banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 18:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: ZOI - Sochi 2014
PostPoslato: 23 Jan 2014, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b-lsSKOlV0I[/youtube]

Jedva cekam da pocne
:oops: :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Re: ZOI - Sochi 2014
PostPoslato: 23 Jan 2014, 23:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ZOI su nakon fudbalskih prvenstava najbolji sportski dogadjaj. Ljetne ni do koljena nisu

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Bice odlicno, jedva cekam da krene. :D Pratice se hokej (Slovenija, Svedska), skijaski skokovi (AT), snoubord, klizanje, alpsko skijanje.. 8)

Jos 14 dana.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 03:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
vazno nema nerviranja, jer nasi ko god da nas predstavlja sta god da postignu uspjeh je

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Bas...indolentnost na najvecem mogucem nivou.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 15:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
turnir u hokeju ce biti najjaci do sada i najgledaniji jer ce u to vrijeme biti pauza u NHLu (cudna li cuda sto ameri prave pauzu u prvenstvu za vrijeme OI koje su u rusiji :D )

PS-odmah na startu derbi ceska-svedska.
turnir pocinje 12.2.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2014, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
jos malo...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
pinkara je napisao:
turnir u hokeju ce biti najjaci do sada i najgledaniji jer ce u to vrijeme biti pauza u NHLu

Поред тога, биће тензије између Руса и оних ретардираних западњака са њиховом кењажом о оном руском закону против хомића. Тако да им треба лијепо свима испрашити дупе са 5-6 разлике па нек онда машу дугиним бојама колко оће.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 20:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Klizanje, klizanje, klizanje!!! :blob3:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 20:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2010, 23:36
Karling.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Samo skijanje i skokovi, ostalo manje više.
Inače, Srbiju na ZOI predstavlja Nevena Ignjatović i Marko Vukićević u alpskom skijanju, u skijaškom trčanju Ivana Kovačević i Rejhan Šmrković :D u biatlonu i ski trčanju Milanko Petrović od koga se normalno najviše i očekuje, a imaće predstavnika i u bobu, dvosjed i četvorosjed. Trebala je učestvovati i Nina Micić(sestra od Vasilija) u snoubordu ali http://www.skijanje.com/snowboard/vesti ... derke.html
Za BiH nisam naletio, pretpostavljam Žana Novaković i Igor Laikert u skijanju, ne znam imaju li još gdje nekog da se plasirao.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Moćna Žana Novaković smučarka Jahorine sa Pala što bi rekao Dragiša Čosović..

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
papučar je napisao:
rebala je učestvovati i Nina Micić(sestra od Vasilija) u snoubordu ali http://www.skijanje.com/snowboard/vesti ... derke.html

"Sjajna vest za srpski zimski sport. Nakon relokacije kvota za Soči, Srbija je dobila kvotu u snoubordu koju je ostvarila Nina Micić, najbolja srpska snouborderka. Srbija će debitovati u ovom sportu na ZOI!"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824077347609783&set=a.791147130902805.1073741828.791141740903344&type=1&theater

I sta je sada "provjerena informacija"?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2014, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Obe, samo je ova tvoja tačnija :) Zbog povrede nije mogla ispuniti normu na takmičenjima, a sa ovim otvaranjem mjesta ide bez obzira na normu. Uglavnom, još jedan Olimpijac za Srbiju, ako je ovo tačno naravno.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Oprema meksickih ski-skakaca
:lol:
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 16:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
:lol:

Majstori.
Pored Norveske i Japana, navijacu i za Meksiko :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2014, 17:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sto neko napisa, vjerujem da treniraju na Popokatepetlu :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 00:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Rukovodstvo opštine Pale organizovalo ispraćaj olimpijcima

Slika

Rukovodstvo opštine Pale upriličio je danas prijem za naše sugrađane koji će učestvovati na Zimskim olimpijskim igrama /ZOI/ u Sočiju.

Na 12. ZOI učestvovaće Žana Novaković, Marko Rudić, Tanja Karišik i Mladen Plakalović dok je peti učesnik iz BiH ekipe zeničanin, "alpinac" Igor Laikert.

Na prijemu za sportiste načelnik Kovačević je rekao da veliki ponos za jednu opštinu čini imati četiri od ukupno pet takmičara iz državne ekipe na Olimpijskim igrama što najbolje govori o tome da su Pale okrenute sportu i sportistima.
"Smatram da u regionu ne postoji manje mjesto sa više učesnika ZOI", rekao je Kovačević i dodao da ovi mladi ljudi, koji predstavljaju Pale, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu, u Sočiju će govoriti i raditi u ime svih nas, a mi ćemo ih svojski podržavati.

On je podsjetio da su na nedavnom izboru sportiste opštine Pale za 2013. godinu promovisali ovu olimpijsku ekipu, a današnji prijem, na kojem je sportistima uručena i finasijska podrška za put u Soči, mali je znak pažnje i potvrda da mislimo na njih, podržavamo ih i naravno, dočekujemo 24. februara.

Alpska skijašica Žana Novaković u Sočiju će se takmičiti u dvije discipline - slalomu i veleslalomu, a nada se da će "voziti" svoju najbolju vožnju jer se uspjela dobro pripremiti tokom ljeta i napredovati u tehničkom smislu.

Marko Rudić takođe nastupa u dvije takmičarske discipline - slalom i veleslalom i daće sve od sebe da napravi dobar rezultat jer je velika stvar da su uspjeli ostvariti norme uprkos teškim ekonomskim prilikama.

Biatlonka Tanja Karišik će se na predstojećim Olimpijskim igrama takmičiti u biatlonu i skijaškom trčanju, a Mladen Plakalović u ski-trčanju i maratonu.

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine će sutra u Zetri u 12.00 časova održati press konferenciju na kojoj će predstaviti BH olimpijski tim za predstojeće zimske olimpijske igre u Sočiju - Rusija, i najaviti "Olimpijski sportski vikend", program Olimpijskog komiteta posvećen popularizaciji sporta, najavi organizacije EYOF-a.

http://www.palelive.com/sport-pale/ruko ... limpijcima

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Svađa – ko će nositi zastavu BiH u Sočiju?!
:lol: :lol: :lol:

Na Izvršnom komitetu OK BiH posvađali se ko će nositi zastavu na otvaranju ZOI. Članovi iz RS za Žanu Novaković, iz FBiH hoće Igora Lajkerta.

Olimpijske igre u Sočiju nisu još ni počele, a već se desio prvi skandal kad je u pitanje učešće sportista iz BiH.

Izvršni komitet Olimpijskog komiteta BiH na jučerašnjom zasjedanju trebao je da odluči ko će od bh. sportista nositi zastavu BiH na otvaranju Zimskih olimpijskih igara 7. februara u ruskom Sočiju, ali odluka nije donesena jer je došlo do svađe delegate iz RS i FBiH oko toga ko bi to trebao da bude, saznaje Anadolija.

Pojedini članovi IK iz Republike Srpske insistirali su da skijašica Žana Novaković sa Pala nosi zastavu BiH na svečanom defileu otvaranja Olimpijade, tvrdeći da ona ima najbolji rezultat i da je zaslužila da nosi zastavu BiH.

Kako navodi Anadolija, suprotstavili su im se čelnici OK BiH iz Federacije BiH, smatrajući da zastavu treba da nosi skijaš Igor Lajkert iz Zenice jer, kako su naveli, ima bolji rezultat od Novakovićeve.

Pošto dogovor nije postignut za sutra je zakazan vanredni sastanak na kojem će biti donesena odluka o nositelju zastave BiH u Sočiju.

"Odluku o nosiocu zastave BiH na otvaranju Igara donijećemo na sutrašnjem sastanku koji je zakazan za 10 časova, a kojem će prisustvovati treneri svih pet sportista BiH u Sočiju. Želimo da struka ponudi mišljenje o tome ko je rezultatski najuspješniji i da na osnovu toga donesemo ispravnu odluku", rekao je za Anadoliju Said Fazlagić, vođa delegacije BiH na OI u Sočiju.

Lajkert će na OI u Sočiju nastupiti u pet disciplina, dok će Novakovićeva voziti slalom i veleslalom.

Na FIS rang listi Lajkert je na 459. mjestu u spustu, slalomu 307. i superkombinaciji 338.mjestu, a Novakovićeva je u slalomu nae 436. i veleslalomu 288. mjestu. Lajkert ove sezone ima tri pobjede u međunarodnim FIS takmičenjima, a Novakovićeva jednu, piše Anadolija.

Žana Novaković nosila je zastavu BiH na otvaranju Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru 2010. godine, a u međuvremenu je dobila i državljanstvo Srbije kao perspektivni sportista i stekla pravo da nastupa za ovu zemlju.

Novakovića je međutim poslije dobijanja pasoša Srbije istakla da će i dalje nastupati za BiH, a da će joj on značiti samo u rješavanju nekih drugih, privatnih stvari.

Vrh

PostPoslato: 30 Jan 2014, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

jebo nadrealiste :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]