banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 21:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1079 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Brate caca, a nisu spori za ligu sampiona? Kakve su to gluposti. Nema igre! Nema akcija, nema sablona sto ti kazes da ima, e pa nema. Da ima bilo bi 10 lopti za pivota, ovako bile su 3 na neko cuskanje i to je to. Imamo prelosa krila, to je realnos, a pogledajte, sve vrhunske reprezentacije imaju vihorna krila, surove egzekutore, i to nas jebe.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zasto ne igra mali cupo na krilu.znam da je u odbrani tanak ali brate danas su nas krila sahranila,prodanvic sam na golmana promasi,nikcevic 2-3 puta i onaj ilic 2-3 puta

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Naravno da im je veci ucinak u ligi sampiona, npr Vujinu kad je centralni bek spanac, krila danci, pivot danac, laske 20 puta igrati.

I koji kurac Prodanović ne dobija lopte na desno krilo, do koga je to ? Vujin se zaleti naprijed i ne vidi bijele kobile. # put pravi probijanje ničim izazvan.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Naravno da im je veci ucinak u ligi sampiona, npr Vujinu kad je centralni bek spanac, krila danci, pivot danac, laske 20 puta igrati.

I koji kurac Prodanović ne dobija lopte na desno krilo, do koga je to ? Vujin se zaleti naprijed i ne vidi bijele kobile. # put pravi probijanje ničim izazvan.

pa zato sto vise nemamo srednjeg beka kao sto je bio nedeljko jovanovic koji je hranio pivote i skrbica loptama.

ovo sto sad imamo su klasicni suteri koji ne znaju nista izorganizovati :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Sad vidim da će najbolja četvrtoplasirana reprezentacija iz grupa biti nosilac u baražu za SP, pored ovih što prođu u drugi krug. Ako se nekim čudom i tu izduva, a ne bi smjelo, biće pa pa SP u Kataru.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sudije su svirale par presmijesnih probijanja, ali na stranu to.

Dakle, sam si rekao, Vujin ima dance na krilu, spance na pivotu i sl. E ovdje posto nema SABLONA mora sam sebi kreirati sto je nemoguce jer je lik grmalj a to ne ide bas sa brzinom i pokretljivosti. Fazon je sto nismo uigrani jer mijenjamo selektora svakih 6 mjeseci, nekad jer je los, nekad jer mu ne da klub bla bla...

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro, i ja sam prestrog, treba reći da su Rusi malo niži i dosta pokretiljivi tako da P.Nenadić nije mogao gurati tako lako lopte, pa je išao induvidualno, i napravio 2-3 faula u napadu kao i Vujin. I gošo im je dobro branio.
Rusi su pokretljivi ali slabiji fizički, trebali su to boljim blokovima Rastko i Toskić raširivati. Bilo bi više prostroa za šutere. I Realno svi će potpisati da ih naša krila pobjede.

Kako skeva nema šablona ? Dobacuju se bekovi 1minut i onda se jedan od njih digne na šut i uvijek tako. Na krilo idemo samo slučajno ili kad su baš otvorena, da se mogu 5 metara u polu luku zaletiti. Jedino gore navedeni Nenadić nešto pokušava improvizovati, ali danas nije išlo.

Da se ponovim, dobijamo Francuze koji neće zapaeti, ko u septembru njihovi košarkaši, pa će krenuti mazanje očiju, kao i tada, a onda će doći Šlager i spustiti roletnu, kao i onda prije meča sa Špancima.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Francuzi će zapinjati zato što im je pobjeda bitna, bodovi se prenose i baš je malo prostora za kiks u ovom formatu takmičenja. A i da ne zapinju pretjerano opet bi pobjeda Srbije bila baš na dugom štapu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Caca, kad se bekovi dodaju jer ne mogu nista drugo uraditi to nije sablon, nego nemoc u sred neuigranosti. Sablon ti je bjesomucno ponavljanje akcija, a ono nisu akcije, ono je nemoc.

Dobro, svakom se desi los dan, ako budu bolji protiv Francuza sve je moguce. Ako Rusi dobiju Poljake idemo dalje svejedno, ali sa 0 bodova i nikakvim sansama za dalje.

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
onaj izranjavani nikolic je 100 puta bolji od stojkovica i toskica a nije ni puno stariji od njih!
vracamo se korijenima,bezidejnost,samo solo prangijanje bekova i naravno hronicna qrcobolja

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako Poljaci dobiju sa 4 i više razlike prolaze Srbija i Poljska i Srbija prenosi dva boda, nije ni to nemoguća varijanta, ali osjećam takvo poklapanje rezultata i razlika da će Srbija kući.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

PA ja ti hoću reći da mi jedino za bekove iz ukrštanja i imamo akciju, i nadamo se da blok neće dobro sastaviti ,pa da Momir i Vujin tuku na smrt.

Ne znam, jel se slaže neko samnom da smo jaču odbranu igrali pod onim prijašnjim selektorom, ili se meni to čini :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuckovic, Beljanski... Igrali smo bolju odbranu definitivno

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
mora nas Stanic drzati ispod 25 primljenih inace smo kita obicna...jos kad debelog Milica turi na go pisaj ga

Vrh

PostPoslato: 15 Jan 2014, 22:32 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam gledao pa ne mogu ništa reći za utakmicu, ali pretpostavljam kako je bilo. Treba Čupu na krilo, ako ništa barem daje energiju ekipi, bruka je pozitivan, a i vjerovatno je bolji od meni najmržeg igrača Prodanovića. Ponovo kaže, velika greška je što nije pozvao Pešića. Vrhunski pivot, jak ko zemlja i dobar realizator.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2014, 17:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Ово до сада је било благо речено лоше, ред је да нас обрадују момци и данас после толико времена добију Французе.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danas u 13:00 izvlačenje parova baraža za SP u Kataru sledeće godine. Potencijalni protivnici Srbije su: Slovenija, BiH, Litvanija, Grčka, Rumunija, Njemačka, CG, Češka i Norveška. Kad bi promašili ove zadnje 4+Sloveniju, možda bi se i plasirali na SP.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 10:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Češka bi bila najgori protivnik i jedino protiv njih bi bila vuna,ovo ostalo su talašike manje više osim možda Norveške,Crne Gore i Švaba..

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma samo da ne izvucemo janeze ili svabe,ove ostale bi trebali sa pola snage uzeti

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2014, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sve zavisi kakav ce nam selektor biti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1079 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]