CopyLeft je napisao:
Samo valjda će RTL Kockica uskoro biti dostupni i kablovskim operaterima. Global TV u sred BiH ih je već uveo kao i 8 novih Pinkova.
Pored Minimax-a, CN, Super RTL i Boomerang-a, nije potreban jos koji djeciji kanal. Prije sam za Ultru, tacnije Mini Ultru, bar su na srpskom jeziku.
escon je napisao:
CopyLeft je napisao:
Znam za Prvu i Prvu plus da zasad nemaju ambiciju ići dalje od Srbije i Crne Gore i
i bolje da nemaju, pa kao da nemate već dovoljno sapunica na domaćim kanlima??... gledam raspored od Prve i ne mogu da vjerujem da ljudi stvarno traže taj kanal
Pih, jos jedan strucnjak koji o kanalu sudi na osnovu pojedinih dijelova programske sheme. Svasta.

Bar je dobar dio programa u 16:9 ako nista drugo. Cak bi bilo bolje da ovi nasi na ATV- nisu ni kupovali pojedine emisije, vec da je Prva direktno usla u kabl. Ako nista drugo, bar bi ih vidjeli u isto vrijeme kao i u Srbiji.
Ja sam redovan na Bujosevicu i Ivanovicu, naletim i na Zvezdu, a znam da Tacno u 9, Svadbu i Zene, gledaju majka i sestra.
Nego to nije bitno, bitnije je kada ce stvarno kablovski operater se uozbiljiti i prestati nas maltertirati kantonalnim kanalima i kanalima sa jefitnim programima.
Dajte da se jednom progovori bar o HBO/Cinemax kanalima. Elta je medju rijetkim koja ih nema. O FOX-ovim kanalima, AXN-ovim kanalima, kakva je sudbina price oko Sport kluba, vidim da se, na zalost, umrtvio i jedini forumas koji je trazio SciFi...Hajde da kucamo o ozbiljnim stvarima, a ne kojekakvim Kockicama.