banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
мајсторе, је л` видиш ти како они са жаром пале своје институције?
шта мислиш како би палили по РС да им се пружи прилика?
јеси обратио ти пажњу мало на те људе са снимака, на заставе, амблеме и обиљежја која носе и шта узвикују?

не кажем ја, има ту народа којем је дошло до грла али самим тим лакше их је изманипулисати.
не постоји народна револуција и ви сте смјешни ако вјерујете у то. ко конкретно стоји иза овог још увијек није сигурно али чуће се и то.

и `92 су говорили рат је завршен прије 40 година па шта би?
а као што сам већ споменуо на једној теми кад је била слична дискусија, `92 није било толико ни гладних ни беспослених па крену рат.
сад је много лакше да се то деси него ономад а ови догађаји су и доказ за то.

мани се будалаштина, какви протести? избори су ти за пар мјесеци, кандидуј се царе ако немаш за кога да гласаш, нико ти не брани.
ја сам први за промјене али ОВО није начин и ОВО би сигурно дестабилизовало РС а ти ако си из хелсиншког одбора наташе кандић онда јебига, теби РС ништа не значи па ти ово не вриједи ни причати.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:30 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
gdje je onaj klauss, da nije nedaj bože...

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
valja neku tehniku na piku

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
superhik otvoren sam za misljenja, ali ipak se ne mogu sloziti. To je nesto za sta ljudi zivot dadose, sta nam u amanet ostavise. To je nase i ni milimetar od toga odstupiti. Druga stvar sto ima prostora da se situacija poboljsa ekonomski, sto je sada lose, a to politicari to koriste.

Ne ubacuj u istu recenicu ocuvanje RS, sto MORA, MORA BITI, i nema dalje, sa ekonomijom i stanjem u drustvu.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Situacija idealna za manipulaciju masom. Sad je najlakše probuditi u pojedincu najgore pod okriljem "viših ciljeva", a sam pojedinac nije svjestan svoje nesvijesti, kao ni onaj klinac sa slikom na instagramu.
Šta je pozadina svega pitam se.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Pele, u pravu si ti za mnogo stvari.

Prvo, nisam ja nikakav starni plaćenik, ja sam iz Banjaluke, rodjen sam u njoj, otac mi je bio u ratu. Vec neko vrijeme zivim u Srbiji. Dugo sam bio na istoku, ima ovde forumasa koji me znaju, i sve ja vrlo dobro znam. Uostalom, ova moja diskusija sa vama ide u pogresnom pravcu, nemoj da se neko sad pravi veci srbin od mene. Ja samo ukazujem na to da kad Milina murija tuce mi smo bjezali, oni danas nisu. Ja sam bio u onoj grupi Lesinara kad su nas tukli Milini tjelohranitelji u po Banjaluke, i od tada pa do sada mogu da ti nabrojim milion razloga kad smo dobijali po nosu od seljacine a da nikad nismo kako treba uzvratili. Sjecas se Picinog parka, sjecas se one porodice (zaboravio sam kako se zove) koju je murija tukla i otimala im njihovu zemlju ljetos tu kod Integre. Sjecas li se kako su ubili onog direktora zavoda za izgradnju BL. Sta je sa Borcem danas? Jel i to ok? Sta je uopste sa BL sportom? Meni se se to zgadilo kad sam skontao da je Mile zajebao sve sa tom pricom o Srpstvu.

I vidim ja da vi mene ne kontate, nema veze. Mladi ste.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
Ponovo gori zgrada Vlade KS, svi vatrogasci mobilizirani

Slika

http://m.klix.ba/vijesti/bih/ponovo-gor ... /140207125

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Citiraj:
Ma narodu je dozlogrdilo, sram da bude studente RS, danas je trebalo da i BL bude 1000 ljudi, zar je u RS nesto bolje, Dodika nas je zaduzio do guse, prodao sve sto je mogao prodati, nezaposlenost totalno, joj Dodo ala ces puci na izborima od svog Srpskog narode , protiv sam vandalizma ali prvih bih zapalio onu zgradu vlade u Banja luci u koju je ulozeno 220 milona km od toga koliko stvarno u zgradu a koliko Dodiku i njegovim poltronima. Dosta mi je Dodikovog Srbovanja, RS je tu nece nikud nestati dajte da zivimo da omladina ima buducnost dzaba nam i RS ako buduce generacije je napuste. A sad o Federaciji svaka cast obicnom narodu gladnom i napacenom, ovi Bosnjacki politicari koje vrtite od rata a i samom ratu su ucestvovali i istom doprinjeli nisu nista bolji. Treba nam mlada krv na politickoj sceni neko ko ce se boriti za bolji zivot, za ekonomski razvoj itd. RS je tu nece nestati kao i Bosna mani te se suplje price kojom nas zavode, RATNI POLITICARI DOSTA, HOCEMO RADNA MJESTA MAFIJO

:D

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Koga to citiras?

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
superhik je 100% u pravu...te price o ocuvanju RS mozete ladno da nabijete u dupe...ja nisam nikoga od demonstranata cuo da prica o srbima al sam sve i jednog politicara cuo kako sere o entitetima i krivnji onih drugih....i ovi ovde i oni tamo...svi su ista govna...to sto su nasa govna ne znaci da mirisu...fazon je samo kako ta govna izbacit napolje...u tuzli su pokazali kako a na nama je da mi pokazemo da li mozemo bolje...demokratski izbori koji ce bit nece nista rijesit ni ovde kao sto nisu nigdje u svijetu tako da ta prica jednostavno ne pije vode....

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo, procitao sam gomilu komentara na klix-u, na uglavnom svim bitnijim vijestima, nigdje nisam nasao da je neko pomenuo srbe, RS, ili nesto u tom kontekstu. Rijesili su da se najebu mame svojim politicarima, i jos jednom, i tu stavljam crtu, svaka im cast.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2014, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

superhik je napisao:
Pele, u pravu si ti za mnogo stvari.

Prvo, nisam ja nikakav starni plaćenik, ja sam iz Banjaluke, rodjen sam u njoj, otac mi je bio u ratu. Vec neko vrijeme zivim u Srbiji. Dugo sam bio na istoku, ima ovde forumasa koji me znaju, i sve ja vrlo dobro znam. Uostalom, ova moja diskusija sa vama ide u pogresnom pravcu, nemoj da se neko sad pravi veci srbin od mene. Ja samo ukazujem na to da kad Milina murija tuce mi smo bjezali, oni danas nisu. Ja sam bio u onoj grupi Lesinara kad su nas tukli Milini tjelohranitelji u po Banjaluke, i od tada pa do sada mogu da ti nabrojim milion razloga kad smo dobijali po nosu od seljacine a da nikad nismo kako treba uzvratili. Sjecas se Picinog parka, sjecas se one porodice (zaboravio sam kako se zove) koju je murija tukla i otimala im njihovu zemlju ljetos tu kod Integre. Sjecas li se kako su ubili onog direktora zavoda za izgradnju BL. Sta je sa Borcem danas? Jel i to ok? Sta je uopste sa BL sportom? Meni se se to zgadilo kad sam skontao da je Mile zajebao sve sa tom pricom o Srpstvu.

I vidim ja da vi mene ne kontate, nema veze. Mladi ste.

е па онда треба да будеш свјестан да сад није вријеме за такве ствари у РС и да би то одмах било дочекано коментарима буди се грађанска БиХ џа бу ла ла.
мени је драго што ово у РС није имало скоро никаквог одјека и што дословно изгледа као да се то дешава у некој другој држави.
сви смо ми свјесни гдје живимо и како живимо ал` опет, не треба срљати него паметно радити.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Daj mi buraz jedan predlog kako? Da srusis Dodika na izborima pa da dodje SDS? Jel to? Nemojte biti smjesni..

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

а кога ћеш ти бураз довести умјесто сдс и додика оваквим протестима?
дроњка? ћупа? пухала?

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
мени је драго што ово у РС није имало скоро никаквог одјека и што дословно изгледа као да се то дешава у некој другој држави.

35 ispisanih stranica za jedan dan na ovoj temi potpuno demantuje tu tvoju tvrdnju da ovo izgleda kao da se desava u drugoj drzavi...

veceras sam po prvi put pazljivo odgledao sve ove dnevnike i informativne emisije,i dvije stvari su mi bas u teskoj kontradikciji...prvo,vise je nego ocito da je ovo sve odlicno organizovano i da se vodi iz jednog centra....bez obzira sto je 95% ljudi tu iz najcistijih namjera,ne moze ovakva koordinacija biti slucajno,da ga hebes,i tu ima bar 5% onih koji dobro znaju sta rade!...da se bas danas pocne paliti sve odreda...zasto ne negdje juce,negdje danas negdje sutra...ne,u svim gradovima je bilo slicno kao jaje jajetu...organizacija vrhunska!

a s druge strane,iako ovo traje vec tri dana,niko ni naslutiti ne moze prave namjere organizatora....cak nijedna stranka ni ne pokusava parazitirati na ovome!

ima li ko od forumasa ikakvu suvislu ideju sta bi mogla biti ideja ovoga?

novi rat?

ukidanje kantona?

ili mozda i nema pozadine?

je li zaista taj fb postao tako mocno oruzje da se ljudi u tim grupama mogo ovako super izorganizovati?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:

35 ispisanih stranica za jedan dan na ovoj temi potpuno demantuje tu tvoju tvrdnju da ovo izgleda kao da se desava u drugoj drzavi...

толико исписаних страница имаш и на индексу, форуму б92 и слично.
сасвим је нормално да се догађаји у комшилуку коментаришу :)

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve trojicu bih zajedno zapalio i popisao.

Udariti, pokazati da se ne bojis, reci dosta je, natjerati ih da podnesu ostavke, raspisati izbore. Onog ko posle toga dodje na vlast natjerati da sudovi rade svoj posao, osloboditi medije. Jel ti covjece vidis koliko je sve ogrezlo u kriminal i korupciju? Sta se pravis lud jbt..

I ako treba zapaliti jebenu zgradu vlade, ionako su nas pokrali ko volove dok je izgradjena, mozemo je napraviti jos jednom.

Niko ne moze uhapsiti citav narod, a RS ce i dalje biti tu, ti i ja cemo je isto voljeti. Pa nije ona samo Dodikova ili Bosiceva ili bilo cija od njih, mamu im jebem u usta skrvbava!!

Vrh

Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
superhik je napisao:
Daj mi buraz jedan predlog kako? Da srusis Dodika na izborima pa da dodje SDS? Jel to? Nemojte biti smjesni..

a koga ti hoces na vlasti? daj konkretan prijedlog! ili si za anarhiju?

Vrh

Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pele mali,cini mi se da si malo dublje zagazio u problematiku od mene...sta je po tebi pozadina ovoga,sta se iza brda valja?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2014, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
je li zaista taj fb postao tako mocno oruzje da se ljudi u tim grupama mogo ovako super izorganizovati?

Jeste, zato sto zivimo u doba globalizacije, ne moras da ides vise na mitinge da bi nesto cuo, ne treba ti dnevnik. Zasto je ispalo ovako? Po meni najvise sto su juce i prekjuce bili mirni protesti, a policija maltretira narod, baca suzavce, ponasa se odvratno prema svom narodu. Vidio si onaj klip gdje drot prsce suzavcem studentariju koja mirno stoji ispred svog faxa. Dopizdilo ljudima bolan, gledaju Hrvatsku u EU, gledaju Srbiju na putu ka njoj, a kod nas i dalje Sejdic-Finci. Ja kontam da je to.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]