banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2014, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Ukazanje Nade Dubičke

http://cdn.makeagif.com/media/2-01-2014/G8W61H.gif

haha, umro sam

A Bosić se pravi mutav juče na presu kad su ga pitali. Takvom ne bi dao ni da mi bude predsjednik kućnog savjeta

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 11:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kako je to lako mogao okrenuti u svoju korist pa to nije humano.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Zlocinci, teroristi, kriminalci.
Eto to je SDS.

Ostali su samo kriminalci :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Kako je to lako mogao okrenuti u svoju korist pa to nije humano.

Nadu? Prosvijetli nas, nećemo prodati SDS-u :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trebao je otici kod nje u kabinet da joj se licno izvine. Tako "izvinut" je trebao sacekati pitanje novinara i onda se u ime sds-a izvinuti igracima i svim drugim koji su prisutvovali tom skupu. Bla. Bla.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 04 Feb 2014, 12:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cika Schlager, to ti je kao sto tebe sa jedne strane forumasice cijene, stuju i ljube a sa druge strane imas Turcina, NV-a i Sajina na kafi ;-) Depresivno, bre.

Ovo si sad rekao i nikad vise.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bitno je da nisam masio :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trebao je otici kod nje u kabinet da joj se licno izvine. Tako "izvinut" je trebao sacekati pitanje novinara i onda se u ime sds-a izvinuti igracima i svim drugim koji su prisutvovali tom skupu. Bla. Bla.

kod nas (Srba) izvinjenja ne prolaze, samo zakon sile

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
Spijo,ne znam jesam li dobro dočarao šta sam htio reć,ali ja nikad neću upast u zamku da kažem Škrbić je SNSD..ili Rajko Vasić je SNSD..ili onaj iz Vlasenice osuđeni kriminalac koji gepekuje ljude je SNSD....Nit ću reć da je Dodik samo loš...mogao bih i za njega bar 5 minuta pisati dobre stvari koje je uradio..A najbolja je prebacivanje sjedišta Vlade u Banjaluku!

Mislim da je došlo vrijeme da se sa manje ostrašćenosti gleda na poliitiku,da se manje gleda harizma i ko kako izgleda,a više ko je šta obećao prije izbora,šta je ispunio a šta ne...

Uostalom,ko god da dođe,bićemo bankarski robovi i dalje,ali unutar zadanih granica može se raditi da nam kao društvu bude bar 20-30% bolje...Čini mi se da bi sa ovom strukturom SDS bilo bar malo bolje nego sad,jer stalno sam sa ljudima,i vidim da im nije krivo na malo-već na nepravo!
Ismijavali smo se onoj Vladi Bukejlovića,Cenićke itd,a oni su bez ikakvih zaduživanja,bez ikakvih milijardi od prodaja Telekoma i ostalih resursa,održavali redovnost isplata....a sigurno ekonomski nije bilo lošije nego sad,kad smo najvažniju stvar,Telekom raskrčmili,kad zadužismo i naše praunuke,a elita finansijski obezbjedi i svoje 15 koljeno :(

Izgleda da ja tebi nisam dobro dočarao kakav teret SDS ima sa Stevandićem.Ratna neslavna prošlost i činjenica da nije rođeni banjalučanin (Drvar :) ) su bili prevaga zašto je izgubio gradske izbore a ti kako hoćeš.To je tako i tako će ostati jer imamo takav mentalitet.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Napisacu ti vecera kak bih ja to odradio. Samo mi napisi kako je glasilo tacno novinarsko pitanje.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spijo, narod je htio glasati za laktaskog zeta Ognjena Tadica.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad baš kontam koga SDS ima u Bl osim Stevandića. :confused1:
Možda doktorica Vesna Ećim.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 13:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
spijo je napisao:
Izgleda da ja tebi nisam dobro dočarao kakav teret SDS ima sa Stevandićem.Ratna neslavna prošlost i činjenica da nije rođeni banjalučanin (Drvar :) ) su bili prevaga zašto je izgubio gradske izbore a ti kako hoćeš.To je tako i tako će ostati jer imamo takav mentalitet.

Stevandic je kandidovan da Cavi preuzme deo glasova,jer je to bio deo dogovora,da SNSD zadrzi BL,a SDS ostane u Bijeljini i Doboju...pa imali su koaliciju na nivou BiH sa SDS-om...u Bijeljini gradska opozicija mozda ne bi mogli skinuti SDS-ovog Micica,ali u Doboju je opozicija sa SNSDom mogla preuzeti vlast od SDS...

spijo je napisao:
Sad baš kontam koga SDS ima u Bl osim Stevandića. :confused1:
Možda doktorica Vesna Ećim.

ima umicevica :lol:
ako u gradu sa 200.000 stanovnika ne mogu naci normalnog kandidata za prvog coveka na listi za odbornike,e onda stvarno ne zasluzuju ni da ucestvuju na izborima...banjalucki SDS je presmesan...nemaju jaku osobu koja ce biti na celu...

oktobar samo sto nije a izbori se ne dobijaju na nacin na koji sds sada radi...bez glasova iz krajine ne mogu imati puno uspeha na opstim izborima

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stvarno,šta je sa doc Zlojutro Ećim?
Bila bi idealna prilika za SDS da je promoviše kao gradskog lidera stranke.Bez kompromitujuće prošlosti,vrstan stručnjak,u najboljim godinama :D ,lijepo izgleda (Pandurevićka joj nije do koljena).
Pa zar vam ja moram raditi kampanju :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 13:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

SDS ne zeli dobiti ove izbore. Da zele imali bi svog kandidata za predsjednika RS ili bar za predsjednistvo BiH. Ovako guraju Cavu protiv Dodika i Mladju protiv Igora (vjerovatno). A sanse oko nule.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:04 
Veteran
Veteran

a mozda im je taktika da puste SNSD da dosadi ljudima pojavama u medijima,pa da glasaci glasaju za SDS da smene SNSD a ne zbog programa,ciljeva SDS-a... :lol: ili ocekuju da ce im SNSD ovaj put ponuditi koaliciju na nivou RS pa ne zele da se zameraju :lol:

bitnije je imati vecinu u skupstini,jer ove dve funkcije ne odlucuju o budzetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Istina, za kucni budzet sds prvaka je bitnije da se kandiduju za Skupstinu RS i Parlament BiH. To jeipak sigurica

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 14:21 
Veteran
Veteran

slabo su usli u igru,ako treci blok(NDP,PDP...) pocne sa jacom kampanjom,a SDS nastavi ovako mlako,SDS bi mogao ostati sa manje poslanika i manje sigurnih primanja...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Politika je kao i ekonomija,obično šibicarenje,zavaravanje naroda i prodaja iluzije zvana demikratija.Dobro organizovani šibiceri stoje nasuprot nas i postepeno ali lukavo navlače narod da uloži sve što ima ,na jednu od kutije šibica ispod koje nema ništa.
anoniman je napisao:
Stevandic je kandidovan da Cavi preuzme deo glasova,jer je to bio deo dogovora,da SNSD zadrzi BL,a SDS ostane u Bijeljini i Doboju...pa imali su koaliciju na nivou BiH sa SDS-om...u Bijeljini gradska opozicija mozda ne bi mogli skinuti SDS-ovog Micica,ali u Doboju je opozicija sa SNSDom mogla preuzeti vlast od SDS...

Nešto slično je i u Srbiji.Doduše tamo je sve manje tajna da su sve političke partije ručni rad službeDB.Od LDPa do Dveri.

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2014, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
slabo su usli u igru,ako treci blok(NDP,PDP...) pocne sa jacom kampanjom,a SDS nastavi ovako mlako,SDS bi mogao ostati sa manje poslanika i manje sigurnih primanja...

Kilavi Bosić, lijeni Ivanić i nažalost bolesni Čavić...

Biće Mile još dva mandata

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]