banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 14:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2014, 19:42 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Feb 2014, 19:43
Jel zna neko imali neke razlike u odabiru države na tvu na digitalnoj kablovskoj . Valjda kod drugih država ima vise kanala i epg.
Ako neko zna nek javi.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 22:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2014, 14:55
Ala ljudi moji, postoji inboks pa se tamo raspravljajte.. Ovde ima ljudi koji bi pročitali nešto drugo sem vaše rasprave.. :roll:

ivo89 je napisao:
Jel zna neko imali neke razlike u odabiru države na tvu na digitalnoj kablovskoj . Valjda kod drugih država ima vise kanala i epg.
Ako neko zna nek javi.

Koliko ja znam nema.. Ja sam izabrao Srbiju i imam sve kanale.. Neki dan sam išao u Eltu da pitam zašto nemam neke kanale (nisam znao da još nisu ni ubačeni, ali me nije ni pitala koje kanale nemam :lol: ) i rekli su mi da zemlju prebacim na Švedsku, jer nas još uvijek niko u svijetu ne priznaje za prenosnike digitalnih kanala.. Kod mene nema razlike, a ni kod većine mojih prijatelja tako da..

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
nepokoreni je napisao:
Pa šta? Duplo skuplji sa daleko kvalitetnijim kanalima i bez zatamnjivanja. Više ljudi potvrdilo.

Niti je duplo skuplji niti je bez zatamnjivanja. Zatamnjivanja srpskih kanala - nema samo u srpskom Totalu.
Dalje, da pojasnimo: Paket od 16 KM je sasvim solidan za nase prilike. Kvalitativno cak mnogo ispred vecine kablovskih operatera. U tom paketu su recimo 5 SK kanala, 4 FOX-ova kanala...

Gdje god pise Start, Total TV, Bonus W i Bonus A - imas:
http://totaltv.tv/TV/411/Raspored+kanala.shtml

OD besplatnih HD kanala imas:

Citiraj:
Das Erste HD 175 Bonus (A) kolažni
ZDF HD 176 Bonus (A) kolažni
ZDF Info HD 177 Bonus (A) informativni
ZDF Neo HD 178 Bonus (A) kolažni
Kika HD 179 Bonus (A) dječiji
Arte HD 290 Bonus (A) kolažni
Anixe HD 291 Bonus (A) kolažni
Eins Festival HD 292 Bonus (A) kolažni
Servus TV HD Oesterreich 293 Bonus (A) kolažni
Servus TV HD Deutschland 294 Bonus (A) kolažni

Kao novi korisnik imas kao i kod svakog operatera niz startnih pogodnosti, uostalom i na samoj web strani pise sta dobijas.
Htjedoh reci, da ne mora to da kosta - duplo. :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
ZDF Neo je jako dobar program, kamo sreće da smo njega dobili umjesto Voxa, također jedino mi nemamo Pro 7 i Sat 1.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 11:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Cardiff - Wigan 16H Sport 1 (Germany)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gazda1970 je napisao:
Cardiff - Wigan 16H Sport 1 (Germany)

Super stvar. Osim toga primjetio sam sažetke cijele Turske Superlige na Sport 1.de

Citiraj:
Sky D preuzima dio Sport1 kanala

Slika

Njemačko tijelo nadležno za konkurenciju, Bundeskartellamt, odobrilo je njemačkoj satelitskoj platformi Sky Deutschland preuzimanje manjinskog udjela na sportskom kanalu Sport1 koje je najavljeno u decembru 2013. godine.

Sky je objavio preuzimanje 100% vlasništva u produkcijskoj kući Plaza Media zajedno sa 25,1% udjela na sportskom kanalu Sport1 te Constantin Marketing od Constantin Sport Holdinga za 57,5 miliona eura.

Andreas Mundt, predsjednik Bundeskartellamta, kazao je da projekat spajanja ne daje nikakve razloge za zabrinutost odnosno dodatno jačanje njemačke platforme na tržištu.

Sport1 emituje istoimeni FTA kanal kao i nekoliko malih sportskih pay-TV kanala koje distribuiraju Sky Deutschland i druge platforme.

Izvor: Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 12:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2014, 12:25
Ima li iko kakve insiderske infoe o SK?
Šta se desilo sa onom presudom i hoćemol ga ikad više gledat na Elta-kabelu?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
drug je napisao:
nepokoreni je napisao:
Niti je duplo skuplji niti je bez zatamnjivanja. Zatamnjivanja srpskih kanala - nema samo u srpskom Totalu.
Dalje, da pojasnimo: Paket od 16 KM je sasvim solidan za nase prilike. Kvalitativno cak mnogo ispred vecine kablovskih operatera. U tom paketu su recimo 5 SK kanala, 4 FOX-ova kanala...

G:

U tom paketu od 16 km nema kanala iz Srbije kao ni kanala iz BiH ( sem Pinka BH ). Nema Nacionalne geografije,Discoveryja. Svega onoga što ima u osnovnom paketu većine kablovskih operatera. Svi ti kanali postoje u osnovnoj ponudi Elte na analognoj kablovskoj.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Nije tačno. U paketu od 16 maraka je deset naših kanala i bar isto toliko kanala iz Srbije. Pogledaj malo bolje ponudu na sajtu. Ja imam total bih i imam sve ovo za 16 maraka.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 14:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
faust79 je napisao:
U tom paketu od 16 km nema kanala iz Srbije kao ni kanala iz BiH ( sem Pinka BH ). Nema Nacionalne geografije,Discoveryja. Svega onoga što ima u osnovnom paketu većine kablovskih operatera. Svi ti kanali postoje u osnovnoj ponudi Elte na analognoj kablovskoj.

Imaš više srbijanskih kanala nego BH, imaš NG, Discovery, 3-4 Viasat-a, History. Plus tri Fox-a, sve SK i x drugih kanala kojih nema na Elti. Nema tv Slon al' jbg.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
_зока je napisao:
Imaš više srbijanskih kanala nego BH, imaš NG, Discovery, 3-4 Viasat-a, History. Plus tri Fox-a, sve SK i x drugih kanala kojih nema na Elti. Nema tv Slon al' jbg.
Da da, nema ni TV TK, a ni ove , tv maglaj, a ipak drže 16KM cijenu paketa, kako to m.jku mu ?

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 15:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
drug je napisao:
nepokoreni je napisao:
Pa šta? Duplo skuplji sa daleko kvalitetnijim kanalima i bez zatamnjivanja. Više ljudi potvrdilo.

Gdje god pise Start, Total TV, Bonus W i Bonus A - imas:
http://totaltv.tv/TV/411/Raspored+kanala.shtml

OD besplatnih HD kanala imas:

Citiraj:
Das Erste HD 175 Bonus (A) kolažni
ZDF HD 176 Bonus (A) kolažni
ZDF Info HD 177 Bonus (A) informativni
ZDF Neo HD 178 Bonus (A) kolažni
Kika HD 179 Bonus (A) dječiji
Arte HD 290 Bonus (A) kolažni
Anixe HD 291 Bonus (A) kolažni
Eins Festival HD 292 Bonus (A) kolažni
Servus TV HD Oesterreich 293 Bonus (A) kolažni
Servus TV HD Deutschland 294 Bonus (A) kolažni

Kao novi korisnik imas kao i kod svakog operatera niz startnih pogodnosti, uostalom i na samoj web strani pise sta dobijas.
Htjedoh reci, da ne mora to da kosta - duplo. :wink:

+1

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 21:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Par posljednjih postova, na ovoj temi, su samo dokaz, da u dragoj nam Elti, trebaju hitno presaviti tabak i ozbiljno se posvetiti poslu koji rade. Na prvom mjestu je odnos prema korisniku, koji je na najnizem mogucem nivou, pa onda na drugom mjestu je uvodjenje u ponudu onih kanala - koje ima vecina kablovskih operatera, pa i oni konkurentski, kao sto su FOX-ovi kanali ( m:tel, Total, Telrad...)
i kanali HBO paketa ( m:tel, Total ). Sve ostalo je manje bitno.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Od sutra u svim ipTV m:tel paketima neće biti B92.. Jel u Elti ostaje ili...? I jel iko ima B92 info? Kakav je taj kanal i jel planiraju da ga ubace u programsku šemu?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

B92 Info je informativni kanal koji se uglavnom bavi vijestima. To se po nekom mom tumačenju odnosi na IPTV operatere ne na kablovske. Bilo kako bilo oni imaju drugačije određen ugovor a Elta-Kabel ima svoj važeći ugovor. Ne bih volio da ostanemo bez B92 (barem zbog "Utiska nedelje" ako ni zbog čeg drugog). Ako nam ga kojim slučajem isključe nek i nama dodaju B92 Info (na njemu ide repriza iste emisije rano ujutro (nepovoljno za zaposlene) ili opet dosta kasno oko 1 sat navečer.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gledam sad BlicNet ponudu.. Od kanala koje mi nemamo oni imaju (od ovih kvalitetnijih): Crime & Investigation, Investigation Discovery, Discovery Science, Extreme sports i naravno Playboy TV i Hustler TV ;) .. Ali kod njih nisu svi kanali u osnovnom paketu kao kod nas.. Šta preporučujete: BlicNet ili Eltu?

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 18:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Zna li neko da li veceras ima NBA prenos na elti ??

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
vladx99 je napisao:
Gledam sad BlicNet ponudu.. Od kanala koje mi nemamo oni imaju (od ovih kvalitetnijih): Crime & Investigation, Investigation Discovery, Discovery Science, Extreme sports i naravno Playboy TV i Hustler TV ;) .. Ali kod njih nisu svi kanali u osnovnom paketu kao kod nas.. Šta preporučujete: BlicNet ili Eltu?

Ima Investigation Discovery na elti,i bolja ti je eltina ponuda nego blicova bar po meni ;)

vojopd je napisao:
Zna li neko da li veceras ima NBA prenos na elti ??

Nema,trazi na netu..

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 20:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vladx99 je napisao:
Od sutra u svim ipTV m:tel paketima neće biti B92.. Jel u Elti ostaje ili...? I jel iko ima B92 info? Kakav je taj kanal i jel planiraju da ga ubace u programsku šemu?

Iskreno se nadam se da ovo nece vaziti za Eltu. Ako se pak desi da se Grci povuku sa svih operatera, onda postaje poptuno jasno da su vec utvrdili pazar u RS/BiH.

Nekome slijedi vlasnicka transformacija.

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2014, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Hmmm, možda ne odmah jer nisu napisali obavještenje, ali kad im istekne ugovor...
Ipak piše:

Citiraj:
...zbog nedobijanja saglasnosti od kompanije B92 za reemitovanje ovog kanala na području BiH.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]