banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
U Gorazdu nije bilo paljevine, a tamo je vlast ko ?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Stihijski linč nikad ništa ne riješava niti može riješiti jer nema jedinstvene misli vodilje. Pola ih i ne zna zašto je tu, pale i lome jer vide jedinstvenu priliku da lome, da kradu, da se izžive. Traje vrlo kratko.
Organizovan linč ima jasnu misao vodilju, mada je masa ne mora biti svjesna, masom se upravlja vrlo lako, kao u ovom federalnom slučaju.
Na isti način je počeo rat 1991, masa nije imala pojma, lako je probuđen nacionalni osjećaj a sa njim i sve ostalo. Juga se nije raspala nego je organizovano razbijena.

Sadašnje vladajuće strukture kao i tajkune iz sjenke se ne može tako lako zastrašiti niti otjerati u mišju rupu jer su duboko pustili pipke i postali moćni, toliko moćni da drže državne aparate u džepu.
Sve i da daju ostavke ništa se neće promijeniti jer sve ostaje isto.
Narod tu ama baš ništa ne može učiniti.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ovo je isto kao i za ono JMBG, ako neko vjeruje da je ovo spontano onda je stvarno naivan, mislim vise je i smijesno komentarisati te njihove zvrcke samo se tim bave. Kao unistili su nam velike sisteme, a nece da kazu kako je zapad to uradio kao u svim zemljama istocnog bloka, stim sto je ove navukao i da ginu to je bilo gratis. Ovu energiju sto su utrosili na paljenje javnih ustanova i automobila, mogli su da utrose na recimo okopavanje baste, ucenju neceg korisnog, kako se obija brava, kako nekog prevariti ili sta vec koga interesuje, a ne tu da pale javno vlasnistvo, fukara.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Nema to veze sa vlascu u kantonima.Cilj je da se nemiri prenesu na RS pa da Srbi sami odsjeku granu na kojoj sjede.A posle da se umjesaju stranci i da na nekom dejtonu dodje do novog ustava koji bi od BIH napravio normalnu drzavu kako oni kazu.

Vecina tog naroda jeste gladno i siromsano i to je njihov motiv izlaska ali organizatori i podstrekaci imaju politicke motive.Sarajevski mediji su uradili ovo,oni su u sofisticiranoj propagandnoj kampanji izveli ljude na ulicu

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:11 
Dobro ZorEn rece, blago se nasoj vlasti sa ovcama...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Joj ovaj Radončić :lol: Sva sreća on pošteno se obogatio. Plus Komšić koji se jadan trudi, ali nikad nije ima moć da djeluje

Citiraj:
The current chairman of the Bosnian presidency, Zeljko Komsic, said that politicians were to blame for the protests.

The problem "has been accumulating for several years, but the situation now escalated," he told FTV.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Milan je napisao:
Dobro ZorEn rece, blago se nasoj vlasti sa ovcama...

Ponekad sam sebe uhvatim u misli "Dodo,koji si ti car".Treba mu skinuti kapu bez obzira slagali se politički sa njim ili ne.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zapWitbpaqk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jkr2aaunoF8[/youtube]

Poslednji put menjao apokalipto dana 08 Feb 2014, 11:28, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ozna možda Mile i sam organizuje nerede u BL, da se sruši zgrada Vlade, pa da on i Stanković prave bolju i ljepšu :D

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pošto očito zasad od suvislih analiza još nema ništa (pozadina je još u magli i fazi nagađanja),mene zanima hoće li biti kakve akcije i danas? 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
mene vise zanima sta to zoran, milan i spijo vide sto ja ne vidim...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nemaju šta više paliti, ako ne pređu na grbavicu, bilino polje, tušanj...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
veteran 1987 je napisao:
A gdje bi po tebi trbalo stati. Kad padne mrtva glava. .

Ne po meni...al' revolucija je uspješna samo ako padnu glave. To je valjda opomena onima nakon revolucije da ne budu isti kao i oni prije. Ono, padaju one i sada, samo u tišini. Od bijede, siromaštva, gladi. Neko samo umre, neko digne ruku na sebe....al' toga nema u vijestima.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čeka se naredni Fahrin potez

Pazite kako na 20:15 reče za Čauševića "taj glupan"

http://www.youtube.com/watch?v=CgJCWk6eooI#t=837

Jasno je ko je sve organizovao, e sad meni nije jasno jel ovo samo Fahrina politička borba pred izbore, ili dio šire priče o prekompoziciji FBiH.

Gdje Manitu da se uključi :)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
lil' jon je napisao:

Zahtjevi su OK. Pozitivno sam iznenadjen.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
auf kako će samo reći "dobro, može" i nastaviti po starom

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobar im okidač za smirivanje, kada je već otišlo do granice... Zapaliti Arhiv i spin priče... Joj što ih boli što je RS mirna, kao i Srbija. Samo što zaboravljaju da je Srbija davno ovo prošla. 97-98 protesti. Pa onda 5. oktobar. I znaju ljudi kakve je to promjene donijelo. Plus što u Srbiji ni jednoj "ozbiljnijoj" stranci ne odgovaraju protesti. A i kod nas je Dodik demontiranje SDS-a gurao koliko god je mislio da treba... A imali smo i Septembar 93...
Tako da ovi u Federaciji dobro kasne u odnosu na nas. Ali mnogo manje kasne u odnosu na Arape i Turke :)

Samo neka klix&Co. nastavi sa potpirivanjem. Ok je kada treba nešto protiv Srba, ali odbije se to od glavu. Mada sumnjam da je slučajno dizana tenzija, da bi se tek tako ispratila dešavanja. Ako sada sve stane, tek je to dokaz koliko je ovo fino "spontano" organizovano. Ili neko čekao i iskoristio trenutak. Smirivanje počelo

Slika

Sjetite se rata, za malo emocija. Sjetite se kako je nekada bilo dobro u sarajevu. ZOI 84. Pa malo "gašenje" pričom o Arhivu. I onda, epilog protesta. Znači gotovo je, cilj postignut.

Neko je pisao ciljevi, ciljevi, ...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja ne vjerujem da je krajnji cilj ukidati RS, ali zapitajmo se ko dobija ako krene sad predizborna da je to povod. Naravno Dodo. Spominjali ste neki dan slučaj Zukurlić. Ako se lik kandiduje Mile će pobijediti , ovi iz opozicije ne trebaju ni postavljati kandidata. U prethodnom postu spomenuh da je jasno ko dan da iza svega u Federaciji stoji Fahro. Dakle Mile i Fahro izlaze kao dobitnici iz ovoga. Naravno sve ide uz blagoslov Amera, i njima njih dvojica najbolje odgovaraju.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je što u ovom buntu potlačenih okidač za spin nije bila nečija smrt. I bilo je zanimljivo sinoć uključenje reportera Al Jazeera koji spominje kako su ljudi u civilu uhvatili nekog protestanta i odvukli u haustor... pa se čulo jaukanje i šta već.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 12:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Koliko pratim na vijestima u Tuzli i Zenici danas nece biti demonstracija...jel to znak da se stanje smiruje ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]