banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Pih, gotovo i ovo... O cemu cemo sutra?

Iskrsnut će nešto novo.Šta se bojiš nismo mi šveđani ili norvežani :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Radoncic razbija SDA Dudakovicevo gnijezdo, ovo mu je sad najbitiniji kanton, TZ i ZE je betonirao :D
http://www.biscani.net/evo-koji-su-to-1 ... iz-bihaca/

ovo je već konkretno...

Sa ovim zahtjevima se i ja slažem.
Citiraj:
3. USKLAĐIVANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU TAKO DA NAJVIŠA PLATA NE SMIJE PREĆI VISINU 3 PROSJEČNE PLATE U PROIZVODNOM SEKTORU

4. USKLAĐIVANJE PLATA U JAVNOM SEKTORU PREMA VISINI STRUČNE SPREME

6. USLKAĐIVANJE BUDŽETSKIH IZDVAJANJA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU IZ BUDŽETA NA SVIM NIVOIMA
VLASTI SA STANDARDIMA EUROPSKE UNIJE

7. USKLAĐIVANJE OBRAZOVNIH STANDARDA NA SVIM NIVOIMA OBRAZOVANJA SA STANDARDIMA EUROPSKE UNIJE

8. USKLAĐIVANJE BROJA ZAPOSLENIH U JAVNOM SEKTORU SA STANDARDIMA EUROPSKE UNIJE

10. UKIDANJE SVIH DODATNIH PRIVILEGIJA DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA

11. UKIDANJE DODATNOG FINANSIRANJA POSLANIKA I ZAPOSLENIKA U ORGANIMA UPRAVE NA OSNOVU RAZNIH KOMISIJA

12. UKIDANJE PLATA I OSTALIH PRIVILEGIJA SVIM POLITČARIMA NAKON ISTEKA MANDATA

Pogotovo ovi zahtjevi o finansiranju javnog sektora.
Realni zahtjevi i pomoći će ekonomiji.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Radoncic razbija SDA Dudakovicevo gnijezdo, ovo mu je sad najbitiniji kanton, TZ i ZE je betonirao :D
http://www.biscani.net/evo-koji-su-to-1 ... iz-bihaca/

ovo je već konkretno...

Kako rekoh na pocetku, ovo je sustina. Sve ostalo je internet ratnistvo i los spin partijskih infrastruktura. Realno, Mile bi bio ovde da ne zna o cemu se radi.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dok mi sef ne dodje iz bg i ne donese moje misljenje,zasad sam najblizi ovoj manituovoj opservaciji da je fahro izdominirao i popalio sve tamo.. 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Kako ce se ova steta namiriti...pa ovdje su u decembru jedva za plate skupili ? :(

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Kako ce se ova steta namiriti...pa ovdje su u decembru jedva za plate skupili ? :(

Shvatam da si jako zabrinut, evo i Filozof je

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:D
Zlatka L. obavezno uzimam - slusam kad me dobro boli glava pa mi trebam nesto da mi ispere i izblici vijuge. I brale moram priznat uvjek, ma sto posto uvijek radi. Ispere mi mozak tako da sam poslije ko nov.

Teska Demagogija je blagi izraz za ovu njegovu spiku iz 19 vijeka.

Slusam taj govor, tako prazan, to zastarjelo fraziranje i vremenom pregazeno razmisljanje.
Onaj dio o tome kako je on za ocuvanje vlasti, poretka, reda i zakona.

Pa to je i dovelo do ovoga bas to.
Ljudi oce da promjene te zakone tu vlast, taj red i poredak na kojem on uziva vec 20 godina a ljudi i zemlja propadaju i tonu u nepovrat.
Koja je to providna otrcana prica.

Svaka recenica mu je iz pre 1905 misaonog sklopa i ere.
Ovakve mentalne seme mogu samo jos u bosanskoj zabokracini proseprirat i ponekom smetljistu istorjije bujati.

Necu komentarisat motive i pozadinu protesta al mi je nesto upalo u oci i ocu napomenut.

Cudno je to kako se od prvog dana protesta kad se jos moglo vidjet dosta obicnog postenog svijeta na ulicama Tuzle i drugih gradova nigdje nije moglo vidjeti ni jedno vjersko lice sa protestantima.
U tim prvim momentima kad su socijalne teme, bijeda,nezaposlenost bile na udaru i kad nije jos bilo paljenja i razbijanja nigdje ih nije bilo.
Zasto nisu vjerska lica izasla da podrze svoj narod bar u drugim redovima ili tu negdje uz.
Ne moraju hodze biti prvi pred pendrecima, ali bilo je za ocekivat je da i oni dijele sudbinu svojih sugradjana i da su sa svojim narodom i medju njima jel.
Slabo sam ih nesto vidio... :wink: :wink:

Ili su oni sigurniji sa druge strane barikada. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
dok mi sef ne dodje iz bg i ne donese moje misljenje,zasad sam najblizi ovoj manituovoj opservaciji da je fahro izdominirao i popalio sve tamo.. 8)

Nemo' da se ljutiš, ali ponekad mislim da tvoj šef nema mišljanje ni o čemu osim o tome da bude siguran kandidat na listi za nivo gdje su lijepa primanja :(
A na čelu tako jake stranke.
Kako je samo mogao okrenuti ove proteste u svoju korist, a ovako SNSD ponovo pokupi poene jer je, kako Željka kaže, RS "zrelo demokratsko društvo".

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:

Realno boli mene dupe,Bosnje sebi pale ne meni...ali treba ovo i platiti...pare za obnovu treba traziti samo od Sarajlija,Tuzlaka i Zenicana..oni su jedini i pravli njesra...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Oborio je dve SDP i dve SDA vlade za sada, 4:0 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Choban

Kako je samo mogao okrenuti ove proteste u svoju korist, a ovako SNSD ponovo pokupi poene jer je, kako Željka kaže, RS "zrelo demokratsko društvo".

Ajd objasni,kako mislis da je tebao postupiti,bas me zanima?...meni ne pada na pamet nista...mozda je i najpametnije cutat,ako vec nemas sta pametno rec (ne ti,vec sds :D )

a i zeljkici bi bolje bilo da je cutila,samo iritira narod sa izjavom o uredjenosti rs...a ovaj milin pamflet mi je ponizavajuce i komentarisat..

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Feb 2014, 22:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

Ajd objasni,kako mislis da je tebao postupiti,bas me zanima?...meni ne pada na pamet nista...mozda je i najpametnije cutat,ako vec nemas sta pametno rec

a i zeljkici bi bolje bilo da je cutila,samo iritira narod sa izjavom o uredjenosti rs...a ovaj milin pamflet mi je ponizavajuce i komentarisat..

Pa Mile mora odigrati prijateljski sa buducim partnerom na drzavnom nivou. Nisi valjda ocekivao da izadje i kaze: Sve je to Radonicicevo maslo, pomoci cemo Zlatku i Bakiru. Buahahah :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što je SDS mogao iskoristiti.
Eto, šef ti dođe lovu manituu.
Ili planiraju opet koaliciju sa SNSD-om na nivou zajedničkih institucija.

Poslednji put menjao Choban dana 08 Feb 2014, 22:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
apokalipto je napisao:
apokalipto je napisao:

Realno boli mene dupe,Bosnje sebi pale ne meni...ali treba ovo i platiti...pare za obnovu treba traziti samo od Sarajlija,Tuzlaka i Zenicana..oni su jedini i pravli njesra...

Ako se ostvari ovo što smo zaključili za očekivati je da Fahro dobije donaciju za opravku porušenog plus debelu pozajmicu za nabavku oklopnih vozila opremljenih vodenim topovima i drugom opremom za suzbijanje i rastjerivanje demonstranata.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:

Cudno je to kako se od prvog dana protesta kad se jos moglo vidjet dosta obicnog postenog svijeta na ulicama Tuzle i drugih gradova nigdje nije moglo vidjeti ni jedno vjersko lice sa protestantima.
U tim prvim momentima kad su socijalne teme, bijeda,nezaposlenost bile na udaru i kad nije jos bilo paljenja i razbijanja nigdje ih nije bilo.
Zasto nisu vjerska lica izasla da podrze svoj narod bar u drugim redovima ili tu negdje uz.
Ne moraju hodze biti prvi pred pendrecima, ali bilo je za ocekivat je da i oni dijele sudbinu svojih sugradjana i da su sa svojim narodom i medju njima jel.
Slabo sam ih nesto vidio... :wink: :wink:

Ili su oni sigurniji sa druge strane barikada. :D

Vjerska lica su znala isto ovo o cemu i mi pisemo, a realno podrzavaju SDA. Zar si ocekivao da muftije ruse Bakira?
To je kao kada bi SPC nakon svih sporazuma i donacija ustala protiv Mile i izasla na proteste sa Ostrom nulom
Pazi, ovde je puno budala ali nisu svi ludi :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
Ako se ostvari ovo što smo zaključili za očekivati je da Fahro dobije donaciju za opravku porušenog plus debelu pozajmicu za nabavku oklopnih vozila opremljenih vodenim topovima i drugom opremom za suzbijanje i rastjerivanje demonstranata.
:lol:

1/1 :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Choban je napisao:

nist ja ne kontam sta ti pises,ozb?

mozda je i do mene...ali ni iz tvog (a pogotovo mislim da manitu to nije ni pomenuo),posta,ne kapiram sta je sds trebao uradit zadnja dva dana?

bolje je meni da sacekam svoje misljenje 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nego nesto razmisljam ako ikad u BL bude kakve parade, kladio bih se da ce Drazena biti na celu.
Evo nek Schlager stavi kvote

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:

Ja cu se uclaniti u svaku partiju koja bi moje govornicke i retoricke aktivnosti donirala sa dve tisuce maraka mjesecno. Kvalifikacije imam, nemam kriminalni dosije, jedino sam proklet za parama al to se da prikriti :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spijo@
Ima federacija jos dosta tehnike,nije ovdje sva prodefilirala...mislim da je pravi prikaz bio prije par godina u onoj akciji ''Gornja Maoca''..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]