banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 04:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3210, 3211, 3212, 3213, 3214, 3215, 3216 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 17 Jan 2014, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Fudbalski klub Borac sadašnjim igračima duguje 300.000, a bivšim 200.000 konvertibilnih maraka.

Ojha

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Simpatizer je napisao:
Fudbalski klub Borac sadašnjim igračima duguje 300.000, a bivšim 200.000 konvertibilnih maraka.

Ojha

gdje si ovo nasao?

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Treba nam 572 000 KM za licence..

Poslednji put menjao Cosa Nostra dana 17 Jan 2014, 13:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
borac_sampion je napisao:
Simpatizer je napisao:

Ojha

gdje si ovo nasao?

Imas na Mondu i u Blicu

Ako se tu dodaju i dugovanja prema Radnoj zajednici i trenerima omladinskih kategorija, kao i dugovanja prema potražiocima, koja nisu uračunata u ovu cifru, onda se lako može zaključiti u kakvim finansijskim problemima je banjalučki premijerligaš, navodi "Blic".

Radnicima se duguje oko 60.000 KM, trenerima više od 10.000 KM, a tačnu cifru prema potražiocima, čije su presude razlog stalnih blokada klupskog računa, nemoguće je utvrditi zbog kamata koje rastu iz dana u dan.

Kako piše "Blic", među bivšim igračima kojima se duguje su Oliver Jandrić, Dalibor Teinović, Vule Trivunović, Duško Sakan (na slici), Siniša Marčetić...

Juče su čelnici Borca razgovarali sa gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem, kako bi pokušali riješiti probleme u kojima se klub nalazi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 13:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nikolić potpisao za Zrinjski.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Прву тужбу од Тривуновића очекивати...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 22:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Iskusni 29-godišnji fudbaler Mario Barić, te 28-godišnji Dario Purić pojačat će redove FK Sarajevo.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 23:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Nema nama spasa. Ovdje ne da nema svijetla na kraju tunela, ovo je bolan rudnik pod zemljom odron smo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 00:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Tako nam je svake godine, pa se opet nađe izlaz i budemo ispred kur.evog Sarajeva. Tako će biti i ove godine, džaba im mali debeljuškasti krmak, koji gura i jaknu u hlače. :) Gomilaju po 5 igrača na istoj poziciji. Koji će im đavo? Mi smo najbolje igrali kad smo bili u deficitu na svim pozicijama. Prema tome, SILUJ BORČE

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 08:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
tako je, kad je najteze mi iz inata nadjemo najbolji izlaz, mladi momci su zreliji a ovi ,,u godinama" ce proci potpune pripreme i zato ocekujem raspjevano proljece u Borcevom stilu

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
uvijek se u banajaluci znalo,kad naletis negdje slucajno i vidis da se tvoja raja tuce s nekim,ulijeces,ne zanima te ko je u pravu i kako je pocelo,to se gleda kasnije....tako i ovdje,vidim da su momci koje volim,vlakanje,pinkara,d.a i ostali,protiv ovog draska ilica-znaci-to je moja strana,nemam sta puno razmisljati...

s druge starne,ako gledas interes kluba,ovaj suput je pokazao da je nesposoban,igracima se duguje bogzna koliko,otisli su na odmor bez marke,radnoj zajednici se duguje jos vise,cak i njegova banka vise daje igokei nego borcu...da li dati priliku ovom drasku ilicu,koji je ocito veca politicka faca da namakne pare,ili trpiti nesposobnog suputa,ali koji bar ima tu urodjenu borcevacku krv u sebi,pa jbt djed mu je bio Sveto Djordjevic!

Ne znam,nisam pametan,nek svako za sebe odluci....Imamo primjer gdje u Sarajevo dolazi Vincent Tan,ali gdje taj klub postaje nekakva tajkunska filijala....S druge starne imamo primjer Hajduka,koji je odbio americke desetine miliona eura da bi osta NJIHOV,Dalmatinski,i ima prosjek preko 10 000 ljudi,iako je nikakav...
Kazem,neka svako odluci za sebe...ja licno sam vise za to da budem deseti u Premijer Ligi sa ovim mrljavim Suputom,nego da budem prvi sa Draskom Ilicem koji godinama koci Borac i gura sve u Krupu....Ali eto,kazem ja sam sa vecim entuzijazmom gledao Borac u drugoj ligi,nego danas,ili prvak kad je bio,zato i nisam neki parametar,da volim najbolje i najjace,navijao bih za Barcelonu a ne za moj Borac......

Naravno da sam svjestan da sam u manjini,da ce Drasko 23. januara milion posto postati Predsjednik sa 18 prema 1.,da je para cak i iznad ponosa,ali eto,cisto nek se zna da nas ima i takvih,koji ne zaboravljaju neke stvari,i kojima je ponos Kluba i iznad razultata...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 16:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Onaj 1, je bitniji od onih 18, lijepo je to danas u Žurnalu objasnio Tomo Marić, ko je čitao shvatio je poentu...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 17:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa da,to i ja kažem...postoje različiti pristupi...vjerujem da ima i ovdje među nama momaka,koji u najboljoj namjeri,u interesu kluba,infrastrukture, rezultata i svega ostalog,podrzavaju draska ilića,sa kojim bi borcu sigurno bilo bolje,bar kratkoročno...

ali kažem.ima različitih pristupa....ja sam od onih kome rezultat nikad nije bio mjerilo da li ću voljeti Borac ili ne.ići na utakmice ili ne...svejedno mi je i koji je na tabeli,i u kojoj je državi,i u kojem rangu...vidim da si i ti od te sorte...

nismo jedini...Baskija je jedna od najbogatijih pokrajina u Španiji...ljudi nisu retardirani,znaju da bi mogli dovest u Athletic Bilbao koga hoće iz Evrope,ili ostalih španskih pokrajina,Kastilje,Aragona,Katalonije,Kantabrije,Galicije,Andaluzije...nebitno...i da bi možda bili i prvaci Evrope...ali ne...Vole da očuvaju svoj ponos,da im igraju samo Baskijci,pa kako im Bog da...!!

Nikad ni jedan igrač u tom klubu nije igrao a da nije Baskijac,znači ima nešto što je važnije i od plasmana,rezultata,uspjeha..PONOS!

Zato sam i napisao...Nisam za to da mog Borca preuzima čovjek koji je stopirao u gradskoj skupšini X projekata koji bi pomogli banjalučkom sportu,Borcu,koji je kroz stranačko-kumovsko-rođačke veze zgrnuo desetine miliona maraka u opštoj nesreći propasti ovog našeg naroda,koji je sve gurao gore u Krupu...Šta će mi čak i titula sa njim? :(

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportlive.ba/index.php/sl-kutak/ ... i%E2%80%9C

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trener reče da bi do polovine naredne sedmice trebao stići bar jedan igrač na poziciji štopera..

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 17:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Što se tiče tih štopera,jebo Ješea,vidim da ga pominju ovdje..znam i da je rodjeni banjalučanin,ali koji će mi q igrač koji ulazi u 34-tu godinu,koji je već sad nepokretan,a da ne govorim da nikakve koristi u budućnosti nema od njega...nek igra Runa,nek griješi,bar ima neke vajde od njega kad postane igrač...a uz njega angažovat nekog u normalnim igračkim godinama,koji je najbolji u ovim RS ligama,koji će mi Ješe q :cry:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 18:10 
Bič božji
Bič božji

Mozda se nismo razumjeli, ali ja mislim da je Ilic u ovom trenutku najmanje lose rjesenje...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Тренинг фудбалера на стадиону Џаје (Фото/Видео)

http://www.borac-sport.com/index.php?op ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 18:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mozda se nismo razumjeli, ali ja mislim da je Ilic u ovom trenutku najmanje lose rjesenje...

saglasan, jer me hvata jeza ako se,ne daj Boze, ne nadje rjesenje 23.01. onda smo otisli u 3 pm

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2014, 18:44 
Bič božji
Bič božji

iskusniborcevac je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:

saglasan, jer me hvata jeza ako se,ne daj Boze, ne nadje rjesenje 23.01. onda smo otisli u 3 pm

najmanje LOSE...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120158 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3210, 3211, 3212, 3213, 3214, 3215, 3216 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]