banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 14:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Kako god covjek skonta ovdje nema promjene mirnim i demokratskim putem... Do sad su ovi u Tuzli mirno pokusavali bezbroj puta pa nista. Zato kad su poceli krsiti i lomiti (ne opravdavam, al izgleda da je to jedini nacin) ukenjase se u gace papci i dadose ostavke.

Kod nas je uvijek morala rijesavati kuka i motika sve svoje probleme, kakve demokratske price i picke materine. Samo ne dirati ono sto mi placamo i sto je nase, al guzonjine vile i dvorce, da. Pa ce sledeci doci pameti, ako ne i po njima oplesti opet dok god ne iskopamo nekog ko bi nas izveo iz ovih govana.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
evo možda samo djelimičnog odgovora ko stoji iza svega i ko je organizator, čini mi se da je samo u pitanju borba za političku prevlast:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CgJCWk6eooI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Richa@
Podnijeli su ostavke i? I sta ce sada ? Jel stvarno mislis da ce promjena vlasti u Tuzli biti preokret na bolje...aha oce,oce...spalili su vlastiti grad idioti....sada ce ga i platiti...i opet ce biti u kurcu u kojem su i bili prije protesta...kroz par dana cemo znati u sta ce ovo tacno prerasti,ovo nisu cista posla!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema veze nek ne bude bolje, opet po tim drugima oplesti (ne po javnim ustanovama, nego po "njihovoj" imovini). Ovi nasi politicari zive u paralelnom univerzumu i misle da su nedodirljivi (pogledati izjavu nase premijerke).
Po svemu sudeci jedini nacin su masovni protesti, od demkratije nema nista svjedoci smo vec nekih 19 godina.

Ne znam jel iko od vas bio u Bakincima, gdje nas vrli predCednik ima kucu, vocnjak itd.
Njegovu privatnu kuci, privatni vocnjak, privatnu vikendicu koju je dao na poklon Emiru Kusturici cuva policija koju placamo ja, ti, svi mi. Jel to nije bezobrazluk i bahatost. Pa momcino za svoje privatne potrebe uzmi pa plati privatno obezbjedjenje, koji ce kurac drzavna policija na tvom privatnom posjedu. Kucu i vikendicu cuvaju tri patrole danonocno, a vocnjak dve. O cemu mi pricamo ovdje!?

Poslednji put menjao richa dana 08 Feb 2014, 10:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
jel ti misliš da se masovnim protestom, "ruljom" može upravljati? nema šanse..stradaće i obična auta, radnje, kuće...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 09:59 
Bič božji
Bič božji

richa je napisao:
Nema veze nek ne bude bolje, opet po tim drugima oplesti (ne po javnim ustanovama, nego po "njihovoj" imovini). Ovi nasi politicari zive u paralelnom univerzumu i misle da su nedodirljivi (pogledati izjavu nase premijerke).
Po svemu sudeci jedini nacin su masovni protesti, od demkratije nema nista svjedoci smo vec nekih 19 godina.

pa tu i jeste srž problema, na njihovu imovinu ne možeš, jer policija to čuva po cijenu života, jasno se čulo juče u medijima, demonstranti su bez problema u sarajevu srušili i zapalili nekoliko zgrada, ali kada su krenuli prema BBI centru specijalci su razbili demonstrante, ista stvar u Bihaću, demolirali zgradu vlade, ali kada su krenuli na Hotel čiji vlasnik je premijer kantona, tu ih je policija prekinula od batina...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Richa@
Kako ce biti ista od demokratije kada dobar dio stanovnista to pravo na demokratiju i ne koristi ;) bar ne kod mene za vas ne znam...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
richa je napisao:

pa tu i jeste srž problema, na njihovu imovinu ne možeš, jer policija to čuva po cijenu života, jasno se čulo juče u medijima, demonstranti su bez problema u sarajevu srušili i zapalili nekoliko zgrada, ali kada su krenuli prema BBI centru specijalci su razbili demonstrante, ista stvar u Bihaću, demolirali zgradu vlade, ali kada su krenuli na Hotel čiji vlasnik je premijer kantona, tu ih je policija prekinula od batina...

I jel to u redu? Zar se ne trebamo boriti protiv toga.
apokalipto je napisao:
Richa@
Kako ce biti ista od demokratije kada dobar dio stanovnista to pravo na demokratiju i ne koristi ;) bar ne kod mene za vas ne znam...

Koristimo mi svi svoje demokratsko pravo na izborima, ali nasi politicari su toliko kriminalizovani i nemaju straha da se izgleda vode parolom "Kad su mogli ovi prije nas krasti, mozemo i mi". Dok im ne utjeramo strah u kosti od nas i demokratije nema nista. ;)

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:07 
Bič božji
Bič božji

richa je napisao:
richa je napisao:

apokalipto je napisao:
Richa@

Koristimo mi svi svoje demokratsko pravo na izborima, ali nasi politicari su toliko kriminalizovani i nemaju straha da se izgleda vode parolom "Kad su mogli ovi prije nas krasti, mozemo i mi". Dok im ne utjeramo strah u kosti od nas i demokratije nema nista. ;)

pa naravno da nije, ali zato ovakvi protesti i jesu totalni promašaj, sva imovina koja je juče popaljena kupljena je narodnim parama, a moraće je kupiti i izgraditi ponovo, jer bez nje nema rada...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
drug je napisao:
veteran 1987 je napisao:
Neznam jeste li upratili ali sinoc od 20h se desio veliki prasak u izvjestavanju federalnih medija. Nezadovoljni gradjani, demonstranti, siromasni i opljackani su naprasno postali huligani i divljaci i razularena rulja.

Bravo =D>
Toliko su to naglo izveli da ih covjek tako lako provali, da je to strasno. U tome su posebno prednjacili TV 1 i Face, tako da su ovi Tuzlanski lokalci ( Slon, i tome slicno ) sto se solidarisase s masom, ostase pogubljeni u vremenu i prostoru.

Nego, ko ce sada platiti stetu, zapaljene kantonalne i gradske skupstine, zgrada Predsjednistva itd. Narod?

Platice ova sirotinja sto je i rusila. Nove zgrade i nova auta. Ovi kriminalci na vlasti ce se kroz namjestene tendere ponovo namlatiti para. I svi zadovoljni. Sirotinja jer je kao nesto uradila, ovi kriminalci takodje jer su dobili nove poslove i tako u krug. Hljeba i igara.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Spoiler:
richa je napisao:

apokalipto je napisao:
Richa@

pa naravno da nije, ali zato ovakvi protesti i jesu totalni promašaj, sva imovina koja je juče popaljena kupljena je narodnim parama, a moraće je kupiti i izgraditi ponovo, jer bez nje nema rada...

Sta onda raditi?
Negdje moramo nesto zrtvovati za bolje sutra, jer ocigledno da ovakav demokratski put ne ide. Kod nas politicari nemaju ni trunke morala i stiga, ako da jedini nacin da ih natjeramo da rade svoj posao je da im utjeramo strah, ja drugi nacin ne vidim.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:21 
Bič božji
Bič božji

zna se šta je građanski neposluh, prikupljnje potpisa za vanredne izbore itd, puno je demokratskih metoda, rušilački pohod u ovako siromašnoj državi je totalno glup i nepotreban potez...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

richa je napisao:

Pazi kriminal je na nivou cijele BiH...tu nema dileme,ali ovo ima tendenciju da preraste narodno nezadovoljstvo i da se prica okrene skroz na drugu stranu...u prosla 2-3 dana vec se cuju neke zabrinjavajuce izjave Bosnjackih politicara...ovo rusenje 100 % nije rijesenje..na ovakav nacin se nista nece postici sem da ce i ono malo para sto je ostalo za kakvo takvo normalno funkionisanje drzave biti preusmejreno na popravljanje ove stete...a i kada se budu ponovo krecile ove iste popaljene zgrade opet ce se neko ugraditi...alternativa se gradi na drugaciji nacin...a ne na oooooruk fazon i praznu retoriku i parole bez logike...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj al' serete o ukidanju entiteta i ugroženosti RS ovim protestima. Pa šta ako se okupe federalci oko te ideje? Može li se to desiti bez pristanka Srba iz RS? Kad će doći do podrške unutar RS toj ideji? Nikada.
veteran 1987 je napisao:
Platice ova sirotinja sto je i rusila. Nove zgrade i nova auta. Ovi kriminalci na vlasti ce se kroz namjestene tendere ponovo namlatiti para. I svi zadovoljni. Sirotinja jer je kao nesto uradila, ovi kriminalci takodje jer su dobili nove poslove i tako u krug. Hljeba i igara.
Hoće ali samo zato što će ovo stati na paljenju.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:35 
Citiraj:
Uz ovakav narod ova vlast nema šta da brine. Slobodno mogu da rade kao što su i radili zadnjih dvadesetak godina. Kradu, pljačkaju, bahate se. Mi ćemo "mirno i demokratski". Al' ste kupili foru....

x2

Sta je drzavi obnoviti par zgrada i dati nekoliko miliona, a za ovo "mirnim demokratskim putem", grohotom se smijem, zar jos ima ljudi koji vjeruju da ce doci vlast koju je briga za narod?

Ovako im se stavi do znanja da postoji rulja kojoj odgovaraju...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
_зока je napisao:
Joj al' serete o ukidanju entiteta i ugroženosti RS ovim protestima. Pa šta ako se okupe federalci oko te ideje? Može li se to desiti bez pristanka Srba iz RS? Kad će doći do podrške unutar RS toj ideji? Nikada.
veteran 1987 je napisao:
Hoće ali samo zato što će ovo stati na paljenju.

A gdje bi po tebi trbalo stati. Kad padne mrtva glava. Ili kad odkopamo arsenal. Onda nema stajanja....

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:48 
I vi se nalozili na to sto je par internet ratnika napisalo da treba ukidati dejton i RS...

Ljudi su izasli jer nemaju posla i novca, ne jer im je do rata...idiot je onaj ko misli da ce biti bolje ako se ujedine svi...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koji crni internet ratnici...to je vec sada zvanicni stav nekih partija ! Jucer se pisalo o tome...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
apokalipto je napisao:
Richa@
Podnijeli su ostavke i? I sta ce sada ? Jel stvarno mislis da ce promjena vlasti u Tuzli biti preokret na bolje...aha oce,oce...spalili su vlastiti grad idioti....sada ce ga i platiti...i opet ce biti u kurcu u kojem su i bili prije protesta...kroz par dana cemo znati u sta ce ovo tacno prerasti,ovo nisu cista posla!

Dok su palili zgrade kantonalnih vlada bilo je sve ok,2 dana su mediji u sarajevu pozivali i promovirali demostracije.Tek kad su vidjeli da je sve izmaklo kontroli i da su planule zgrade predsjednistva BIH ,sarajevski mediji pocinju da demostrane nazivaju huliganima,apeluju da se zaustave demostracije,da to nema veze sa pravim demostracijama itd

Dalje ,rad policije,interesanto naprimjer da je policija bila okupljena samo oko kantonalne vlade u sarajevu i drugde ali niko nije cuvao zgrade zajednickih institucija..ocigledo da je bilo planirano da se uniste kantonalne zgrade...pa se policija u jednom momentu povukla i prepustila demostrantima.

Ko imalo u kontinuitetu prati politicka desavanja zadnjih 20 god ,moze jasno da vidi da je pozadina ovih demostracija politicka....cilj je kako kazu u sarajevu stvaranje normalne drzave.....unitarne BIH

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 10:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
1992 su demostrirali za mir,nosili titine slike i jugoslovenske zastave a spremali se za rat,ljudi ne nasjedajte na ova projektovana i orkestrirana desavanja.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]