banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
šlageru jel ti još živa partijska knjižica SDS-a ? :P

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma kolega nije bitna ni moja knjizica..ziva je naravno....,nije bitna ni ta visemilionska imovina...

nije bitno ni sto je on smijenio sds muslimansko-hrvatskim glasovima u skupstini sa dva svoja poslanika,uz pomoc tenkova sfora...ni da je tu vladu zdusno podrzao alija izetbegovic...

sve to nije bitno, bitno je da on brani rs od izdajnickog sds-a i da mu odusevljeni poklonici vjeruju.

vladace dok ne umre prirodnom smrcu,uvjeren sam u to....naravno "zato sto nema alternative,i zato sto su drugi jos gori i nesposobniji"...kako je samo majstorski plasirao to u vecinski broj uvaca!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vladaće dok god bude postavljao šatore ispred škola,vrtića,sportskih terena i pravio klopu za penzionere..

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ojha, javio se i Inzko, kaje more bidne da ce poslati trupe EU, ja ba sto je ovo sve nekako spontano. A lemi nije budala, nagrabio se, sad je vrijeme da popusi na izborima i da nestane sa lovom za koju smo mi bili ziranti :D.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kako je samo lijepo gledat ove svjetski "vazne" face tipa stipe mesic,tonino picula i ostali koji bi "mijenjali dayton"....

dayton za koji garantuje usa,rusija,francuska,kina,njemacka velika britanija....stipica bi to mijenjao malo,yebem mu misa njegovog!

te njegove rijeci imaju otprilike istu tezinu kao da ja zatrazim da se olimpijske igre odsad odrzavaju svake tri,a ne svake 4 godine! 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Vladace dok se nepojavi neko i kaze konkretno evo ovo je plan da nam bude bolje, uradicu to i to. R.S. cu zastiti tako i tako. A ne ovako kao dosad, opozicija trubi vlast nevalja, kao da mi to neznamo. Niko nepominje sta treba mijenjati osim guzica u foteljama.
Samim tim sto se opozicija nemoze dogovoriti o zajednickom nastupu, salje poruku da im je stalo do jebene fotelje a ne da ovom narodu bude bolje. Jadni smo mi sa njima i jednim i drugim.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Schlager je napisao:
ma kolega nije bitna ni moja knjizica..ziva je naravno....,nije bitna ni ta visemilionska imovina...

nije bitno ni sto je on smijenio sds muslimansko-hrvatskim glasovima u skupstini sa dva svoja poslanika,uz pomoc tenkova sfora...ni da je tu vladu zdusno podrzao alija izetbegovic...

sve to nije bitno, bitno je da on brani rs od izdajnickog sds-a i da mu odusevljeni poklonici vjeruju.

vladace dok ne umre prirodnom smrcu,uvjeren sam u to....naravno "zato sto nema alternative,i zato sto su drugi jos gori i nesposobniji"...kako je samo majstorski plasirao to u vecinski broj uvaca!

Strasno su izmanipulisani ti ljudi po TZ i Federaciji, uopste ne razumiju da ne mogu odlucivati u ime Srba i Hrvata.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:00 
Veteran
Veteran

veteran 1987 je napisao:
Vladace dok se nepojavi neko i kaze konkretno evo ovo je plan da nam bude bolje, uradicu to i to. R.S. cu zastiti tako i tako. A ne ovako kao dosad, opozicija trubi vlast nevalja, kao da mi to neznamo. Niko nepominje sta treba mijenjati osim guzica u foteljama.
Samim tim sto se opozicija nemoze dogovoriti o zajednickom nastupu, salje poruku da im je stalo do jebene fotelje a ne da ovom narodu bude bolje. Jadni smo mi sa njima i jednim i drugim.

Druze, nece se pojaviti niko !To dobro zapamti, mesija ne postoji, postojis samo ti tvojih 10 prstaa i ideja (stela ako je imas to ti je bonus). Od kukanjave nema selameta, na tebi je da ostanes ovde boris se, odes odavde boris se ili da cekas mesiju, koji nece doci.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne smijem vise ovako ujutro dolazit na forum i nervirati se zbog clanaka koje kolege kopiraju i u kojima stipica i picula "ukidaju dayton",a lemi prica o patriotizmu i odbrani srpske od sds-a....presaltavam se ne sportska borilista 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
ne smijem vise ovako ujutro dolazit na forum i nervirati se zbog clanaka koje kolege kopiraju i u kojima stipica i picula "ukidaju dayton",a lemi prica o patriotizmu i odbrani srpske od sds-a....presaltavam se ne sportska borilista 8)

http://www.pogled.ba/clanak/milanovic-d ... taru/45976

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
LemiGO je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Druze, nece se pojaviti niko !To dobro zapamti, mesija ne postoji, postojis samo ti tvojih 10 prstaa i ideja (stela ako je imas to ti je bonus). Od kukanjave nema selameta, na tebi je da ostanes ovde boris se, odes odavde boris se ili da cekas mesiju, koji nece doci.

Ma nekukam ja uopste, radim borim se, nije to tako lose ali vidim oko sebe puno stvari koje nevaljaju puno kriminala i sirotinje. Kao i to da imamo sve uslove da nam bude bolje a cini mi se da je gore iz dana u dan.
Carobnog stapica nema.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Schlager je napisao:
kako je samo lijepo gledat ove svjetski "vazne" face tipa stipe mesic,tonino picula i ostali koji bi "mijenjali dayton"....

dayton za koji garantuje usa,rusija,francuska,kina,njemacka velika britanija....stipica bi to mijenjao malo,yebem mu misa njegovog!

te njegove rijeci imaju otprilike istu tezinu kao da ja zatrazim da se olimpijske igre odsad odrzavaju svake tri,a ne svake 4 godine! 8)

Mijenjanje Dejtona je cilj svega ovog,kao sto sam pisao u gomili drugih postova na ovoj temi.Kriza eskalira,i tu se saziva neki novi dejton,i pod uticjom stranaca nastaje normalna i funkcionalna drzava BIH.sustina

Schlager upravo ti garanti usa i njeni zapadni saveznici vec godinama rade na razbijanju dejtona, to je islo preko razgradnje aneksa 4 sporazuma,komad po komad nadleznosti se otkidao od RS i prenosio na BIH.....i onda dolazi 2006 takozvani aprilski paket koji je trebao da sve ono sto je silom preneseno na BIH bude i upisano u ustav i tako konacno dejtosnki ustav BIH bude bacen u kantu za smece.Ali na svu srecu zahvaljujuci Harisu Silajdzicu i Mirku Blagojevicu ne uspjevaju da proguraju aprilski paket.Iako su i sds i dodik prihvatili smrtnu presudu RS

Tako da i danas vazi izvorni dejtonski ustav iako je formirano gomila institucija na zajednickom nivou koje nemaju ustavnu podlogu,znaci neustavne su i nezakonite.

Jedina promjena dejtonskog ustava BIH je bilo prihvatanje arbitrazne odluke za Brcko,tako da je u onaj aneks 4 iz dejtona dopisano da postoji i distrikt Brcko..to je Dodik odradio 2009 i ukinuo medjuentitetsku liniju kroz distrikt

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mozda sam ja malo previse niskovoltan,pa bi mi trebalo podrobnije objasniti zasto bi usa napravile dayton onakvim pritiskom,pa ga sad na sve nacine minirale dok nas mile spasava od toga.

ma necu vise o politici nedjeljom,i ovo je previse...kolega,nastavicemo sutra :D

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Na prvim stranama je objasnjeno zasto ekonomija i bjeda ne mogu ujediniti etnicke grupe u gradjane ;) Ja bih volio da je drugacije ali je to nemoguce uraditi od sredine ili izvana. Samo od 0. Bosnjacka politika je poslije Daytona
oblikovala srpsku i izgubuli smo 15 g. Sad se ponavlja ista greska - ako zelis s nekim zivjeti zajedno ne mozes ga pljuvati, vrijedjati i gaziti.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I da, za sporazum o izmjeni Dejtona treba mnogo ozbiljnija prprema od ove ( a koja to I nije vec je stranacka borba u F.). U ovom trenutku Dejton je moguce izmjeniti samo ratom.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Stipe je relikt vremena u kojem je zli Sloba protivnik razuma i denokratskog svijeta i u kojem nestrpljiva americka administracija lomi stvari preko koljena tvrdom moci. U medjuvremenu mnogo toga se izmjenilo a Stipicu satire gerontokratski kompleks marginalnosti. Preciznije, prdi u ladnu vodu i prica ono sto se dopada njegovim bivsim politickim saveznicima.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Da okrenemo na malo ozbiljniju stranu priče

Citiraj:
BEOGRAD, 7. februar 2014, (Njuz) – Poznati srpski anarhista Boban Tatić demonstrativno je danas u 12:05 u svom stanu zapalio džoint u znak solidarnosti i podrške sa protestantima u Bosni i Hercegovini.

Tatić je pred novinarima zapalio džoint i napisao upečatljiv status na Fejsbuku koji glasi: “Počelo je”.

- Želeo sam da se na ovaj način solidarišem sa svim buntovnicima u BiH koji ne dozvoljavaju da ih režim i kapitalisti tlače, već preuzimaju svoju sudbinu u svoje ruke i streme stvaranju boljeg društva za sve, sa jednakim šansama i slobodom za svaku jedinku. Otkad su počeli protesti, neprestano u znak podrške puštam muziku RATM, Dubioze kolektiv, Boba Marlija, Frenkija i Blek flega – rekao je Tatić novinarima u svom stanu.

Ovaj mladi anarhista neprekidno na Tviteru i Fejsbuku poziva ljude da se pridruže njegovom buntu i zapale nešto, “makar nargilu ako nemaju džoint”, jer je, kako kaže, vreme za čekanje – isteklo.

- Sada je trenutak da pokažemo svu svoju revoltiranost i pošaljemo poruku protestantima u Bosni i Hercegovini da smo uz njih. Ako niste odavno na Fejsbuk stavili pesmu Anarhija All Over Baščaršija, ovo je pravi momenat da to uradite. Jedan svet, jedna borba! – rekao je Tatić na kraju svoje konferencije.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Dačić: U BiH ne samo socijalni, već i politički zahtevi

Slika

Predsjednik vlade Srbije Ivica Dačić ocijenio je da situacija u BiH pokazuje koliko je mir izgrađen u regionu "krhka tvorevina" i koliko je malo dovoljno da dođe do destabilizacije, te poručio da je zato bitno zadržati političku stabilnost Srbije, ali i Republike Srpske.

"Jer, vidite da tu nije samo u pitanju socijalna kategorija protesta, imate i određene političke zahteve koji idu ka tome 'jedan čovek jedan glas', što ide ka ukidanju entiteta, prava naroda u BiH, što otvara ceo jedan začarani krug. Zbog toga je i bio rat u BiH", rekao je Dačić u intervjuu Glasu Amerike.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
musakica je napisao:
Poziv Merkelici za pomoć

Slika

ALLE ALLE. SOS Sarajevo! 7. Februar 2014: Erstmals seit dem Krieg 1992-1995 brennen wieder Gebäude in Sarajevo! Dieses Mal rebelliert eine Bevölkerung aus Not und Wut. Auch in Tuzla, Zenica und anderswo.
WIR haben die Opfer im Krieg allein gelassen, 100.000 Ermordete lang, Zehntausende Vergewaltigte.
WIR haben die schlimmsten Konzentrationslager seit den Nazis geschehen lassen.
WIR haben Srebrenica zugelassen.
WIR haben nach dem Krieg ein verwüstetes Land allein gelassen.
WIR haben die Menschen seit 20 Jahren verelenden lassen.
WIR haben in Bosnien Zustände wie in Bangladesh zugelassen - mitten Europa.
WIR haben das Land amputiert, wir (auch die Deutschen) haben es aufgeteilt.
WIR überlassen - bis heute - vergewaltigte und veramte Frauen ihrem Trauma.
WIR haben Alte und Invalide auf dem Gewissen - so wir eines haben.
WIR sind mitschuldig, wenn Waisen, Witwen, Alte und Kranke früher sterben, weil sie sich keinen Arzt leisten können.
WIR - WIR SOLLTEN UNSEREN ZYNISMUS STOPPEN
WIR MÜSSEN BOSNIEN HELFEN - ENDLICH RICHTIG HELFEN

Heljp Baznija pljiz :lol: :lol: djenosajd :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2014, 12:06 
Veteran
Veteran

manitu uci da svira je napisao:
LemiGO je napisao:
veteran 1987 je napisao:

Na prvim stranama je objasnjeno zasto ekonomija i bjeda ne mogu ujediniti etnicke grupe u gradjane ;) Ja bih volio da je drugacije ali je to nemoguce uraditi od sredine ili izvana. Samo od 0. Bosnjacka politika je poslije Daytona
oblikovala srpsku i izgubuli smo 15 g. Sad se ponavlja ista greska - ako zelis s nekim zivjeti zajedno ne mozes ga pljuvati, vrijedjati i gaziti.

Ja sam kazem da treba raditi na sebi ne cekati niti biro ni politiku, sto se tice suzivota, neka zivi svako u okviru onoga sto smo se dogovorili to je sad Dejton, problem je sto ova dole federacijska fukara hoce Bosnu za sebe a ovo im je jos jedan od nacina kao lafo mi hocemo pravdu, ma hoce oni da ne kazem sta. Nece da protestuju protiv pravog problema a to je ekonomska i vojna okupacija zapada, ja licno mogu samo da kazem neka njima njihovih zlatnih kasika, a ovog naseg zvizgova ako neko treba da skida skidacemo ga mi Srbi na nacin kako hocemo , a ne da mi neka fukara bajro, hajro odredjuje sta da radim i kako da zivim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]