Goli Otok, Jastrebarsko, Republika Srpska Krajina, Vrovina i sve ostalo.
Treba sačuvati pamet prije svega i sagledati teren poput maestralnog Roberta Fišera jer u velikim partijama šaha koje se igraju na malim terenima nema pijuna za džaba!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Prije svega pa čak i na forumu potrebno je imati dovoljno intelektualno jake sagovorinke koji su odmakli malo dalje od popunjavanja loto listića i pakovanja origami ždralova.

nemoj tako,i mi manitua za trku imamo... :lol:

de ti manitu njemu odgovori na tom "dovoljno jakom intelektualnom nivou",a mi ostali se takticki povlacimo iz rasprave 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja cak ne znam ni praviti origami zdralove :(

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:28 
Pakovati, ne praviti...

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Jos gore

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Dodik protiv izdvajanja sredstva za sanaciju štete u Sarajevu
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... u-sarajevu

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 10:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:

ti si jos dobar,ja ne znam ni sta je origami...da ne bi googla malorije,mislio bih da je to sir za pizzu

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ljudi pišite ozbiljno. Na tragu smo da riješimo hiljadugodišnje probleme ovih prostora. Samo malo strpljenja. Ako ne danas, onda će sutra Dodik pregaziti Miljanovac i prvi put u nama poznatoj istoriji reći sudbonosno: "Kocka je bačena!"

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 13:00 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Konjovođa je napisao:
Referendum o nezavisnosti Škotske biće održan u četvrtak 18. septembra 2014.
[1] Nakon dogovora škotske vlade i vlade Ujedinjenog Kraljevstva,[2] 21. marta 2013. iznet je predlog Zakona o referendumu o nezavisnosti Škotske, koji definiše uslove za održavanje ovog referenduma.[3] Predlog zakona usvojen je u škotskom parlamentu 14. novembra 2013, a kraljica Elizabeta II dala je kraljevski pristanak 17. decembra 2013.[4] Glasači će na referendumu odgovarati na pitanje koje je formulisano u skladu s preporukama britanske Izborne komisije, a koje glasi:[5] Da li Škotska treba da bude nezavisna država? (eng. Should Scotland be an independent country?) Osnovna pitanja koja se razmatraju u referendumskoj kampanji tiču se privredne snage Škotske, njene odbrane, budućih odnosa s ostatkom Ujedinjenog Kraljevstva i članstva u međunarodnim organizacijama, posebno u Evropskoj uniji i NATO.

Nakon ovoga evropu će potresti lančana reakcija i nastanak desetak novih država;
Preporuke "dobronamjernih" diplomatija i prijatelja BiH - centralizovane države - jesu da se izbjegne mogućnost disolucije, odnosno da se učini sve kako bi se na vrijeme ukinuli entiteti. Podvučeno je da ako entiteti dočekaju nezavisnost Škotske onda je vjerovatno raspad države izvjestan!

zelja da se skoti odvoje..a onda moze i bosna laganini na 3 dijela..svako u svoj cosak..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
shakal je napisao:

Provincijalac
Spoiler:
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]